فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با تحلیل فرآیند تولید، بازار و مزایای تغذیهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با تحلیل فرآیند تولید، بازار و مزایای تغذیهای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با تحلیل فرآیند تولید، بازار و مزایای تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با تحلیل فرآیند تولید، بازار و مزایای تغذیهای۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با تحلیل فرآیند تولید، بازار و مزایای تغذیهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با تحلیل فرآیند تولید، بازار و مزایای تغذیهای :
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با تحلیل فرآیند تولید، بازار و مزایای تغذیهای
خـلاصــه طــرح
|
موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت ۱۰۰ تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کـل: ۱۵/۱۲۴۲میلیون ریال سهم آورده متقاضی: ۱۵/۱۳۲ میلیون ریال سهم تسهیلات: ۱۱۱۰ میلیون ریال دوره بازگشـت سرمایه: ۱۸ ماه |
مقدمـه :
مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.
لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف میشوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه میکند.
قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامینها و لیپیدها است میتواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی میتوان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 