فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها دارای ۸۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها :
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها
همانطور که می دانید یک دسته از عواملی که در رشد و فعالیت میکروارگانیسمها موثر هستند عوامل محیطی می باشند که به ۲ دسته فیزیکی و شیمیایی تقسیم می شوند. یکی از مهمترین این عوامل که به عنوان یک عامل فیزیکی مطرح می گردد گرما ( حرارت) می باشد. حرارت بر کلیه فعل و انفعالات سلولی اثر دارد و متابولیسم سلول را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر حرارت تاحد معینی افزایش یابد واکنش ها را تسریع می کند ولی اگر از حد معین تجاز کند فعالیت های متابولیکی را متوقف می کند زیرا باعث می گردد که پروتئین ها ماهیت خود را از دست بدهند، دناتوره گردند، آنزیم های مهم و اساسی سلولی از کار افتاده روی غشا و فشار اسمزی اثر کرده در نتیجه نقل و انتقال مواد را تحت تاثیر قرارداده و روی مواد غذایی کاهش می یابد و نفوذ مواد سمی و زاید افزایش پیدا کرده و خروج آنها کند می گردد. در نتیجه فعالیتهای سلولی مختل می گردد. همچنین دما روی فعالیت هایی مثل تولید اسپور، تولید پیگمان، عمل تخمیر و تنفس هم اثر می گذارد.
حرارت اپتیمم: مناسبترین درجه حرارت برای رشد یک باکتری را گویند.
حرارت لتال: حرارت کشنده باکتری ها که سبب می گردد تمام میکروارگانیسمهای یک گونه درعر ۱۰ دقیقه کشته شوند.
ترموتولورانس : تحمل گرمایی
چاپرون ها : مولکول هایی پروتئینی هستند که برای فولدینگ و تثبیت پروتئین ها اختصاص پیدا کرده اند و به پروتئین های جدید در حال ترجمه متصل می گردند.
پروتیین های شوک حرارتی
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره پروتئینهای شوک حرارتی با بررسی نقش آنها در سازگاری سلولی و بیماریها
فهرست مطالب
پروتئین های مثوک حرارتی ۳
چاپرون ها ۴
فیلوژنتیکی: ۱۴
بحث و نتیجه گیری از این بررسی : ۳۳
روشها و مواد : ۳۹
بررسی تنظیم مکانیسم عمل small tlsp ها ۴۶
نکات و نتایج مهم: ۶۱
چگونگی القا رگولون سیگما ۳۲: ۶۸
سنتز HSP ها گذرا است پس چگونه متوقف می گردد: ۷۱
نتیجه و بحث ۷۹
منابع Refrences: 81
Heat shock proteins ( HSPs)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 