فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی دارای ۱۹۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی :

دانلود فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی

این محصول در قالب فایل word و در ۱۸۲ صفحه تهیه و تنظیم شده است.

توجه :

شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.

«فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیب‌زمینی، پیاز و حبوبات آبی
فهرست مطالب»

عنوان

شماره صفحه

تاریخچه

۱

بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز

۱۲

قسمت اول: سیب زمینی

مقدمه

۴۰

طبقه بندی

۴۲

گیاه شناسی

۴۴

گلدهی در سیب زمینی

۴۶

طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی

۴۷

عادت رشد

۴۸

سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا

۵۸

آبیاری

۶۰

نیازهای غذایی سیب زمینی

۶۴

زمان برداشت

۷۳

فیزیولوژی پس از برداشت

۷۷

گواهی بذور سیب زمینی

۸۵

هدفهای اصلاحی سیب زمینی

۸۶

طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی

۱۰۱

قسمت دوم: پیاز

پیشینه

۱۴۵

رده بندی گیاهی

۱۴۵

ترکیب پیاز

۱۴۶

بو و طعم پیاز

۱۴۶

ارقام پیاز

۱۴۷

سطح زیر کشت

۱۴۹

تولید

۱۵۱

عملکرد

۱۵۲

فرایند تولید

۱۵۴

انبار کردن

۱۶۷

طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز

۱۶۹

منابع و مأخذ

۱۷۷

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.