فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی دارای ۱۹۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی :
دانلود فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی
این محصول در قالب فایل word و در ۱۸۲ صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
«فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج با تمرکز بر بخش تحقیقات سیبزمینی، پیاز و حبوبات آبی
فهرست مطالب»
عنوان |
شماره صفحه |
تاریخچه |
۱ |
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز |
۱۲ |
قسمت اول: سیب زمینی |
|
|
مقدمه |
۴۰ |
|
طبقه بندی |
۴۲ |
|
گیاه شناسی |
۴۴ |
|
گلدهی در سیب زمینی |
۴۶ |
|
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی |
۴۷ |
|
عادت رشد |
۴۸ |
|
سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا |
۵۸ |
|
آبیاری |
۶۰ |
|
نیازهای غذایی سیب زمینی |
۶۴ |
|
زمان برداشت |
۷۳ |
|
فیزیولوژی پس از برداشت |
۷۷ |
|
گواهی بذور سیب زمینی |
۸۵ |
|
هدفهای اصلاحی سیب زمینی |
۸۶ |
|
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی |
۱۰۱ |
قسمت دوم: پیاز |
|
|
پیشینه |
۱۴۵ |
|
رده بندی گیاهی |
۱۴۵ |
|
ترکیب پیاز |
۱۴۶ |
|
بو و طعم پیاز |
۱۴۶ |
|
ارقام پیاز |
۱۴۷ |
|
سطح زیر کشت |
۱۴۹ |
|
تولید |
۱۵۱ |
|
عملکرد |
۱۵۲ |
|
فرایند تولید |
۱۵۴ |
|
انبار کردن |
۱۶۷ |
|
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز |
۱۶۹ |
|
منابع و مأخذ |
۱۷۷ |
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 