فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره پروتئین‌های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید صنعتی و توسعه پوشش‌های کاربردی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره پروتئین‌های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید صنعتی و توسعه پوشش‌های کاربردی دارای ۷۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره پروتئین‌های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید صنعتی و توسعه پوشش‌های کاربردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره پروتئین‌های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید صنعتی و توسعه پوشش‌های کاربردی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره پروتئین‌های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید صنعتی و توسعه پوشش‌های کاربردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره پروتئین‌های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید صنعتی و توسعه پوشش‌های کاربردی :

پروژه تحقیقی بر روی پروتئینهای گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید و پوشش برای ساخت آن

چکیده

این پروژه ، تحقیقی برروی پروتئینهای گیاهی هیدرولیز شده (hvp) با هدف تولید و کوشش برای فصل آن می باشد .

در فصل اول که به تعریف ساختار و ویژگیهای hvp اختصاص دارد چگونگی فرآیند ایجاد رنگ و طعم بیان شده است .

فصل دوم اشاره ای دارد به محصولات و صنایعی که در آن از HVP بعنوان یک طعم دهنده یا تقویت کننده طعم استفاده شده است .

در فصل سوم که بخش اصلی پروژه می باشد چگونگی ساخت HVP در ازمایشگاه بیان شده است در این فصل دو روش مجزا برای تولید آزمایشگاهی HVP ارائه و تفسیر شده است .

در فصل چهارم با نظر به اهمیت فرآیند رنگبری در تولید HVP به بررسی اصول کلی این فرایند پرداخته ایم .

در فصل پنجم ابتدا به بیان چگونگی تولید و بررسی فرآیند صنعتی تولید HVP پرداخته و سپس کاربرد و وضعیت HVP در ایران را ارزیابی کرده ایم

فصل ششم شامل تعدادی Patent که با موضوع بحث مرتبط بوده می باشد و برای استفاده علاقمندان در آخر پایان نامه آورده شده است .

  • فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره پروتئین‌های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید صنعتی و توسعه پوشش‌های کاربردی
    فهرست مطالب:
  • چکیده ۹
  • فصل اول ۱۰
  • مقدمه ۱۰
  • (۲-۱) ساختار و ویژگیهای پروتئین های گیاهی هیدرولیزه ۱۱
  • (۳-۱) خواص ارگا نو لپتیکی : ۱۳
  • (۱-۳-۱) رنگ : ۱۳
  • (۲-۳-۱) مزه : ۱۳
  • (۵-۱) ویژگیهای پروتئین های گیاهی هیدرولیزه : ۱۴
  • حلالیت درآب : ۱۵
  • (۱-۶-۱) خواص عملکردی پروتئین های گیاهی هیدرولیزه: ۱۶
  • (۸-۱) فرآیند های توسعه طعم : ۱۸
  • کاربرد پروتئین های گیاهی هیدرولیزه ۲۲
  • (۱-۲)مقدمه ۲۲
  • (۲-۲)محصولات نیازمند به یک طعم دهنده : ۲۳
  • (۳-۲) محصولات نیازمند به یک تقویت کننده طعم: ۲۴
  • (۴-۲) پارامترهای موثر در انتخاب یک پروتئین گیاهی هیدرولیزه ۲۴
  • (۵-۲) لزوم استفاده از پروتئین گیاهی هیدرولیزه و کاربرد آن : ۲۵
  • سوپها ، خورشتهاو آبگوشتها: ۲۶
  • سوپها گوجه فرنگی و سبزیجات مخلوط : ۲۷
  • محصولات مرغ و گوشت : ۲۷
  • سوسیسهای جگر : ۲۸
  • نوشیدنیهای غیر الکلی : ۳۰
  • مرباها ،. مارملادها .پرکنهای پای: ۳۰
  • فصل سوم ۳۲
  • (۱-۳) مقدمه: ۳۳
  • (۱-۲-۳) تئوری آزمایش : ۳۳
  • فصل چهارم ۳۸
  • (۱-۴) مقدمه : ۳۸
  • (۲-۴) جذب سطحی : ۳۹
  • (۳-۴)روشها ی جذب سطحی : ۳۹
  • (۴-۴) جذب ماده جذب شونده از محلول رقیق : ۴۰
  • (۵-۴) ویژگیهای مواد جاذب : ۴۰
  • (۶-۴) خاکهای رنگبری : ۴۲
  • (۱-۵) مقدمه : ۴۴
  • (۳-۵) روشهای هیدرولیزکردن : ۴۵
  • (۱-۳-۵) هیدرولیزآنزیمی ۴۵
  • (۲-۳-۵) هیدرولیزقلیایی: ۴۵
  • (۳-۳-۵) هیدرولیز اسیدی: ۴۶
  • (۴-۵) فرآیند صنعتی: ۴۶
  • (۵-۵)مصرف پروتئین گیاهی هیدرولیزه درایران: ۴۷
  • (۶-۵) تفاوت بین MSG و HVP : 48
  • فصل ششم ۴۹
  • (۱-۶) مقدمه : ۴۹
  • (۲-۶) عنوان و چکیده patent ها : ۵۰
  • (۲-۲-۶) فرآیند تهیه پروتئین سویای هیدرولیزشده : ۵۰
  • (۵-۲-۶) تولید چاشنی با طعم گوشتی : ۵۲
  • (۶-۶-۲) ایجاد طعم گوشتی در غذاها به کمک طعم دهنده: ۵۲
  • فصل هفتم ۵۳
  • خلاصه نتیجه گیری ۵۳
  • خلاصه و نتیجه گیری ۵۳
  • آمونیا نیتروژن ۵۴
  • MSG 55
  • بقیه عوامل بطور کامل در فصل ۲ بحث شده است ۵۶
  • چراها از پروتئین های گیاهی استفاده می کنیم ؟ ۵۶
  • این سوالی که ممکن است برای خواننده های این پروژه مطرح ۵۷
  • و بنابراین آشنایی چندانی با این محصول در ایران نیست . ۵۷
  • حذف کلروهیدرین ها از مایع پروتئین گیاهی هیدرولیزشده ۶۴
  • فرآیند تهیه پروتئین سویای هیدرولیزشده ۶۴
  • فرآیند تولید پروتئین گیاهی هیدرولیزشده بابکار بردن HCL 66
  • تولید چاشنی با طعم گوشتی ۶۶
  • ایجاد طعم گوشتی در غذا به کمک طعم دهنده ۶۷
  • مراجع: ۶۸

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.