فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی دارای ۳۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی :

فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی

فایل کامل پژوهش جامع درباره استخراج عصاره گیاهان با بررسی روش‌های نوین آزمایشگاهی و کاربردهای صنعتی و دارویی
فهرست:

مقدمه

الکل های ترپنی

هیدروکربن ها

اسیدها

آلدئیدها

کتون ها

فنل ها

استخراج روغن های اسانسی

تقطیر distillation

فشردن Expression

عصار گیری Extraction

روش های تقطیر

استخراج با حلالهای فرار

شرایط نگهداری اسانس ها

و…

مقدمه :

ترکیبهای معطر گیاه یکی از پدیده های جالب متابولیسم گیاه است . بشترین میزان رایحه را می توان از طریق گل های تازه احساس کرد که از حضور مقادیر ناچیز ی از روغن های اسانسی در گلبرگ ها ناشی شده است روغن های اسانسی گا هی در شکل آزاد هستند مانند اسانس موجود درگل رز واسطو قدوس و گاه به صورت گلو کوزید است که تحت شرایط مطلوب ودر حضور آنزیم وبا عمل تخمیر به شکل آزاد در می آید مانند اسانس یاس روغن های اسانسی در سایر اندام های گیاه نیز وجود دارند .

از جمله :

گل : مثل میخک ،یاس ، یاسمن ، وشکو فه های رز و بنفشه

گل وبرگ : نعناع ،بنفشه ، اسطو قدوس

برگ وساقه : عطر چای و دارچین

پوست وتنه: دارچین

میوه لیمو وپرتقال

دانه : بادام تلخ ،رازیانه و زیره

صمغ: آنغوزه، بنه

روغن های اسانس از دیدگاه شیمیایی مخلوط هایی بسیار پیچیده شامل ترپنها، سزکویی ترپنها، مشتقات اکسیژنه آنها وترکیبات دیگر هستند. البته واژه آروماتیک در تجارت با مفهوم شیمیایی آن متفاوت است وبه هر ترکیبی اطلاق می شود که بوی خاص ومفیدی دارد. درباره تشکیل ترکیبهای اختصاصی روغن های اسانسی نقطه نظرهای کلی پذیرفته شده به شرح زیر است:

الکل ها: در کلروپلاستها تشکیل می شوند

استرها: به دلیل واکنش اسید والکل در کلروپلاست ساخته می شوند.

پیش نمایشی از فایل:

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.