فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در شالیکوبی و تولید حبوبات با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال و تحلیل اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در شالیکوبی و تولید حبوبات با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال و تحلیل اقتصادی دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در شالیکوبی و تولید حبوبات با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال و تحلیل اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در شالیکوبی و تولید حبوبات با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال و تحلیل اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در شالیکوبی و تولید حبوبات با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال و تحلیل اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در شالیکوبی و تولید حبوبات با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال و تحلیل اقتصادی :
فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در شالیکوبی و تولید حبوبات با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال و تحلیل اقتصادی
مقدمه :
شالیکوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل میشود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف میشود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاههای سنتی استفاده مینمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی زمینه ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه، روده ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، کلیه و کیسه ی صفرا؛ بیماری های غیر واگیر مانند دیابت نوع ۲ و قلبی- عروقی است، لزوم استفاده از برنامه ی غذایی سالم که از حبوبات و غلات کامل یعنی نان های تهیه شده از آرد سبوس دار مانند سنگک، تافتون و بربری، انواع گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی، فرآورده های شیری (شیر، ماست و پنیر)، روغن های گیاهی مایع، مغزها (آجیل)، سبزی ها و میوهها تشکیل شده باشد؛ ضروری به نظر می رسد.
تحقیقات نشان داده است، احتمال ابتلا به سرطان روده ی بزرگ، پروستات و بروز بیماری های قلبی- عروقی و دیابت نوع ۲ در افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته از حبوبات استفاده می کنند، کمتر از افرادی است که یک بار در هفته از آن استفاده می کنند یا برنامه ی غذایی آنها سرشار از غذاهای پُرچرب، سرخ شده، غلات تصفیه شده مانند نان های سفید و شیرینی هاست.
حبوبات در ردیف سوم هرم غذایی در کنار گروه گوشت ها، تخم مرغ، آجیل (مغزها) قرار می گیرند و مصرف روزانه ی ۳- ۲ واحد از این گروه توصیه شده است.
هر واحد این گروه معادل ۹۰- ۶۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ یا ماهی پخته شده، یک لیوان حبوبات پخته، یک عدد تخممرغ ، ۲۰عدد بادام زمینی ، ۱۲عدد بادام، ۲ قاشق غذاخوری کنجد و ۱۲ عدد آجیل مخلوط است.
مصرف روزانه ی حبوبات در رژیم غذایی مردم مناطق مدیترانه ای (کشورهای اسپانیا، پرتغال، یونان، جنوب فرانسه، سوریه، فلسطین اشغالی، جزیره ی کرت، بخشهایی از ایتالیا) که کمتر از مردم شمال اروپا، آمریکا و دیگر کشورهای در حال توسعه، دچار بیماری های قلبی- عروقی و برخی سرطان ها می گردند، توصیه شده است.
البته باید یاد آور شویم که با توجه به مزایای حبوبات، مصرف آن به تنهایی در هر روز موجب یک برنامه ی غذایی با کفایت نمی شود، زیرا انواع ویتامینها و مواد مغذی ضروری که در گوشتها، سبزیها، میوهها و فرآوردههای شیری وجود دارد، در آنها موجود نیست.
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
شالیکوبی و تولید حبوبات
محل اجرا :
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام
نام خانوادگی
مدرک تحصیلی
تلفن
۱ – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که شالیکوبی و تولید حبوبات می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های کشاورزی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
۱ – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۱۶ نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
برنج یکی از اجزای سالم رژیم غذایی می باشد و به هیچ عنوان نباید این غذا را از رژیم حذف نمود. برنج منبع غنی کربوهیدرات های پیچیده و فاقد سدیم و کلسترول می باشد. برنج کالری کمی دارد و فاقد چربی می باشد. سه چهارم لیوان برنج، حدود ۱۶۰ کالری انرژی دارد.
برنج غذایی است که در تمام دنیا شناخته شده است. به طور میانگین، مردم آسیا سالانه ۹۰۸۰۰ تا ۱۸۱۶۰۰ گرم برنج مصرف می کنند. آمریکایی ها سالانه ۹۰۸۰۰ گرم برنج مصرف می کنند.
مردم آسیا به دلیل مصرف زیاد برنج، غذاهایشان دارای چربی اشباع کمتری می باشد، زیرا افزایش مقدار برنج و کاهش مصرف گوشت، به کم مصرف کردن چربی های اشباع کمک می کند.
(به ظرفیت ۳۳۰۰ تن در سال )
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 