فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف :
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف در ۴۱ صفحه ورد قابل ویرایش
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
مقدمه :
هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.
در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.
طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه های تجربی و عملی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه، به منظور نیل به اهداف تولید می باشد.
بررسی امکان احداث واحد ازحیث نحو تأمین مواداولیه، تعیین میزان سرمایه گذاری ، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص ها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و …، مطالعات هماهنگ و چند جانبه اقتصادی، فنی، اقلیمی و جغرافیایی را ایجاب می نماید. مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات درخصوص ماهیت مواد و محصولات، شناخت فرآیندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستم ها، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد . این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدیدالتأسیس در دا خل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد. در بررسی های فنی ابتداء روش های مختلف تولید محصول مورد مطالعه قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم مناسبترین تکنولوژی که با فرهنگ کاری و توانائی های بالقوه صنعت تناسب داشته باشد، انتخاب می گردد.
با انتخاب مناسب ترین روش تولید هر محصول می توان دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز را بر اساس فرآیند منتخب، انتخاب نمود.
در این فصل، علاوه برتشریح فرآیندهای مختلف تولید و انتخاب مناسب ترین فرآیند، کنترل کیفیت واحد تولیدی شرح داده خو اهد شد . سپس ظرفیت و برنامه تولید بر اساس بررسی بازار تعیین می گردد و بر این اساس کاربرد و میزان مواد اولی مورد نیاز و تعداد و نحو عملکرد دستگاه های موجود در خط تولید شرح داده خواهد شد و پس از تعیین طرح استقرار ماشین آلات و جریان مواد، تأسیسات زیربنائی مو رد نیاز جهت انجام و ادام فعالیت های تولیدی واحد مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه بر اساس اصول مهندسی صنایع، نیروی انسانی مورد نیاز و مساحت بخش های مختلف محاسبه می گردد و سپس نقش جانمایی ساختمان های تولیدی، اداری، رفاهی، بهداشتی وخدماتی ترسیم می گردد . درخاتمه این فصل نیز برنامه زمان بندی طرح مورد توجه قرارگرفته است.
نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید پیتزا
محل اجرا :
مشخصات متقاضیان :
|
نام |
نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
تلفن |
وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۲۴ نفر میباشد .
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴
فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵
کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶
نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… ۷
محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷
مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸
وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… ۸
نام و کاربرد محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به ۳ صورت تهیه و آماده می شود:… ۸
طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹
مزایا و دلایل تولید محصول………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:………………………………………………………………………………… ۹
بسته بندی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰
کالاهای قابل جانشین…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱
بررسی بازار و قیمت فروش…………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱
بررسی روند تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:……. ۱۲
بررسی روند مصرف……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲
بررسی روند واردات و صادرات…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳
بررسی قیمت فروش محصول مشابه……………………………………………………………………………………………………….. ۱۳
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: ۱۳
معرفی روش های مختلف تولید……………………………………………………………………………………………………………… ۱۴
تشریح فرایند تولید منتخب…………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵
۱- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۵
۲- بریدن و قطعه قطعه کردن:……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵
۳- گرد کردن:………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶
۴- زمان استراحت:………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶
۵- فرم دادن به خمیر:…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶
فریز کردن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۷
تهیه خمیر پیتزای کلفت:………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷
۱- مخلوط کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۷
۲- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷
۳- رول کردن:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۸
برش دادن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸
۵- فریز کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت…………………………………………………………………………………. ۱۸
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:…………………………………………………… ۱۹
HACCP و اهمیت آن:……………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۰
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد………………………………………………………………………………….. ۲۱
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک………………………………………………………………………………………. ۲۲
مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۳
مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۳
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس………………………………….. ۲۴
۱- اشخاص حقیقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴
۲- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴
مدارک مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴
اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵
تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵
صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵
مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۶
فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷
روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۲۸
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوریهای غذایی و ظرفیت بازار مصرف
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………………………………. ۲۸
نقش استقرار ماشین آلات……………………………………………………………………………………………………………………… ۲۹
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. ۳۰
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :……………………………………………………………………………………………………………….. ۳۰
فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۱
امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱
سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲
خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :…………………………………………………………………………………….. ۳۳
هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… ۳۴
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. ۳۵
وسایل اداری و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۵
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی………………………………………………………………………………………… ۳۶
هزینه های قبل از بهره برداری……………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶
هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷
هزینه متغیر :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷
قیمت تمام شده محصول :……………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸
هزینه کل سرمایه گذاری………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸
فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… ۳۹
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 