فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف :

فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف

فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف در ۴۱ صفحه ورد قابل ویرایش

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.

در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.

طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه های تجربی و عملی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه، به منظور نیل به اهداف تولید می باشد.

بررسی امکان احداث واحد ازحیث نحو تأمین مواداولیه، تعیین میزان سرمایه گذاری ، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص ها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و …، مطالعات هماهنگ و چند جانبه اقتصادی، فنی، اقلیمی و جغرافیایی را ایجاب می نماید. مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات درخصوص ماهیت مواد و محصولات، شناخت فرآیندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستم ها، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد . این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدیدالتأسیس در دا خل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد. در بررسی های فنی ابتداء روش های مختلف تولید محصول مورد مطالعه قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم مناسبترین تکنولوژی که با فرهنگ کاری و توانائی های بالقوه صنعت تناسب داشته باشد، انتخاب می گردد.

با انتخاب مناسب ترین روش تولید هر محصول می توان دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز را بر اساس فرآیند منتخب، انتخاب نمود.

در این فصل، علاوه برتشریح فرآیندهای مختلف تولید و انتخاب مناسب ترین فرآیند، کنترل کیفیت واحد تولیدی شرح داده خو اهد شد . سپس ظرفیت و برنامه تولید بر اساس بررسی بازار تعیین می گردد و بر این اساس کاربرد و میزان مواد اولی مورد نیاز و تعداد و نحو عملکرد دستگاه های موجود در خط تولید شرح داده خواهد شد و پس از تعیین طرح استقرار ماشین آلات و جریان مواد، تأسیسات زیربنائی مو رد نیاز جهت انجام و ادام فعالیت های تولیدی واحد مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه بر اساس اصول مهندسی صنایع، نیروی انسانی مورد نیاز و مساحت بخش های مختلف محاسبه می گردد و سپس نقش جانمایی ساختمان های تولیدی، اداری، رفاهی، بهداشتی وخدماتی ترسیم می گردد . درخاتمه این فصل نیز برنامه زمان بندی طرح مورد توجه قرارگرفته است.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید پیتزا

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح ۲۴ نفر میباشد .

فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف
فهرست مطالب:

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵

مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶

نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… ۷

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷

مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸

وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… ۸

نام و کاربرد محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸

به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به ۳ صورت تهیه و آماده می شود:… ۸

طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹

مزایا و دلایل تولید محصول………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:………………………………………………………………………………… ۹

بسته بندی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰

کالاهای قابل جانشین…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

بررسی بازار و قیمت فروش…………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱

بررسی روند تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲

آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:……. ۱۲

بررسی روند مصرف……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲

بررسی روند واردات و صادرات…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳

بررسی قیمت فروش محصول مشابه……………………………………………………………………………………………………….. ۱۳

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: ۱۳

معرفی روش های مختلف تولید……………………………………………………………………………………………………………… ۱۴

تشریح فرایند تولید منتخب…………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵

۱- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۵

۲- بریدن و قطعه قطعه کردن:……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵

۳- گرد کردن:………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

۴- زمان استراحت:………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

۵- فرم دادن به خمیر:…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

فریز کردن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

تهیه خمیر پیتزای کلفت:………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷

۱- مخلوط کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۷

۲- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷

۳- رول کردن:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۸

برش دادن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

۵- فریز کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت…………………………………………………………………………………. ۱۸

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:…………………………………………………… ۱۹

HACCP و اهمیت آن:……………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۰

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد………………………………………………………………………………….. ۲۱

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک………………………………………………………………………………………. ۲۲

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۳

مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۳

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس………………………………….. ۲۴

۱- اشخاص حقیقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴

۲- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

مدارک مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۶

فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷

روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۲۸

فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید خمیر پیتزا با بررسی فناوری‌های غذایی و ظرفیت بازار مصرف
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………………………………. ۲۸

نقش استقرار ماشین آلات……………………………………………………………………………………………………………………… ۲۹

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. ۳۰

ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :……………………………………………………………………………………………………………….. ۳۰

فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۱

امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱

سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲

خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲

هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :…………………………………………………………………………………….. ۳۳

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… ۳۴

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. ۳۵

وسایل اداری و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۵

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی………………………………………………………………………………………… ۳۶

هزینه های قبل از بهره برداری……………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷

هزینه متغیر :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷

قیمت تمام شده محصول :……………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸

هزینه کل سرمایه گذاری………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸

فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… ۳۹

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.