فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی دارای ۵۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی :
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی در ۵۳ صفحه ورد قابل ویرایش
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
مقدمه :
به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت (به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کن های صنعتی تهیه می شود کشمش گفته می شود . کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین حاصل از انگور می باشد . تاریخ تولید کشمش های آفتابی به بیش از ۳۰۰۰ سال قبل برمی گردد . تصور می رود که کشف کشمش به طور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد .
از ویژگی های خاص کشمش ، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده ، مواد بسته بندی آن است ، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد . ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است . بهتر است قبل ز وارد شدن به مبحث روش های تولید و سورت کشمش ، توضیحاتی راجع به ماده اولیه این محصول ارائه شود .
حبه انگور از سه قسمت پوست ، گوشت و هسته تشکیل شده است . پوست در حدود ۷ تا ۱۲ درصد وزن حبه را تشکیل داده و نقش حفاظتی از میوه را بر عهده دارد . در پوست حبه های انگور مواد رنگی مختلفی وجود دارد . رنگ سبز در ارقام مختلف انگور مربوط به میزان سبزینه ای است که درون پوست میوه می باشد ، که در مراحل اولیه رشد میوه زیاد بوده ولی با پیشرفت مراحل رشد از میزان آن کاسته می شود . رنگدانه ها اکثراً درون پوسته حبه انگور قرار دارد و فقط کمی از آنها درون گوشت انگور بصورت معلق در داخل یاخته ها دیده می شود . میزان مواد رنگی درون حبه ها بر حسب نوع و رقم انگور ، شرایط جوی ، دوران رشد و میزان محصول متفاوت می باشد . عوامل محطی مانند نور ، دما ، رطوبت و مواد غذایی خاک بر میزان رنگدانه ها اثر دارند .
محل اجرا :
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید کشمش (سورت و بسته بندی)
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :
|
نام |
نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
تلفن |
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۳۷ نفر می باشد .
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳
فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………. ۴
۱- ۱ مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… ۷
محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۸
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… ۸
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. ۸
مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸
مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. ۹
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………….. ۹
۱- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
۲- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
مدارک مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰
اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
فصل دوم – روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………. ۱۳
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. ۱۴
بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)…………………………………………………………………………….. ۱۴
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۱۴
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در کارگاه تولید و بستهبندی کشمش با تحلیل فناوریهای فرآوری و ظرفیت صادراتی
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… ۱۵
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :………………………. ۱۵
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………… ۱۶
فصل سوم – امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………. ۱۷
جدول ۱ لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش……………………………………………………………. ۱۸
جدول ۲ میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)…………………………. 19
جدول ۳ میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)…………………………………….. 20
جدول ۴ واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵……………………………………. ۲۱
جدول ۵ واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰%………………………………………………………. ۲۲
جدول ۶ میزان مصرف کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹………………………………………………………………… ۲۲
نمودار ۱ بررسی روند مصرف کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹………………………………………………………. ۲۳
جدول ۷ بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال ۱۳۸۵…………………………………………………………….. ۲۳
سال ۱۳۷۹…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۳
سال ۱۳۸۰…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷
سال ۱۳۸۱…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۰
سال ۱۳۸۲…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۳
جدول ۸ میزان صادرات کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹……………………………………………………………….. ۳۷
نمودار ۳ روند صادرات کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹………………………………………………………………. ۳۷
جدول ۹ میزان کشمش مورد نیاز تا سال ۱۳۸۹………………………………………………………………………………………. ۳۸
نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه…………………………………………………………… ۳۸
جدول ۱۰ هزینه تامین ماشین آلات خط تولید………………………………………………………………………………………… ۳۹
جدول ۱۱ محاسیه مساحت مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………….. ۴۰
جدول ۱۲ برآورد مساحت بخش های محوطه سازی……………………………………………………………………………….. ۴۰
جدول ۱۳ هزینه های ساختمان و محوطه سازی………………………………………………………………………………………. ۴۱
جدول ۱۴ برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی……………………………………………………………………………. ۴۲
جدول ۱۵ هزینه وسایل حمل ونقل…………………………………………………………………………………………………………. ۴۳
جدول ۱۶ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری…………………………………………………………………………………….. ۴۳
جدول ۱۷ برآورد کل سرمایه گذاری ثابت………………………………………………………………………………………………. ۴۴
جدول ۱۸ محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی…………………………………………………………………………………………….. ۴۴
جدول ۱۹ برنامه تولید سالیانه………………………………………………………………………………………………………………… ۴۵
جدول ۲۰ برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید ۲۰۰۰تن کشمش در سال……………………. ۴۵
جدول ۲۱ سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران………………………………… ۴۶
جدول ۲۲ تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح………………………………………………………………………………………… ۴۷
جدول ۲۳ برآورد برق مصرفی واحد…………………………………………………………………………………………………….. ۴۷
جدول ۲۴ میزان آب مصرفی (روزانه)……………………………………………………………………………………………………. ۴۸
جدول ۲۵ تاسیسات مورد نیاز……………………………………………………………………………………………………………….. ۴۸
جدول ۲۶ براورد هزینه انواع انرژی……………………………………………………………………………………………………….. ۴۹
فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات……………………………………………………. ۵۰
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۵۱
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 