فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی :
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی در ۴۴ صفحه ورد قابل ویرایش
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی مزرعه پرورش بلدرچین پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه
اجرای طرح می پردازد .
مقدمه :
وجود ویژگی های مناسب همچون رشد سریع ، بلوغ زودرس ، تولید تخم بالا ، کوتاهی فاصله میان نسل ها ، بالابودن تراکم پرورشی در واحد سطح ، ارزان بودن جیره مصرفی ، حساسیت کم نسبت به بعضی از بیماری های طیور ، قیمت بالای تولیدات که شامل گوشت و تخم می باشد و به خصوص بازگشت سریع سرمایه سبب شده است تا بلدرچین به عنوان یک پرنده مطلوب نزد کشاورزان و پرورش دهندگان تلقی شده و علاقمندان زیادی به پرورش صنعتی این پرنده روی آورند .
مهمترین نکاتی که سبب صنعتی شدن پرورش این پرنده شده است به شرح زیر می باشد :
۱ – میزان رشد سریع : میزان رشد این پرنده در حدود ۵/۳ برابر سریعتر از دیگر طیور اهلی می باشد.
۲ – بلوغ جنسی سریع : در حدود سن ۵۰ – 40 روزگی بلدرچین های ماده در پیک تولید هستند .
۳ – تولید تخم بالا : در صورت پرورش صحیح ، این پرندگان در سال اول تولید توانایی تولید ۲۶۰ تخم را دارا می باشند .
۴ – کوتاه بودن فاصله میان نسل ها : توان بلدرچین در تولید ۴ – 3 نسل در سال اول تولید این امکان را برای محققین فراهم آورده است تا از آن به عنوان پرنده ای آزمایشگاهی استفاده نمایند .
۵ – دوره انکوباسیون کوتاه : جوجه کشی تخم این پرنده ۱۸ – 17 روز طول می کشد .
۶ – تراکم بالای پرورش : با توجه به اینکه جثه این پرنده کوچک و نیز به سطح آبخوری و دانخوری کمتری احتیاج دارد در مقایسه با دیگر پرندگان تعداد پرنده بیشتری در واحد سطح میتوان پرورش داد.
۷ – واکسیناسیون کمتر : با توجه به اینکه گونه های بلدرچین در برابر برخی از بیماری های رایج طیور حساسیت کمتری دارند در نتیجه به واکسیناسیون کمتری احتیاج دارند .
۸ – برگشت سریع سرمایه : با توجه به اینکه سن بلوغ بلدرچین ۵۰ – 40 روزگی می باشد در نتیجه می توان گوشت و تخم این پرنده را سریع به بازار عرضه نمود .
۹ – ارزش غذایی بالای گوشت و تخم بلدرچین
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴
فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵
کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
۱- ۱ مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶
مهمترین نکاتی که سبب صنعتی شدن پرورش این پرنده شده است به شرح زیر می باشد :…………………………… ۶
عملکرد پرورش بلدرچین از سال ۸۲ – 79………………………………………………………………………………………………. 7
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… ۹
محل اجزا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۹
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… ۹
۱ – 4 – دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………….. ۹
۱ – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :…………………………………………………………………………………………….. ۱۰
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………… ۱۰
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :……………………………………………………………………………………………………………… ۱۰
وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح :…………………………………………………………. ۱۲
مراحل انجام کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
پرورش بلدرچین ها………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
(نوع وحشی):……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۴
Pharach-1………………………………………………………………………………………………………………………………………… 14
:Biritish range -2……………………………………………………………………………………………………………………………. 14
English white-3……………………………………………………………………………………………………………………………… 14
Manchurin golden-4…………………………………………………………………………………………………………………….. 14
Tuxedo-5…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 15
تغذیه بلدرچین……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۵
سرمایه گذاری برای پرورش بلدرچین بسیاد سودآور است زیرا:……………………………………………………………….. ۱۶
خواص تغذیه ای تخم بلدرچین……………………………………………………………………………………………………………… ۱۶
بررسی تاثیر مصرف پروبیوتیک پروتکسین در جیره غذائی بلدرچینهای ژاپنی……………………………………………. ۱۹
تعریف پروبیوتیک (PROBIOTIC):………………………………………………………………………………………………….. 19
تاثیر مصرف پروتکسین در جیره غذائی بلدرچین ژاپنی…………………………………………………………………………… ۲۱
ایجاد ایمنی در بلدرچین………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۱
واکنش های مربوط به واکسیناسیون………………………………………………………………………………………………………… ۲۲
واکنشهای تنفسی…………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۲
فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۶
روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۶
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. ۲۶
بازدید از منطقه پرورشی رستمی…………………………………………………………………………………………………………….. ۲۷
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۲۷
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… ۲۷
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در مزرعه پرورش بلدرچین با تحلیل فرآیندهای تولید، ارزش تغذیهای و ظرفیت اقتصادی
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :……………………………………………………………………………………………………………. ۲۸
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. ۲۸
پرسنل غیر تولیدی…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۹
پرسنل تولیدی :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۹
توجیه اقتصادی محصول :………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۹
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………… ۳۰
فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۱
امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱
زمین محل اجرای طرح :……………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۱
محوطه سازی :……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۲
ساختمانها :…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۲
میزان سرمایه گذاری :……………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۳
محاسبه هزینه ها :………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۳
محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )…………………………………………………………………………………… ۳۴
تاسیسات مورد نیاز :……………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۷
وسایل نقلیه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷
ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی :………………………………………………………………………………………………………… ۳۸
تاسیسات اداری :…………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸
هزینه های قبل از بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………… ۳۹
هزینه های جاری :…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۹
هزینه استهلاک :……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰
هزینه سوخت و انرژی :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰
جمع هزینه های جاری طرح :………………………………………………………………………………………………………………… ۴۱
فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۲
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… ۴۲
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۳
منابع و ماخذ :………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۴
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 