فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در شرکت تولید فرآوردههای لبندیس با تحلیل فناوریهای غذایی، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در شرکت تولید فرآوردههای لبندیس با تحلیل فناوریهای غذایی، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت اقتصادی دارای ۷۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در شرکت تولید فرآوردههای لبندیس با تحلیل فناوریهای غذایی، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در شرکت تولید فرآوردههای لبندیس با تحلیل فناوریهای غذایی، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در شرکت تولید فرآوردههای لبندیس با تحلیل فناوریهای غذایی، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در شرکت تولید فرآوردههای لبندیس با تحلیل فناوریهای غذایی، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت اقتصادی :
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره کارآفرینی در شرکت تولید فرآوردههای لبندیس با تحلیل فناوریهای غذایی، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت اقتصادی
پروژه کارافرینی شرکت فراورده های لبندیس در ۷۱ صفحه ورد قابل ویرایش
پیشگفتار
رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهههای اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آوردهاند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایتهای لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای لازم در این زمینه بوده است. تأمل در وضعیت اقتصادی و روند مراحل پیشرفت و توسعه در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه که به موضوع کارآفرینی توجه نمودهاند، نشانگر آن است که این کشورها توانستهاند به پیشرفتهای چشمگیری در زمینههای مختلف اقتصادی و اجتماعی دست یابند و یا حداقل بحرانهای پیشآمده را به سلامت پشت سر گذاشته و بحرانهایی که وقوع آنها را در آینده پیشبینی میکردند را مهار نمایند. از جمله این کشورها میتوان به ایالات متحده، کشورهای اتحادیه اروپایی، کشورهای جنوب شرق آسیا، چین، برخی از کشورهای آمریکای لاتین و آفریقایی و اقیانوسیه را نام برداز آنجا که مفاهیم مطرح در علوم انسانی همانند مفاهیم مطرح در علوم تجربی قطعی نیستند، لذا ارائه تعریف قطعی و مشخصی برای آنها دشوار یا غیر ممکن است. کارآفرینی هم که از واژه های مطرح در علوم انسانی است، از این قاعده مستثنی نیست. دانشمندان و محققین علوم مختلف اقتصادی، اجتماعی، روانشناسی و مدیریت که در مورد کارآفرینی مطالعه و نظراتی ارائه کردهاند، تعاریف مختلفی از کارآفرینی مطرح نمودهاند که تفاوتهای گاه مغایر و متناقضی دارند. تعریفی از کارآفرینی که تقریباً شامل همه تعریفهای ارائه شده از آنان باشد، عبارت است از: «کارآفرینی فرایندی است که فرد کارآفرین با ایدههای نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،مبادرت به ایجاد کسب و کار و شرکتهای نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده که توأم با پذیرش مخاطره و ریسک است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه میگردد.»
موقعیت جغرافیایی – استان فارس
استان فارس با ۱۳۳ هزار کیلومتر مربع وسعت در جنوب استان اصفهان قرار دارد. آباده، استهبان، اقلید، بوانات، جهرم، داراب، سپیدان، شیراز، فسا، فیروز آباد، کازرون، لار، لامرد، مرودشت، ممسنی، نیریز شهرستانهای استان فارس هستند و شهر زیبای شیراز مرکز آن میباشد.استان فارس در سال 1375 حدود ۳۸۱۷ هزار نفر جمعیت داشته است که 7/56 درصد آن شهر نشین، ۹/۴۱درصد روستانشین و ۴/۱ درصد غیر ساکن و عشایر بوده است.کوههای زاگرس با جهت شمال غربی – جنوب شرقی، استان فارس را به دو ناحیه مشخص طبیعی شاملناحیه شمال – شمال غربی و ناحیه جنوب – جنوب شرقی تقسیم کرده است. ارتفاعات ناحیه شمالی ازکوههای سمیرم شروع و در جهت شمال غربی امتداد مییابد. ارتفاعات ناحیه جنوبی کوههای اطراف شیراز وکوههای مهارلو، خرمن و تودج را در بر میگیرد. ارتفاعات غربی در امتداد ارتفاعات کهگیلویه تا کوههایممسنی و ارتفاعات جنوبی مشتمل بر کوههای داراب و ارتفاعات تنگستان میباشد.
تاریخچه شرکت لبندیس
شرکت فراورده های لبندیس در سال ۱۳۷۵ تاسیس گردید که در موقعیت ۲۵ کیلومتری شیراز – سپیدان قرار گرفته است که در حدود ۳۰ نفر پرسنل دارد که حدود ۲۳ نفر در سالن تولید مشغول به کار هستند و حدود ۷ نفر مسئول کار های اداری هستند
تولیدات کارخانه و فرآیند تولید
انواع شیر : شیر کاکائو -شیر یارانه ای -و شیر مدارس و انواع ماست که عبارتند از :
۱- ماست ۷۵۰ گرمی
۲- ماست یک کیلو هشتصد گرمی ویژه
۳- پنیر
۱- ماست موسیر ۴۰۰ گرمی و خامه که در اندازه ۱۵۰ گرمی اولیه می شود و همچنین خامه فله ای برای مصارف دیگر تولید می شود .
همچمین دوغ در اندازه های ۱ لیتری ،۵/۱ لیتری ، ۲ لیتری و ۴ لیتری و ۵ لیتری و همچمین دوغ ۳۰۰ CC تولید می شود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 