فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در فرآیند تولید شکر و نیشکر با تحلیل فناوریهای صنعتی، مدیریت تولید و ظرفیت اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در فرآیند تولید شکر و نیشکر با تحلیل فناوریهای صنعتی، مدیریت تولید و ظرفیت اقتصادی دارای ۱۰۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در فرآیند تولید شکر و نیشکر با تحلیل فناوریهای صنعتی، مدیریت تولید و ظرفیت اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در فرآیند تولید شکر و نیشکر با تحلیل فناوریهای صنعتی، مدیریت تولید و ظرفیت اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در فرآیند تولید شکر و نیشکر با تحلیل فناوریهای صنعتی، مدیریت تولید و ظرفیت اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در فرآیند تولید شکر و نیشکر با تحلیل فناوریهای صنعتی، مدیریت تولید و ظرفیت اقتصادی :
پروژه کارافرینی فرآیند تولید شکر و نیشکر
پروژه کارافرینی فرآیند تولید شکر و نیشکر در ۹۹ صفحه ورد قابل ویرایش
مقدمه و هدف:
نیشکر از گیاهان زراعی است که ظاهراً اهلی کردن آت برای اولین بار در جزایر اقیانوس آرام (گینه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چین و هند برده شده است. سابقه تاریخی کشت نیشکر به هزار سال قبل از میلاد می رسد نیشکر از هند به سایر نقاط دنیا راه یافت و تا اوایل قرن هجدهم تنها محصولی بود که در سطح تجارتی برای تولید شکر کشت می شد.
تولید شکر از اجزاء مهم اقتصادی کشاورزی بسیاری از کشورهاست در مقیاس جهانی عملکرد قند چغندر و قند نیشکر در واحد سطح تقریباً مساوی است.
سابقه تولید نیشکر در ایران به سال ۶۰۰ میلادی می رسد در این زمان شکر تصفیه شده از نیشکر تولید می شده. ظاهراً تولید نیشکر در خوزستان اهمیت داشته است زیرا کلمه خوز به معنی نیشکر است به هر حال اولین تلاش وسیع برای تولید آزمایشی نیشکر در سال ۱۳۲۹ در خوزستان انجام گردید. (۳)
اکنون صنعت قندسازی کاملاً استقرار یافته مهذا پژوهشگران تحقیقات زیادی درباره تحول این صنعت آن هم با توجه به تکنیک های کاملاً مدرن با توجه به شرایط سخت که به این صنعت تحمیل شده است اشتغال به کار دارند.
هدفهای کنونی این پژوهشگران و محققان را می توان به شرح زیر خلاصه کرد.
۱- استخراج حداکثر ممکن قند از نیشکر
۲- شکر با کیفیتی تولید گردد که جوابگوی خواسته های مصرف کنندگان باشد. بسیار از این مصرف کنندگان شرایط بسیار سختی را برای کیفیت شکر قائل شده اند.
۳- شکر را هر چقدر ممکن است با قیمت کمتری به بازار عرضه نمایند یا به عبارت دیگر استفاده از تجهیزات پیشرفته و کاهش ضایعات در کلیه مراحل تولید شکر. (۱۰)
همچنین توجه به مسائلی مانند کاهش مصرف انرژی و حداقل آلودگی محیط زیست. (۸)
از جمله مسائلی که کارخانجات نیشکری با آن دست به گریبان هستند ضایعات ناشی از فعالیت میکروارگانیزم ها می باشد. میکروارگانیزم ها قادرند تحت شرایط مناسب و در مراحل مختلف مانند آتش زدن. حمل نی . آسیاب و سایر مراحل تولید شکر در کارخانه به روش های گوناگون همانند تجزیه ساکاروز، تولید قند معکوس، تولید اسید، تولید مواد صمغی مثل دکستران لوان ضایعات جبران ناپذیری وارد کند. (۱۰)
دکستران از جمله موادی است که توسط باکتری به نام لوکونوستوک مزنتروییدس تولید می شود که در صورت توقف نی در مرحله برداشت. حمل و یا توقف شربتها و آلودگی آسیاب ها این باکتری وارد عمل شده و منجر به تولید دکستران و اسید می گردد که از جمله خسارات وارده را می توان ۱- افزایش ضایعات نامعلوم در شربت ناشی از تشکیل دکستران که بر طبق نظر کلارک میزان ضایعات را می توان در جدول زیر نمایش داد. (۲۴)
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در فرآیند تولید شکر و نیشکر با تحلیل فناوریهای صنعتی، مدیریت تولید و ظرفیت اقتصادی
فهرست مطالب
مقدمه و هدف
۱- کلیات
۱-۱- تولید شکر و نیشکر در جهان ………………………………………………………۹
۱-۲- تولید شکر و نیشکر در ایران ……………………………………………………….۱۰
۱-۲-۱- نیشکر کاری در ایران …………………………………………………………….۱۰
۱-۲-۲- تولید شکر نیشکری در ایران ………………………………………………….۱۱
۱-۳- نیشکر کاری در خوزستان ………………………………………………………….۱۲
۱-۴- کشت و صنعت کارون …………………………………………………………….۱۴
۲- ترکیب شیمیایی نیشکر
۲-۱- مواد آلی غیر از ساکاروز ………………………………………………………….۱۹
۲-۲- اسید های آلی ……………………………………………………………………….۲۰
۲-۳- ترکیبات غیر آلی ……………………………………………………………………۲۰
۲-۴- ترکیبات ازت دار …………………………………………………………………..۲۰
۳- فرایند تولید شکر از نیشکر
مقدمه
۳-۱- برداشت نیشکر …………………………………………………………………….۲۱
۳-۱-۱- مواد زائد همراه نی ……………………………………………………………۲۳
۳-۲- آماده سازی نی ………………………………………………………………….۲۴-۲۵
۳-۲-۱- شستشوی نی …………………………………………………………………..۲۵
۳-۲-۲- خرد کردن نی ………………………………………………………………….۲۵
۳-۳- عصاره گیری ……………………………………………………………………….۲۶
۳-۴- زلال کردن……………………………………………………………………………….۲۶
۳-۵- صافی های خلاء……………………………………………………………………….۲۷
۳-۶- تبخیر کننده ها………………………………………………………………………….۲۷
۳-۷- تبلور …………………………………………………………………………………….۲۷
۳-۸- سانتریفوژ ……………………………………………………………………………….۲۷
۴- ترکیبات شربت نیشکر …………………………………………………………………..۲۸
۴-۱- پلی ساکاریدها …………………………………………………………………………۲۸
۴-۱-۱- لوان ……………………………………………………………………………………۲۹
۴-۱-۲- پکتین …………………………………………………………………………………۲۹
۴-۱-۳- سلولزان ………………………………………………………………………………۲۹
۴-۱-۴ نشاسته …………………………………………………………………………………۲۹
۴-۱-۵- دکستران …………………………………………………………………………….۳۱
۴-۱-۵-۱- مشخصات فیزیکی شیمیایی دکستران…………………………………….۳۱
۴-۱-۵-۲- تولید دکستران……………………………………………………………………۳۳
۵ مشخصات جنس لوکونوستوک …………………………………………………………..۳۴
۶ میکربهای موجود در کارخانه قند ……………………………………………………….۳۵
۶-۱- میکروارگانیسم های نیشکر ………………………………………………………….۳۵
۶-۲- سالم سازی آسیاب ها ………………………………………………………………..۳۷
۷- روش های سریع اندازه گیری دکستران………………………………………………۳۸
۸- پلی ساکاریدهای نیشکر………………………………………………………………..۳۹
۸-۱- صمغ درنی ترش……………………………………………………………………….۴۱
۸-۲- پلی ساکاریدهای بخش تصفیه …………………………………………………….۴۴
۹- ضایعات ناشی از دکستران ………………………………………………………………۴۵
۹-۱- ضایعات نامعلوم ……………………………………………………………………….۴۵
۹-۲- تداخل در اندازه گیری درصد قند …………………………………………………۴۶
۹-۳- مشکلات ناشی از دکستران در تصفیه و تولید شکر خام ………………….۴۶
۹-۳-۱ اثر بر شربت زلال کنندها …………………………………………………………۴۶
۹-۳-۲- اثر دکستران بر صاف شدن …………………………………………………….۴۷
۹-۳-۳- اثر دکستران بر ناروانی ………………………………………………………….۴۷
۹-۴- اثر بر بلورهای ساکاروز…………………………………………………………….۴۹
۹-۴-۱- اثر بر سرعت رشد بلورها ……………………………………………………..۴۹
۹-۴-۲ اثر بر شکل بلورها ………………………………………………………………..۴۹
۹-۵- اثر بر ظرفیت کارخانه ……………………………………………………………..۵۳
۹-۶- اثر بر خلوص ملاس نهایی ………………………………………………………۵۴
مواد و روشها
۲-۱- اثر روش های برداشت بر روی سرعت تشکیل دکستران …………………۵۴
۲-۱-۱- نمونه برداری …………………………………………………………………….۵۵
۲-۱-۲- آزمایشهای مربوط به نی ………………………………………………………۵۵
۲-۱-۲-۱- تعیین ماده خشک …………………………………………………………..۵۶
۲-۱-۲-۲- تعیین درصد قند (پلاریمتری)…………………………………………….۵۶
۲-۱-۲-۳- درجه خلوص ……………………………………………………………….۵۷
۲-۱-۲-۴- تعیین قند معکوس ………………………………………………………….۵۷
۲-۱-۲-۵- اندازه گیری دکستران ………………………………………………………۵۸
۲-۲- آزمایشهای مربوط به شربت ……………………………………………………..۶۴
۲-۳- اثر دکستران بر انحراف پلاریزاسیون …………………………………………..۶۵
۲-۴- اثر استات سرب بر حذف دکستران ………………………………………………۶۵
۲-۵- اثر فرمالین …………………………………………………………………………….۶۶
۲-۶- روش های آماری ……………………………………………………………………۶۶
۲-۶-۱- روش های تجزیه واریانس …………………………………………………….۶۶
۲-۶-۲- رگرسیون ………………………………………………………………………….۶۶
نتایج و بحث
۳-۱- آزمایشهای نیشکر …………………………………………………………………..۶۷
۳-۱-۱- آزمایش قند ……………………………………………………………………….۶۷
۳-۱-۲- آزمایش درجه خلوص ………………………………………………………….۶۷
۳-۱-۳- آزمایش PH ……………………………………………………………………..68
۳-۱-۴- آزمایش نسبت کیفیت راندمان تولید و شکرخام …………………………۶۹
۳-۱-۵- آزمایش دکستران ……………………………………………………………….۶۹
۳-۱-۶- آزمایش قند معکوس ………………………………………………………….۶۹
۳-۲- آزمایشهای شربت …………………………………………………………………۷۴
۳-۲-۱- آزمایشهای قند معکوس……………………………………………………….۷۴
۳-۲-۱- آزمایش دکستران ………………………………………………………………۷۴
۳-۳- آزمایش اثر دکستران بر انحراف پلایمتری …………………………………..۸۰
۳-۴- آزمایش اثر فرمالین ………………………………………………………………۸۲
۳-۵- آزمایش اثر استات سرب بر حذف دکستران ……………………………….۸۳
۴- ضمیمه …………………………………………………………………………………۸۴
۵- منابع مورد استفاده …………………………………………………………………..۹۲
جدول ۱: ضایعات قندی بر اساس دکستران موجود در شکر خام (۲۴)
|
اسید |
فروکتوز |
ضایعات قندی |
|
|
درصد |
شکر (lbt) |
شکر (lb/t) |
% دکستران |
|
۰۷/۰ |
۲/۲ |
۴/۴ |
۰۵/۰ |
|
۱۴/۰ |
۴/۴ |
۸/۸ |
۱/۰ |
|
۷/۰ |
۲۲ |
۴۴ |
۵/۰ |
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 