فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار دارای ۵۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار :

فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار

اهداف اجرایی طرح:

۱- زمینه ایجاد اشتغال
۲- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات
۳- عرضه

مقدمه
روغن نباتی به عنوان یکی از کالاهای اساسی در الگوی مصرف غذایی ، اهمیت و نقشی ویرژه دارد . روغن های خوراکی و بطور کلی چربی ها ، یکی از سه مواد اصلی غذایی مورد نیاز بشر را تشکیل می دهند که به لحاظ میزان تولید انرژی در بدن به ازای واحد وزن ، از ارزش بیشتری نسبت به پروتئینها و هیدروکربونها برخوردار است . هر گرم چربی حدود ۹ کالری انرژی تولید کرده ، حال آن که به ازای هر گرم پروتئین یا هیدروکربور ، انرژی تولید شده حدود ۴ کالری می باشد . چربیها علاوه بر تامین انرژی لازم برای بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترمیم بافتها نیز نقش مهمی را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ویتامینها نیز می یاشد .
مصرف سرانه روغنها و چربیها براساس برنامه توسعه کشور در سال ۱۳۶۸ به مرز حدود ۱۱ کیلوگرم و در سال ۱۳۷۳ به ۵/۱۴ کیلوگرم افزایش یافته است . روغنها و چربیهای مصرف شده در طول همان سال به ترتیب چربیهای هیدروژنه ۷۶ درصد ، کرده ۱۴ درصد و روغن مایع ۱۰ درصد بوده است ، یعنی با توجه به تامین ۸۶ درصد از نیاز به چربی از طریق مصرف روغن هیدروژنه و مایع ، مصرف سرانه روغن نباتی (هیدروژنه و مایع) در سال ۱۳۷۳ ، حدود ۵/۱۲ کیلوگرم بوده است .
رشد توسعه صنایع غذایی همگام با رشد جمعیت کشور و درآمد خانوار و تغییر الگوی مصرف ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . ضرورت توسعه کشت دانه های روغنی و افزایش ظرفیت کارخانه های صنایع تبدیلی و چربیها و روغنها در کشور برای تامین روغن به عنوان یکی از اصلی ترین اجزاء تشکیل دهنده غذای انسان ، از جایگاه ویژه ای برخوردار است .

بخش اول : کلیات

۱-۱) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه

اجزای روغن ها و چربی ها که برای تغذیه مفید و مناسب هستند ترکیبات نسبتا ساده گلیسیریدها می باشند از آنجائیکه در ترکیب روغن ها اجزاء زیادی مانند اسیدهای چرب ، پروتئین ها ، کربوئیدراتها ، ویتامین ها و ترکیبات معدنی مانند کلسیم و فسفر موجود می باشند لذا صنعت روغن را به صنعتی استراتژیک در زمنیه های غذایی ، رنگ ، شوینده ها و … تبدیل کرده که به جای تحقیق و بررسی زیادی در جهان خصوصا در کشور ما دارد .

پایه صنعت روغن در کشور ما براساس دانه های روغنی سویا ، پنبه تخم و آفتابگردان می باشد که ماده اولیه فرآورده های غذایی زیادی مانند روغن های سالاد ، طباخی ، شورتنینگ ، مارگارین ، لستن ، شیر ، ماست ، پنیر می باشد . تحقیقات نشان داده است که براساس امکان تغییرات زیاد هم در تری گلیسیریدها (تغییر استری شدن) و هم در اسیدهای چرب (ایزومره شده) که موجب تغییر خواص فیزیکی و شیمیایی چربی ها می شود که هنوز زمینه وسیعی برای تحقیقات مختلف بخصوص در زمینه فیزیولوژیک وجود ندارد نقش استرین ، فسفاتیدها و سایر مواد همراه چربی ونقش تری گلیسیریدها در تبدیل مواد (متابولیسم) دارای اهمیت است . اغلب یک گرایش دو جانبه برای مصرف چربی ها در رژیم غذایی افراد دیده می شود که از یک طرف مصرف چربی بالا با افزایش چاقی و ناراحتی های قلبی ارتباط داشته و از یک سو چربی ها باعث خوشمزگی غذاها می گردد

فایل کامل پژوهش جامع درباره کارآفرینی در زمینه بسته‌بندی روغن نباتی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و ظرفیت بازار
فهرست:

مقدمه————————————————————————————- ۶
بخش اول :کلیات
۱-۱) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه—————————————————۷
۲-۱) ویژگی های روغن های خوراکی —————————————————–۱۱
۱-۲-۱) روغن خام————————————————————————-۱۲
۳-۱) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن—————–۱۳
۴-۱) بازار مصرف روعنهای خوراکی—————————————————–۱۴
بخش دوم
مرحله صمغ گیری
۱-۲) مرحله خنثی سازی——————————————————————- ۱۹
۲-۲) هیدروژنا سیون———————————————————————- ۲۱
۳-۲) بی بو کردن————————————————————————- ۲۲
بخش سوم
مطا لعات فنی و اقتصادی
۱-۳) مین و ساختمانهای طرح————————————————————- ۲۴
۲-۳) بر آورد نیروی انسانی————————————————————– ۲۹
۳-۳) فرضیات طرح——————————————————————— ۳۱
۴-۳) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه———————————– ۳۲
۱-۴-۳) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید———————————————— ۳۲
۲-۴-۳)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی—————————– ۳۴
۳-۴-۳) جدول هزینه های زیر بنایی——————————————————- ۳۵
۴-۴-۳)جدول هزینه های قبل از بهره برداری———————————————- ۳۶
۵-۴-۳) جدول هزینه های نصب و راه اندازی———————————————-۳۶
۶-۴-۳) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی———————————- ۳۷
۷-۴-۳) جدول هزینه احداث سا ختمانها—————————————————- ۳۷
۸-۴-۳) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها———————————————— ۳۸
۵-۳) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح—————————————————– ۳۹
۶-۳) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی—————————– ۳۹
۱-۶-۳) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید ۱۱۹۰۰۰تن روغن در سال———- ۳۹
۲-۶-۳) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال—————————————– ۴۲
۳-۶-۳) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال———————————— ۴۳
۴-۶-۳) جدول هزینه های انرژی در سال————————————————- ۴۴
۷-۳) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه———————————— ۴۶
۸-۳) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی—- ۴۶
۱-۸-۳) جدول استهلاک —————————————————————– ۴۶
۲-۸-۳) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید۱۱۹۰۰۰تن روغن نباتی————————- ۴۸
۳-۸-۳) محاسبه نقطه سر بسر————————————————————- ۴۹
۴-۸-۳) محاسبات افزوده —————————————————————– ۵۰
۵-۸-۳) صور تحساب های دستویی——————————————————– ۵۲
۱-۵-۸-۳) صورت حساب سود و زیان—————————————————– ۵۲
۲-۵-۸-۳) تراز نامه———————————————————————- ۵۳
۹-۳) باز دهی خط تولید——————————————————————- ۵۴

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.