فایل ورد کامل مطالعه جامع کارآموزی درباره کارخانه تولید تن ماهی پونل با بررسی فرآیندهای صنعتی، بهداشتی و بازار مصرف


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع کارآموزی درباره کارخانه تولید تن ماهی پونل با بررسی فرآیندهای صنعتی، بهداشتی و بازار مصرف دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع کارآموزی درباره کارخانه تولید تن ماهی پونل با بررسی فرآیندهای صنعتی، بهداشتی و بازار مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه جامع کارآموزی درباره کارخانه تولید تن ماهی پونل با بررسی فرآیندهای صنعتی، بهداشتی و بازار مصرف۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه جامع کارآموزی درباره کارخانه تولید تن ماهی پونل با بررسی فرآیندهای صنعتی، بهداشتی و بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه جامع کارآموزی درباره کارخانه تولید تن ماهی پونل با بررسی فرآیندهای صنعتی، بهداشتی و بازار مصرف :

فایل ورد کامل مطالعه جامع کارآموزی درباره کارخانه تولید تن ماهی پونل با بررسی فرآیندهای صنعتی، بهداشتی و بازار مصرف

پروژه بنده در مورد کارخانه تن ماهی پونل می باشد . که واقع در استان گیلان ،۳۰ کیلومتری شهرستان انزلی شهری به نام پونل می باشد .

شرکت پونل یکی از هفت شرکت زنجیره ای pounel group است که فعالیت خود را از سال ۶۸ آغاز کرده و در ابتدا با پرورش شاه میگو و سپس با تولید کنسرو خوراک ، کنسرو ماهی در روغن زیتون ، کنسرو رژیمی ، کنسرو ماهی در روغن آفتابگردان ، fastfood ، صادرات شاه میگو به کشورهای آلمان – هلند – امریکا و سایر کشورهای مجاور مشغول به فعالیت است .

البته هم اکنون نیز گروه R&D ( تحقیق و توسعه ) در حال مطالعه طراحی جدید است که بزودی تولید سوسیس و کالباس پونل نیز آغاز شود .

تعداد پرسنل شاغل در کل کارخانه در ابتدای تولید یعنی در سال ۶۸ بیست نفر بود ، اما در حال حاضر تعداد پرسنل ۱۲۰ نفر می باشد . که تعداد ۴۰ نفر از این افراد دارای مدرک کارشناسی و کارشناس اعم از فنی و اداری و آزمایشگاه و غیره می باشد . و ۲۰ نفر دیگر از این افراد دارای مدرک فوق دیپلم که در تولید و انبار داری و قسمت فروش مشغول به کار می باشند و ۶۰ نفر دیگر این افراد نیز دارای مدرک دیپلم و زیر دیپلم می باشند که کارگران واحدهای مختلف محسوب می شوند و کلاً ۸۰ نفر از این افراد در بخش تولید فعالیت می کنند که متوسط سابقه کارشناس ۱۰ سال و متوسط سابقه کاگران در حدود ۱۵ سال می باشد .

اطلاعات فنی کارخانه

۱- ظرفیت سردخانه زیر صفر ،۶۰تن می باشد .

۲- ظرفیت دیگهای بخار ۲ عدد دیگ ۳ تنی Fire tube

۱ عدد دیگ ۲ تنی Fire tube می باشد .

۳- چهار عدد دستگاه لینگر در بندی کنسرو وجود دارد .

۴- ماکزیمم توان دربندی هر دستگاه در یک دقیقه ۵۰ عدد قوطی می باشد.

۵- قدرت برق این کارخانه ۲۵۰ کیلو وات می باشد .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.