فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی دارای ۲۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی :
فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی
مقدمه:
کنجد یکی از دانه های روغنی وخوراکی مهم در کشاورزی سنتی نواحی گرم به شمار میرودوظاهرا قدیمی ترین دانه روغنی در جهان میباشد.سابقه کشت وپراکندگی گونه های مختلف کنجددر آفریقا،ایران افغانستان،هندوستان واسترالیا آنقدر زیاد است که دررابطه بامحل دقیق اهلی شدن آن اتفاق نظر نیست.مقدار تولید کنجد در جهان طی سالهای اخیرحدود ۳میلیون تن براورد شده است.
کشورهای هند، چین، سودان،میانمارمهمترین تولید کنند گان کنجد به شمار میروند.سابقه کشت کنجد در بین النهرین،پاکستان وایران به بیش از ۴۰۰۰سال پیش میرسد.کنجد درایران در استانهای خوزستان،بلوچستان،اصفهان وفارس کاشته میشود.براساس گزارش فائودرسال ۲۰۰۰سطح زیر کشت کنجد در ایران حدود ۹۰۰۰هکتار با عملکرد۶۹۰کیلوگرم در هکتار بوده است.
خصوصیات گیاهی:
کنجد با نام علمی سساموم ایندیکوم sesamum indicum گیاهی است یک ساله از تیره کنجدpedaliaceaeالبته انواعی از آن نیزچند ساله است.طول دوره رشد کنجد۳-۶ماه متغیر بوده ریشه های قوی وگسترده دارد که در خاکهای نفوذ پذیر-گرم ومطلوب تاعمق ۲متری نفوذ میکند.ارتفاع بوته از۶۰-۱۵۰سانت متغیر است.گلهای زنگوله مانند کنجدبه طول ۳-۴سانت در زاویه داخلی برگها به ظهور میرسد.گلهامعمولا خودگشن میباشندومیزان دگرگشنی بستگی به فعالیت حشرات داردوبه
ندرتا از۱۰درصدتجاوزمیکند.میوه کنجد به صورت کپسولی کرک دارودارای یک شیار طولی روی کپسول میباشد.طول کپسول از۵/۲-۸سانت است. هر کپسول هنگامی که کاملا رسیده است به رنگ قهوه ای یا ارغوانی میباشد ووزن دانه کنجد۲-۵گرم میباشد.
مراحل نمو:
مراحل نموکنجد شامل سبز شدن-تشکیل برگها-شروع تشکیل جوانه گل-شروع گلدهی-شروع نیام بندی-گلدهی کامل-شروع رسیدگی فیزیولوژیک ورسیدگی فیزیو لوژیک کامل است.
سازگاری
کنجد محصول نواحی گرم است ودرفاصله عرض جغرافیایی ۳۵درجه جنوبی تا ۴۰درجه شمالی وغالبا تاارتفاع حدود۱۷۰۰متراز سطح دریا(بسته به رقم )کاشته میشود. دمای مناسب برای کاشت کنجد۲۵-۲۷درجه است.کنجد گیاهی روز کوتاه وارقام حساس به طول روزآن طی حدود ۴۲-۴۵-روز۱۰ساعت به مرحله گل دهی میرسند.کنجد خاکهای لومی ،لومی شنی ،لومی سیلتی را بهتر ترجیح میدهدولی بااین وجود خاکهای نیمه سنگین وفقیر راهم تحمل میکند.کنجداز گیاهان حساس به شوری خاک وحساس به بر میباشد.این گیاه به باد نیز حساس میباشددر نقاط باد خیز موجب خوابیدگی محصول میشودوریزش دانه های ان افزایش میابد.
فایل کامل پژوهش علمی درباره گیاه صنعتی کنجد با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآوری محصولات و ظرفیت اقتصادی
فهرست:
مقدمه
خصوصیات گیاهی
مراحل نمو
سازگاری
ارقام کنجد
روش کاشت کنجد
کاشت
ضد عفونی بذور
تناوب زراعی
کودهای شیمیایی مورد استفاده
علفهای هرز
آفات
بیماریها
برداشت
موارد استفاده از کنجد
پیام ترویجی ومنابع
پیش نمایش فایل
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 