فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی جامع درباره مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با بررسی پروژه‌های پژوهشی و فناوری‌های نوین


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی جامع درباره مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با بررسی پروژه‌های پژوهشی و فناوری‌های نوین دارای ۱۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی جامع درباره مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با بررسی پروژه‌های پژوهشی و فناوری‌های نوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی جامع درباره مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با بررسی پروژه‌های پژوهشی و فناوری‌های نوین۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی جامع درباره مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با بررسی پروژه‌های پژوهشی و فناوری‌های نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی جامع درباره مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با بررسی پروژه‌های پژوهشی و فناوری‌های نوین :

عنوان

صفحه

مقدمه

۱

ذرت دانه ای و علوفه ای

۲

مقدمه

۳

خصوصیات گیاهشناسی

۵

تهیه زمین

۵

کود مورد نیاز

۶

کنترل علف هرز

۶

تاریخ کاشت

۷

ارقام

۷

میزان بذر

۸

فاصله ردیف

۸

عمق کاشت

۹

آبیاری

۹

آفات

۹

بیماری

۱۰

برداشت

۱۰

روش های اصلاحی

۱۱

روش بوته به ردیف

۱۱

گزینش دوره ای

۱۱

تولید ارقام مصنوعی

۱۲

اهداف اصلاحی

۱۲

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقات گرگان

۱۳

سورگم ( ذرت خوشه ای )

۱۴

مقدمه

۱۵

خصوصیات گیاهشناسی

۱۶

تهیه زمین

۱۶

کود مورد نیاز

۱۶

کنترل علف هرز

۱۷

تاریخ کاشت

۱۷

ارقام

۱۸

میزان بذر

۱۸

فاصله ردیف

۱۸

عمق کاشت

۱۸

آبیاری

۱۸

آفات

۱۹

بیماری

۱۹

برداشت

۲۰

روش های اصلاحی

۲۱

سورگم هیبرید

۲۱

اهداف اصلاحی

۲۲

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقاتی گرگان

۲۳

سویا

۲۴

مقدمه

۲۵

خصوصیات گیاهشناسی

۲۶

تهیه زمین

۲۷

کود مورد نیاز

۲۷

کنترل علف هرز

۲۸

تاریخ کاشت

۲۹

ارقام

۳۰

میزان بذر

۳۰

فاصله ردیف

۳۱

عمق کاشت

۳۱

آبیاری

۳۱

آفات

۳۲

بیماری

۳۲

برداشت

۳۳

روشهای اصلاحی

۳۵

دورگ گیری سویا

۳۵

اهداف اصلاحی

۳۷

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقات گرگان

۳۸

گندم

۳۹

مقدمه

۴۰

خصوصیات گیاهشناسی

۴۱

تهیه زمین

۴۲

کود مورد نیاز

۴۳

کنترل علف هرز

۴۵

تاریخ کاشت

۴۵

ارقام

۴۶

میزان بذر

۴۸

فاصله ردیف

۴۹

عمق کاشت

۴۹

آبیاری

۵۰

آفات

۵۰

بیماری

۵۱

برداشت

۵۱

روشهای اصلاحی

۵۳

گندم هیبرید

۵۴

اهداف اصلاحی

۵۵

بیماریهای غلات

۵۷

زنگ زرد گندم

۵۸

مقدمه

۵۸

علائم بیماری

۵۸

عامل بیماری

۵۹

چرخه بیماری

۵۹

مبارزه

۶۰

زنگ قهوه ای گندم

۶۱

مقدمه

۶۱

علائم بیماری

۶۱

عامل بیماری

۶۱

چرخه بیماری

۶۲

مبارزه

۶۲

سیاهک پنهان گندم

۶۳

مقدمه

۶۳

علائم بیماری

۶۳

عامل بیماری

۶۴

چرخه بیماری

۶۴

مبارزه

۶۵

سیاهک آشکار گندم و جو

۶۶

مقدمه

۶۶

علائم بیماری

۶۶

عامل بیماری

۶۶

چرخه بیماری

۶۷

مبارزه

۶۷

سیاهک سخت جو

۶۹

مقدمه

۶۹

علائم بیماری

۶۹

عامل بیماری

۶۹

چرخه بیماری

۷۰

مبارزه

۷۰

سپتوریوز خوشه گندم

۷۱

مقدمه

۷۱

علائم بیماری

۷۱

عامل بیماری

۷۱

چرخه بیماری

۷۲

مبارزه

۷۲

فوزاریوز سنبله گندم

۷۳

مقدمه

۷۳

علائم بیماری

۷۳

عامل بیماری

۷۳

چرخه بیماری

۷۴

مبارزه

۷۴

سفیدک سطحی گندم و جو

۷۵

مقدمه

۷۵

علائم بیماری

۷۵

عامل بیماری

۷۶

چرخه بیماری

۷۶

مبارزه

۷۶

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقاتی گرگان

۷۸

نخود

۷۹

مقدمه

۸۰

خصوصیات گیاهشناسی

۸۱

تهیه زمین

۸۱

کود مورد نیاز

۸۱

کنترل علف هرز

۸۲

تاریخ کاشت

۸۲

ارقام

۸۲

میزان بذر

۸۳

فاصله ردیف

۸۳

عمق کاشت

۸۳

آبیاری

۸۳

آفات

۸۴

بیماری

۸۴

برداشت

۸۶

روش های اصلاحی

۸۷

اهداف اصلاحی

۸۷

باقلا

۸۸

مقدمه

۸۹

خصوصیلت گیاهشناسی

۹۰

تهیه زمین

۹۰

کود مورد نیاز

۹۰

کنترل علف هرز

۹۱

تاریخ کاشت

۹۱

ارقام

۹۱

میزان بذر

۹۱

فاصله ردیف

۹۲

عمق کاشت

۹۲

آبیاری

۹۲

آفات

۹۳

بیماری

۹۳

برداشت

۹۳

روش های اصلاحی

۹۵

اهداف اصلاحی

۹۵

گوجه

۹۶

مقدمه

۹۷

خصوصیات گیاهشناسی

۹۸

تهیه زمین

۹۸

کود مورد نیاز

۹۸

کنترل علف هرز

۹۹

تارخ کاشت

۹۹

ارقام

۹۹

میزان بذر

۹۹

فاصله ردیف

۹۹

عمق کاشت

۱۰۰

آبیاری

۱۰۰

آفات

۱۰۰

بیماری

۱۰۰

مقدمه:

کارآموزی دو واحد دانشگاهی برای دانشجویان رشته کشاورزی می باشد. که دراین درس هر دانشجو باید در یکی از ادارات وابسته به اداره کشاورزی به مدت ۴۵ روز فعالیت داشته باشد.

از این رو اینجانب به مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان گلستان معرفی شده وسپس از آنجا به ایستگاه تحقیقات گرگان معرفی شدم .

ایستگاه تحقیقات گرگان درسال ۱۳۳۷ در کیلومتر ۵ جاده گرگان ـ آق قلا در زمینی به مساحت ۳۷ هکتار افتتاح شد .

بارندگی سالیانه دراین ایتگاه ۴۵۰-۴۰۰ میلیمتر است.

ارتفاع آن از سطح دریا ۵.۵ متر می باشد.

باطول جغرافیائی ۵۴ درجه و ۲۵ دقیقه شرقی وعرض جغرافیائی ۳۶ درجه و۴۵ دقیقه شرقی.

در این ایستگاه پروژه های مختلف تحقیقاتی وجود دارد که شامل : پروژه ذرت وگیاهان علوفه ای ، غلات ، حبوبات ودانه های روغنی میباشد.

درهر یک از این پروژه ها دو بخش به نام بهزراعی و بهنژادی وجود دارد. که دربخش بهزراعی درمورد زراعت گیاهان تحقیق وپژوهش انجام شده ودر بخش بهنژادی در مورد اصلاح گیاهان تحقیق وپژوهش انجام می شود.

همچنین در این ایستگاه بخش آفات وبیماریها نیز وجود دارد . که در کنار تحقیقات خود ، به دیگر پروژه ها یاری میرسانند.

مقدمه:

یکی از مهمترین گیاهان زراعی دنیا می باشد که به صورت مستقیم وغیر مستقیم درتغذیه انسان مورد استفاده قرار می گیرد. از دانه آن در بعضی نقاط هندوستان وامریکای جنوبی نوعی نان تهیه شده بعلاوه از دانه ذرت در صنایع نشاسته سازی استفاده می شود . ۱۵% کل تولید دانه ذرت صرف تولید نشاسته میشود . گلوکز، گلوتن و روغن مایع از مواد جنبی کارخانجات نشاسته سازی است . بعلاوه از دانه ذرت در صنایع تخمیری و در تولید ا لکل اتیلیک، استالدهیدواستوننیز استفاده می شود. بعلاوه از علوفه تازه ذرت بصورت ذرت علوفه ای و همچنین به عنوان ذرت سیلویی برای تغذیه دام استفاده می شود . بعلاوه از برخی تولیدات جانبی ذرت در تولید ورنی وبرخی محصولات آرایشی استفاده می شود .از شاخ وبرگ خشک شده ذرت در تولید کاغذ استفده می شود . مبدا اولیه ذرت آمریکای جنوبی، بخصوص کشورهای پرو و بولیوی می باشد . بعلاوه ذرت را می توان در مناطق وسیع امریکای جنوبی تا قسمتهایی از مکزیک مشاهده نمود . بنظر میرسد اولین بار حدود ۳۵۰۰ سال قبل از میلاد ،ذرت در این مناطق اهلی شده باشد . نوعی ذرت به نامAndern که بسیاری از خصوصیات ذرت وحشی را دارا است ، دراین مناطق کشت می شده است .

اولین بار درسال ۱۴۹۲ ذرت توسط کریستوفکلومپ از امریکا وارد پرتقال شد وسپس تدریجا به سایر نقاط اروپا ، چین ، امریکا وآسیا گسترش پیدا کرد .

به ذرت در اوایل ، Marisi ، نام قبیله سرخپوستی گفته می شد. بعد ها در قرن ۱۸ میلادی که لینه اسم علمی ذرت رابه Zea mays تغییر داد. بزرگترین کشورهای تولید کننده ذرت دردنیا ایالات متحده است . که بیش از ۴۰% ذرت دنیا را درناحیه ای به نام کمربند ذرت تولید می کند. چین ،آرژانتین ، برزیل وکشورهای مشترک المنافع از بزرگترین تولید کننده ها هستند. کل سطح زیر کشت آن ۱۳۰ میلیون هکتار است که از آن سالانه حدود ۴۸۰ میلیون تن دانه بدست می آید . میانگین تولید دانه ذرت در دنیا ۳۶۰۰ کیلو گرم در هکتار است؛میانگین تولید علوفه ذرت در دنیا ۳۶۰۰۰ کیلوگرم درهکتار می باشد .

به نظر میرسد اولین بار ذرت توسط پرتقالیها درزمان صفویه از سواحل جنوبی کشور وارد ایران شده باشد . برخ دیکر معتقدند ذرت اولین بار توسط حجاج از طریق عربستان وارد کشور شده .

کل سطح زیر کشت ذرت در ایران حدود ۲۹۰۰۰۰ هکتار است و میانگین تولید دانه ذرت درایران حدود ۵ تن در هکتار است . بزرگترین تولید کننده ذرت کشور استان فارس وبعد خوزستان است . در استان گلستان ذرت را هم بصورت بهاره و هم تابستانه یعنی پس از برداشت گندم نیز می توان کشت نمود .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.