فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی کامل درباره پرورش بلدرچین با ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه و تحلیل اقتصادی و مدیریتی PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی کامل درباره پرورش بلدرچین با ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه و تحلیل اقتصادی و مدیریتی PDF دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی کامل درباره پرورش بلدرچین با ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه و تحلیل اقتصادی و مدیریتی PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی کامل درباره پرورش بلدرچین با ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه و تحلیل اقتصادی و مدیریتی PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی کامل درباره پرورش بلدرچین با ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه و تحلیل اقتصادی و مدیریتی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی کامل درباره پرورش بلدرچین با ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه و تحلیل اقتصادی و مدیریتی PDF :

بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن از سال ۱۹۱۰ میلادی به بعد برای

استفاده از تخم و گوشت به طرز وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده است.

امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن ،کشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،

ایتالیا ، چین و هنگ کنگ در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.

بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب و جوش و متحرک ولاجرم باید در

وضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای

پرندگان معمولی ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگان

یافت نمی شود در گوشت این پرنده موجود می باشد.

بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن از سال ۱۹۱۰ میلادی به بعد برایاستفاده از تخم و گوشت به طرز وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده است.امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن ،کشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،ایتالیا ، چین و هنگ کنگ در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب و جوش و متحرک ولاجرم باید دروضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهایپرندگان معمولی ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگانیافت نمی شود در گوشت این پرنده موجود می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.