فایل ورد کامل مجموعه تستهای تخصصی شیمی مواد غذایی ویژه رشته صنایع غذایی با تمرکز بر ترکیبات و فرآیندها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مجموعه تستهای تخصصی شیمی مواد غذایی ویژه رشته صنایع غذایی با تمرکز بر ترکیبات و فرآیندها دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مجموعه تستهای تخصصی شیمی مواد غذایی ویژه رشته صنایع غذایی با تمرکز بر ترکیبات و فرآیندها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مجموعه تستهای تخصصی شیمی مواد غذایی ویژه رشته صنایع غذایی با تمرکز بر ترکیبات و فرآیندها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مجموعه تستهای تخصصی شیمی مواد غذایی ویژه رشته صنایع غذایی با تمرکز بر ترکیبات و فرآیندها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مجموعه تستهای تخصصی شیمی مواد غذایی ویژه رشته صنایع غذایی با تمرکز بر ترکیبات و فرآیندها :
توضیحات محصول : آزمون آمادگی کارشناسی ارشد موسسه پارسه – شیمی موادغذایی رشته صنایع غذایی با کلید و پاسخ های کاملا تشریحی در فایل های جداگانه
دانلود فایل ورد کامل مجموعه تستهای تخصصی شیمی مواد غذایی ویژه رشته صنایع غذایی با تمرکز بر ترکیبات و فرآیندها
سوالات شیمی موادغذایی
۱) محلول فهلینگ ………………… .
۱) باعث احیا گلوکز میگردد. ۲) باعث اکسید شدن گلوکز میگردد.
۳) باسوربیتول ترکیب میگردد. ۴) سوربیتول را اکسید میکند.
۲) جزء غالب در مواد خشک (Dry matter) شیر گاو، کدام ترکیب زیر است؟
۱) لاکتوز ۲) چربی
۳) کازئین ۴) پروتئینهای محلول در سرم شیر
۳) صمغی که از جلبکها (علفهای دریایی) استخراج و در صنایع غذایی استفاده میکنند، کدام است؟
۱) ۲)
۳) ۴)
۴) اسولوز (Osulose) به قندی اطلاق میشود که حاوی ………………… .
۱) گروه آلدهیدی و کتونی باشد. ۲) دو گروه کتونی باشد.
۳) دو گروه آلدهیدی باشد. ۴) یک گروه آلدهیدی باشد.
۵) کدام آنزیم فعالیت خود را در aw خیلی پایین حفظ میکند؟
۱) آمیلاز ۲) پراکسیداز ۳) فنل اکسیداز ۴) لیپاز
۶) ویتامین در اثر اشعه فرابنفش ………………. ساخته میشود.
۱) دهید روکلسترول ۲) ارگوسترول
۳) اکسی کلسترول ۴) سپتواسترول
۷) در روغن حاصل از Primorse (شب چراغ یا پامچال) اسید چرب …………….. به مقدار زیاد یافت میشود.
۱) گاما – لینولینک ۲) آلفا لینولینک
۳) دلتا – لینولینک ۴) اولئیک
پاسخنامه شیمی موادغذایی
۱) گزینهی «2» صحیح است.
تمام مونوساکاریدها در واکنش با محلول فهلینگ آن را احیا میکند و خود اکسید می شوند و گلوکز هم که یک مونوساکارید است پس در واکنش با محلول فهلینگ اکسید میشوند.
۲) گزینهی «1» صحیح است.
زیرا مواد خشک شیر گاو که در حدود ۱۲ درصد ترکیبات شیر را تشکیل میدهند شامل قند لاکتوز، پروتئینهای محلول شیر، کازئین، چربی، مواد معدنی و… میباشند که در این بین نزدیک به نیمی از مواد خشک شیر گاو را قند لاکتوز به فرم بتا تشکیل میدهد و جزء اصلی آن است.
۳) گزینهی «3» صحیح است.
صمغها گروه وسیعی از پلی ساکاریدها هستند که در صنایع غذایی کاربرد زیادی دارند صمغها جزء هتروپلی ساکارید هستند.
۴) گزینهی «1» صحیح است.
اسولوز (Osulose) به قندی اطلاق میشود که حاوی هر دو گروه آلدهیدی و کتونی به طور همزمان باشد.
۵) گزینهی «4» صحیح است.
فعالیت اکثر آنزیمها در aw کمتر از ۸۵/۰ متوقف میشود. البته در میان آنزیم لیپاز یک آنزیم استثنایی است که کاهش aw را تا مقادیر ۳/۰-۱/۰ نیز تحمل میکند.
۶) گزینهی «2» صحیح است.
ویتامین که ویتامین گیاهی است از اثر اشعه فرابنفش براگوسترول ساخته میشود و ویتامین ، یک ویتامین حیوانی است که از اثر اشعه فرابنفش بر ۷- دهیدروکلسترول ساخته میشود.
۷) گزینهی «1» صحیح است.
در روغن حاصل از شب چراغ، ۷۲ درصد اسیدلینولئیک و ۸ درصد اسید گامالینولئیک وجود دارد که اثرات مفید زیادی دارند.
نوع فایل: word
سایز:۲۱۰ kb
تعداد صفحه:۳۳
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 