فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF دارای ۱۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF :

فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF

کتاب فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیم‌کاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روش‌های کشت و عملکرد محصول PDF رشته زراعت

توضیحات محصول:

فصل اول:غلات

غله واژهای است عربی و جمع آن غلاه و یا غلات و به معنای در آمدیست که از اجاره امـلاک بدسـت مـیآیـد و نیـز بـه حاصل زراعت گندم و جو و برنج؛ چاودار- یولاف و ذرت و ذرت خوشهای را بصورت جمع غلات گویند.

از نظر انرژی تولیدی درمیان غلات (کربوهیدرات) ذرت با تولید ۸۳۷ کیلو ژول در هکتار و بعد از آن برنج بـا ۷۳۷ کیلـو

ژول در هکتار و ذرت خوشهای با ۴۷۷ کیلو ژول و گندم با ۴۶۰ کیلو ژول به ترتیب دارای مقامهای اول تا چهارم هستند.

غلات را از نقطه نظر درجه حرارت به جوانهزنی به دو گروه تقسیم میکنند:

۱- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت بین ۱-۵ درجه سانتیگراد میباشدمانند گندم- جـو – یـولاف و چـاودار کـه

معروف به مناطق معتدله با سردسیری یا دانه ریز گویند.

۲- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت برای جوانه زنی نباید کمتر از ۸ درجه سانتیگراد باشـد ماننـد ذرت – ارزن-

برنج- ذرت خوشهای که به آنها غلات گرمسیری یا دانه درشت گویند.

اما به طور کلی درجه اپتیمم درجه حرارت برای رویش تمامی غلات بین ۲۵ تا ۱۸ درجه سانتیگراد است.

– مراحل رویشی و زایشی غلات: مراحل رویشی در غلات شامل جوانه زدن ، تشکیل ریشهها، پنجه زنی و مراحل زایشـی با طویل شدن ساقه شروع میشود و تشکیل و ظهور سنبله در مرحله بعدی گرده افشانی وسپس تشکیل دانـه و در انتهـا رسیدن کامل میوه است نه رسیدگی فیزیولوژیک.

– اجزاء تشکیل دهنده عملکرد در غلات:

عملکرد غلات= وزن هزار دانه× تعداد دانه در سنبله× تعداد سنبله در بوته× تعداد بوته در واحد سطح

– نکات مهم و کلیدی:

پنجه زنی در غلات تقریباً در زمانی که گیاه دارای پنج برگ میباشد شروع میگردد.

در گندم معمولاً ۲ تا ۳ گل بارور میشوند اما در جو و ذرت فقط یک گل در سنبلهها بارور میشوند.

غلات به جزء ذرت و چاودار که دگرکشن هستند الباقی غلات گیاهان خودگشن هستند

سوالات تستی

۱- نقش رطوبت در طول دوره آخر رشد در غلات منجر به:

الف- چروکیده شدن دانهها و کاهش پروتئین میگردد.

ب- چروکیده شدن دانهها و افزایش پروتئین میگردد.

ج- افزایش هیدرات کربن و کاهش پروتئین میگردد.

د- چروکیده شدن دانهها، کاهش هیدرات کربن و افزایش و پروتئین میشود.

۲- پنجه زنی غلات سردسیری در کدام یک از شرایط زیر تحریک میشود؟

الف- موقعی که عمق کاشت نسبتاً زیاد است.

ب- موقعی که درجه حرارت در موقع پنجه زنی پایین است.

ج- موقعی که درجه حرارت در موقع پنجه زنی بالاست.

د- موقعی که شدت نور هم زمان با پنجه زنی پایین است.

۳- اسکوتلوم یا لپه (سپرچه) عبارت است؟

الف- بیرونیترین یاختههای آندوسپرم

ب- اولین برگ در غلات از نظر گیاه شناسی

ج- بخشی از دانه که بین جنین و آندوسپرم قرار دارد.

د- اولین برگ در غلات از نظر گیاه شناسی و بخشی از دانه که بین جنین و آندوسپرم قرار دارد.

۴- یکی از اثرات C-C-C بر غلات عبارت است از؟

الف- پایین رفتن فشار اسمزی ب- مصرف آب زیادتر

ج- کوتاهتر شدن رشد میانگره د- بالا رفتن عملکرد تا ۸%

۵- عملکرد سنبله غلات عمدتاً توسط همبستگی مثبت با………..؟

الف- تعداد دانه و وزن دانهها تعیین میشودو نسبت به شرایط اقلیمی یکی از اجزای نامبرده تعیین کننده خواهد بود.

ب- تعداد و وزن دانهها تعیین میشود و اثر هر دو نسبتاً یکسان است.

ج- وزن دانه تعیین میشود و اثر عداد دانه نسبتاً قلیل است.

د- تعداد دانه تعیین میشود و اثر وزن دانه تاثیر چندانی ندارد.

پاسخنامه

۱- ب)

۲- ب)

۳- د)

۴- ج) C-C-C یک ماده جلوگیری کننده از ورس در غلات است که سبب کاهش طول میانگرهها در غلات میشود.

۵- د) تعداد دانه در سنبله با عملکرد رابطه مثبت دارد

نوع فایل:PDF

سایز:۲.۰۷mb

تعداد صفحه:۱۳۳

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.