فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی دارای ۷۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی :

نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامینE بر عملکرد و بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی

در این آزمایش اثرات سطوح مختلف پودر برگ خشک شده گیاه دارویی رزماری (۳۰۰ ،۵۰۰ و ۷۰۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره) و ویتامین E (400میلی گرم درکیلوگرم جیره) بر عملکرد جوجه های گوشتی وکیفیت و ماندگاری گوشت از۱۴ تا ۴۲ روزگی مورد بررسی قرارگرفت. ۲۰۰ قطعه جوجه خروس گوشتی به ۵ تیمار آزمایش اختصاص داده شدند و هر تیمار شامل ۴ تکرار و درهر تکرار ۱۰ قطعه جوجه گوشتی قرار داده شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا گردید و تیمارها به مدت ۴ هفته با جیره آزمایشی تغذیه شدند و به صورت هفتگی ارزیابی و مقایسه شدند. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطح پودر خشک شده برگ گیاه دارویی رزماری در جیره جوجه های گوشتی، میانگین وزن زنده جوجه ها، افزایش وزن و مصرف خوراک در جوجه ها به طور معنی داری افزایش یافت ، اما ضریب تبدیل تغییر چندانی نداشت، البته در مجموع بهبود ضریب تبدیل مشاهده شد. سطح گلوتامیک پیرووات ترانس آمیناز کبدی نیز با افزایش سطح رزماری و ویتامین E کاهش یافت. افزودنی های فوق بر چربی محوطه بطنی و وزن لاشه شکم خالی تاثیر گذار بود و افزایش معنی داری با افزایش سطوح رزماری و افزودن ویتامین E مشاهده شد. با افزودن ویتامین E و پودر رزماری کیفیت لاشه و خواص حسی گوشت (تردی، شکنندگی، طعم و بو) بهبود یافت و اکسیداسیون چربی ها به تعویق افتاد، در نتیجه ماندگاری گوشت افزایش یافت. غلظت مالون دی آلدهید و عدد TBA در هر سه حالت تغییرات گوشت کاهش یافت و نقش ویتامین E موثر تر بوده است. از نظر اقتصادی در بین تیمارهای مختلف، تفاوت قابل توجهی از نظرهزینه تمام شده وزن نهایی مشاهده شد وکاهش هزینه با افزودن پودر رزماری و ویتامین E به جیره نسبت به گروه شاهد مشاهده شد،که تاثیر مثبت برگ گیاه دارویی رزماری و ویتامین E در تغذیه جوجه های گوشتی را نشان می دهد.

کلیدواژه: پودر برگ رزماری، ویتامینE، اکسیداسیون چربیها، عملکرد جوجه های گوشتی،

کیفیت گوشت.

فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی
فهرست

فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی
فهرست مطالب………………………………………………………………………………………………………..ا فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی
فهرست جداول……………………………………………………………………………………………………..ج

فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی
فهرست شکل ها…………………………………………………………………………………………………….ح

فصل اول – پیشگفتار

۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………..۲

۱-۲- هدف از انجام این آزمایش………………………………………………………………………………….۴

فصل دوم – بررسی منابع

۲-۱- عوامل فرآیند اکسیداسیون…………………………………………………………………………………..۶

۲-۲- فساد چربی………………………………………………………………………………………………………..۶

۲-۳- آنتی اکسیدانها…………………………………………………………………………………………………..۸

۲-۳-۱- انواع آنتی اکسیدانها………………………………………………………………………………………..۸

۲-۳-۱-۱- انواع آنتی اکسیدانهای سنتزی یا مصنوعی……………………………………………………….۸

۲-۳-۲- عوامل پراکسیداسیون………………………………………………………………………………………۹

۲-۳-۲-۱- فعالیت رادیکالهای آزاد……………………………………………………………………………….۹

۲-۳-۲-۲- تشکیل رادیکالهای آزاد………………………………………………………………………………۹

۲-۳-۲-۳- مراحل تشکیل رادیکالهای آزاد بر اثر اکسیداسیون چربی…………………………………۱۰

۲-۳-۲-۳-۱- مرحله شروع واکنش……………………………………………………………………………..۱۰

۲-۳-۲-۳-۲- مرحله گسترش…………………………………………………………………………………….۱۰

۲-۳-۲-۳-۳- مرحله پایانی………………………………………………………………………………………..۱۰

۲-۳-۳- مکانیسم عمل آنتی اکسیدانها………………………………………………………………………….۱۰

۲-۳-۳-۱- شکستن زنجیره………………………………………………………………………………………..۱۰

۲-۳-۳-۲- راه بازدارنده…………………………………………………………………………………………….۱۱

۲-۴- گیاه شناسی رزماری………………………………………………………………………………………….۱۲

۲-۴-۱- اختصاصات رده بندی تیره نعناعیان…………………………………………………………………..۱۲

۲-۵- خصوصیات عمومی خانواده نعناعیان……………………………………………………………………۱۲

۲-۶- خصوصیات اختصاصی رزماری…………………………………………………………………………..۱۳

۲-۷- ترکیبات شیمیایی رزماری………………………………………………………………………………….۱۳

۲-۸- خواص روغن فرار……………………………………………………………………………………………۱۴

۲-۹- بازده اسانس حاصل از برگ گیاه رزماری…………………………………………………………….۱۴

۲-۱۰- اثر ضد میکروبی رزماری…………………………………………………………………………………۱۴

۲-۱۱- اثر آنتی اکسیدانی رزماری……………………………………………………………………………….۱۵

۲-۱۲- روش های تعیین سطوح آنتی اکسیدانهای رزماری………………………………………………..۱۶

۲-۱۳- ویتامین E……………………………………………………………………………………………………..17

۲-۱۳-۱- خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E ………………………………………………………………..17

۲-۱۳-۲- مواد ضد ویتامین E……………………………………………………………………………………..18

۲-۱۴- موارد مصرف رزماری و ویتامین E در تغذیه دام…………………………………………………..۱۸

۲-۱۵- مزایای استفاده از رزماری به عنوان طعم دهنده در صنعت طیور……………………………….۱۹

۲-۱۶- تاثیر طعم دهنده های خوراک بر روی کیفیت گوشت…………………………………………..۲۰

۲-۱۷- بررسی تحقیقات انجام شده پیرامون استفاده از رزماری و ویتامین E درجیره های غذایی طیور………………………………………………………………………………………………………………………۲۱

فصل سوم – مواد و روشها

۳-۱- زمان ومحل آزمایش…………………………………………………………………………………………۲۵

۳-۲- مشخصات سالن انجام آزمایش……………………………………………………………………………۲۵

۳-۳- آماده سازی سالن پرورش………………………………………………………………………………….۲۵

۳-۴- رعایت پیشگیری از بیماریها در طول دوره پرورش………………………………………………….۲۶

۳-۵- تهیه جوجه ها و نحوه انتقال آنها به سالن مرغداری………………………………………………….۲۶

۳-۶- برنامه های مدیریتی کنترلهای روزانه…………………………………………………………………….۲۶

۳-۶-۱- کنترل دمای سالن…………………………………………………………………………………………۲۶

۳-۶-۲- کنترل رطوبت……………………………………………………………………………………………..۲۶

۳-۶-۳- کنترل تهویه………………………………………………………………………………………………..۲۷

۳-۶-۴- کنترل سیستم روشنایی…………………………………………………………………………………..۲۷

۳-۶-۵- کنترل سیستم آبخوریها………………………………………………………………………………….۲۷

۳-۶-۶- کنترل مصرف آب و دان……………………………………………………………………………….۲۸

۳-۶-۷- برنامه واکسیناسیون……………………………………………………………………………………….۲۸

۳-۶-۸- تهیه مواد اولیه خوراک پایه…………………………………………………………………………….۲۸

۳-۷- تهیه پودر گیاه دارویی رزماری و ویتامین E…………………………………………………………..28

۳-۸- تعیین مواد متشکله پودر رزماری در آزمایشگاه………………………………………………………۲۹

۳-۸-۱- برآورد بازده استخراج……………………………………………………………………………………۲۹

۳-۹- نتایج مربوط به تعیین مواد مغذی گیاه دارویی رزماری…………………………………………….۳۰

۳-۱۰- تعیین مواد مغذی گیاه رزماری در آزمایشگاه……………………………………………………….۳۱

۳-۱۱- جیره ها و مواد خوراکی مورد استفاده………………………………………………………………..۳۱

۳-۱۲- صفات مورد اندازه گیری…………………………………………………………………………………۳۳

۳-۱۲-۱- افزایش وزن جوجه ها………………………………………………………………………………….۳۳

۳-۱۲-۲- خوراک مصرفی…………………………………………………………………………………………۳۳

۳-۱۲-۳- ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………………………۳۳

۳-۱۲-۴- مقادیر وزنی قسمتهای مختلف لاشه………………………………………………………………..۳۳

۳-۱۲-۵- اندازه گیری خصوصیات کیفی گوشت…………………………………………………………..۳۴

۳-۱۲-۶- فرا سنجه های خونی……………………………………………………………………………………۳۴

۳-۱۲-۷- اندازه گیری مقداراسید تیو باربیتوریک) (TBA……………………………………………..34

۳-۱۲-۷-۱- محاسبه TBAبا روش Lunch & Feri……………………………………………………….34

۳-۱۲-۷-۲- محاسبه اسید تیوباربیتوریک (TBA ) به روش تارلادجیس………………………………۳۵

۳-۱۳- برآورد اقتصادی…………………………………………………………………………………………….۳۶

۳-۱۴- طرح آماری و روش تجزیه و تحلیل…………………………………………………………………..۳۶

فصل چهارم – نتایج و بحث

۴-۱- وزن بدن…………………………………………………………………………………………………………۳۸

۴-۲- افزایش وزن…………………………………………………………………………………………………….۴۲

۴-۳- خوراک مصرفی………………………………………………………………………………………………۴۳

۴-۴- ضریب تبدیل…………………………………………………………………………………………………..۴۵

۴-۵- وزن لاشه و اندام ها…………………………………………………………………………………………..۴۶

۴-۶- فرا سنجه های خونی…………………………………………………………………………………………۴۷

۴-۷- تخمین ارزش اسید تیوباربیتوریک (TBA)…………………………………………………………….48

۴-۷-۱- محاسبهTBA درگوشت تازه………………………………………………………………………….۴۸

۴-۷-۲- محاسبه TBAدر گوشت منجمد پس از دو هفته انجماد………………………………………۴۹

۴-۷-۳- محاسبه TBAدرگوشت منجمد پس از رفع انجماد و پس از حرارت دادن……………….۴۹

۴-۸- برآورد اقتصادی……………………………………………………………………………………………….۵۱

نتیجه گیری کلی………………………………………………………………………………………………….۵۲

پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………..۵۲

فصل پنجم – منابع و ضمائم

منابع……………………………………………………………………………………………………………………….۵۴

چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………………..۶۲

فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی
فهرست جداول

جدول ۳-۱. مواد مغذی گیاه دارویی رزماری…………………………………………………………………۳۰

جدول ۳-۲. اقلام خوراکی و ترکیبات شیمیایی جیره ها در دوره پیشدان و رشد……………………۳۲

جدول و نمودار ۴-۱. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر وزن بدن جوجه های گوشتی در طی دوره های مختلف پرورش (گرم در روز)…………………………………………………۴۱

جدول و نمودار ۴-۲. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن جوجه ها در طی دوره های مختلف پرورش (گرم/روز/جوجه )…………………………………………………….۴۲

جدول و نمودار ۴-۳. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی جوجه های گوشتی در طی دوره های مختلف پرورش (گرم/روز/جوجه )……………………………………۴۴

جدول و نمودار ۴-۴. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E برضریب تبدیل جوجه های گوشتی در طی دوره های مختلف پرورش……………………………………………………………………۴۵

جدول ۴-۵. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین Eبر وزن نسبی قسمتهای مختلف لاشه

جوجه های گوشتی (درصد )………………………………………………………………………………………۴۶

جدول ۴-۶. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین Eبرفرا سنجه های خونی جوجه های گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………۴۷

جدول و نمودار ۴-۷. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E در جیره غذایی بر میزان TBA و تغییرات اکسیداسیون چربیها به صورت مقداری از مالون دی آلدهید ( میلی گرم بر کیلو گرم ) در گوشت تازه،گوشت منجمد پس از دو هفته انجماد( ۱۸- درجه سانتی گراد ) و پس از بررسی گرمایی (۸۰ درجه سانتیگراد، ۱۵ دقیقه)………………………………………………………………۵۰

جدول۴-۸. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر هزینه یک کیلوگرم وزن زنده تولید شده در تیمارها به ازای دان مصرفی (تومان)…………………………………………………………..۵۱

فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی
فهرست شکل ها

شکل ۲-۱. نمای اکسیداسیون چربی ها…………………………………………………………………………۱۱

شکل ۲-۴. گیاه دارویی رزماری………………………………………………………………………………….۱۲

شکل۲-۲. ترکیبات اصلی برگ گیاه دارویی رزماری………………………………………………………۱۳

شکل ۲-۲. مکانیسم اسید کازئیدکارنوزیک و ساختمان مولکولی اسید رزمارینیک……………….۱۶

شکل ۳-۱. نمای واحد استخراج روغن های فرار از گیاه رزماری……………………………………….۳۰

شکل ۳-۲. آزمایش اسید تیوباربیتوریک به روش تارلادجیس و همکاران……………………………۳۶

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.