فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی دارای ۷۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی :
نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامینE بر عملکرد و بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی
در این آزمایش اثرات سطوح مختلف پودر برگ خشک شده گیاه دارویی رزماری (۳۰۰ ،۵۰۰ و ۷۰۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره) و ویتامین E (400میلی گرم درکیلوگرم جیره) بر عملکرد جوجه های گوشتی وکیفیت و ماندگاری گوشت از۱۴ تا ۴۲ روزگی مورد بررسی قرارگرفت. ۲۰۰ قطعه جوجه خروس گوشتی به ۵ تیمار آزمایش اختصاص داده شدند و هر تیمار شامل ۴ تکرار و درهر تکرار ۱۰ قطعه جوجه گوشتی قرار داده شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا گردید و تیمارها به مدت ۴ هفته با جیره آزمایشی تغذیه شدند و به صورت هفتگی ارزیابی و مقایسه شدند. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطح پودر خشک شده برگ گیاه دارویی رزماری در جیره جوجه های گوشتی، میانگین وزن زنده جوجه ها، افزایش وزن و مصرف خوراک در جوجه ها به طور معنی داری افزایش یافت ، اما ضریب تبدیل تغییر چندانی نداشت، البته در مجموع بهبود ضریب تبدیل مشاهده شد. سطح گلوتامیک پیرووات ترانس آمیناز کبدی نیز با افزایش سطح رزماری و ویتامین E کاهش یافت. افزودنی های فوق بر چربی محوطه بطنی و وزن لاشه شکم خالی تاثیر گذار بود و افزایش معنی داری با افزایش سطوح رزماری و افزودن ویتامین E مشاهده شد. با افزودن ویتامین E و پودر رزماری کیفیت لاشه و خواص حسی گوشت (تردی، شکنندگی، طعم و بو) بهبود یافت و اکسیداسیون چربی ها به تعویق افتاد، در نتیجه ماندگاری گوشت افزایش یافت. غلظت مالون دی آلدهید و عدد TBA در هر سه حالت تغییرات گوشت کاهش یافت و نقش ویتامین E موثر تر بوده است. از نظر اقتصادی در بین تیمارهای مختلف، تفاوت قابل توجهی از نظرهزینه تمام شده وزن نهایی مشاهده شد وکاهش هزینه با افزودن پودر رزماری و ویتامین E به جیره نسبت به گروه شاهد مشاهده شد،که تاثیر مثبت برگ گیاه دارویی رزماری و ویتامین E در تغذیه جوجه های گوشتی را نشان می دهد.
کلیدواژه: پودر برگ رزماری، ویتامینE، اکسیداسیون چربیها، عملکرد جوجه های گوشتی،
کیفیت گوشت.
فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی
فهرست
فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی
فهرست مطالب………………………………………………………………………………………………………..ا فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی
فهرست جداول……………………………………………………………………………………………………..ج
فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی
فهرست شکل ها…………………………………………………………………………………………………….ح
فصل اول – پیشگفتار
۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………..۲
۱-۲- هدف از انجام این آزمایش………………………………………………………………………………….۴
فصل دوم – بررسی منابع
۲-۱- عوامل فرآیند اکسیداسیون…………………………………………………………………………………..۶
۲-۲- فساد چربی………………………………………………………………………………………………………..۶
۲-۳- آنتی اکسیدانها…………………………………………………………………………………………………..۸
۲-۳-۱- انواع آنتی اکسیدانها………………………………………………………………………………………..۸
۲-۳-۱-۱- انواع آنتی اکسیدانهای سنتزی یا مصنوعی……………………………………………………….۸
۲-۳-۲- عوامل پراکسیداسیون………………………………………………………………………………………۹
۲-۳-۲-۱- فعالیت رادیکالهای آزاد……………………………………………………………………………….۹
۲-۳-۲-۲- تشکیل رادیکالهای آزاد………………………………………………………………………………۹
۲-۳-۲-۳- مراحل تشکیل رادیکالهای آزاد بر اثر اکسیداسیون چربی…………………………………۱۰
۲-۳-۲-۳-۱- مرحله شروع واکنش……………………………………………………………………………..۱۰
۲-۳-۲-۳-۲- مرحله گسترش…………………………………………………………………………………….۱۰
۲-۳-۲-۳-۳- مرحله پایانی………………………………………………………………………………………..۱۰
۲-۳-۳- مکانیسم عمل آنتی اکسیدانها………………………………………………………………………….۱۰
۲-۳-۳-۱- شکستن زنجیره………………………………………………………………………………………..۱۰
۲-۳-۳-۲- راه بازدارنده…………………………………………………………………………………………….۱۱
۲-۴- گیاه شناسی رزماری………………………………………………………………………………………….۱۲
۲-۴-۱- اختصاصات رده بندی تیره نعناعیان…………………………………………………………………..۱۲
۲-۵- خصوصیات عمومی خانواده نعناعیان……………………………………………………………………۱۲
۲-۶- خصوصیات اختصاصی رزماری…………………………………………………………………………..۱۳
۲-۷- ترکیبات شیمیایی رزماری………………………………………………………………………………….۱۳
۲-۸- خواص روغن فرار……………………………………………………………………………………………۱۴
۲-۹- بازده اسانس حاصل از برگ گیاه رزماری…………………………………………………………….۱۴
۲-۱۰- اثر ضد میکروبی رزماری…………………………………………………………………………………۱۴
۲-۱۱- اثر آنتی اکسیدانی رزماری……………………………………………………………………………….۱۵
۲-۱۲- روش های تعیین سطوح آنتی اکسیدانهای رزماری………………………………………………..۱۶
۲-۱۳- ویتامین E……………………………………………………………………………………………………..17
۲-۱۳-۱- خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E ………………………………………………………………..17
۲-۱۳-۲- مواد ضد ویتامین E……………………………………………………………………………………..18
۲-۱۴- موارد مصرف رزماری و ویتامین E در تغذیه دام…………………………………………………..۱۸
۲-۱۵- مزایای استفاده از رزماری به عنوان طعم دهنده در صنعت طیور……………………………….۱۹
۲-۱۶- تاثیر طعم دهنده های خوراک بر روی کیفیت گوشت…………………………………………..۲۰
۲-۱۷- بررسی تحقیقات انجام شده پیرامون استفاده از رزماری و ویتامین E درجیره های غذایی طیور………………………………………………………………………………………………………………………۲۱
فصل سوم – مواد و روشها
۳-۱- زمان ومحل آزمایش…………………………………………………………………………………………۲۵
۳-۲- مشخصات سالن انجام آزمایش……………………………………………………………………………۲۵
۳-۳- آماده سازی سالن پرورش………………………………………………………………………………….۲۵
۳-۴- رعایت پیشگیری از بیماریها در طول دوره پرورش………………………………………………….۲۶
۳-۵- تهیه جوجه ها و نحوه انتقال آنها به سالن مرغداری………………………………………………….۲۶
۳-۶- برنامه های مدیریتی کنترلهای روزانه…………………………………………………………………….۲۶
۳-۶-۱- کنترل دمای سالن…………………………………………………………………………………………۲۶
۳-۶-۲- کنترل رطوبت……………………………………………………………………………………………..۲۶
۳-۶-۳- کنترل تهویه………………………………………………………………………………………………..۲۷
۳-۶-۴- کنترل سیستم روشنایی…………………………………………………………………………………..۲۷
۳-۶-۵- کنترل سیستم آبخوریها………………………………………………………………………………….۲۷
۳-۶-۶- کنترل مصرف آب و دان……………………………………………………………………………….۲۸
۳-۶-۷- برنامه واکسیناسیون……………………………………………………………………………………….۲۸
۳-۶-۸- تهیه مواد اولیه خوراک پایه…………………………………………………………………………….۲۸
۳-۷- تهیه پودر گیاه دارویی رزماری و ویتامین E…………………………………………………………..28
۳-۸- تعیین مواد متشکله پودر رزماری در آزمایشگاه………………………………………………………۲۹
۳-۸-۱- برآورد بازده استخراج……………………………………………………………………………………۲۹
۳-۹- نتایج مربوط به تعیین مواد مغذی گیاه دارویی رزماری…………………………………………….۳۰
۳-۱۰- تعیین مواد مغذی گیاه رزماری در آزمایشگاه……………………………………………………….۳۱
۳-۱۱- جیره ها و مواد خوراکی مورد استفاده………………………………………………………………..۳۱
۳-۱۲- صفات مورد اندازه گیری…………………………………………………………………………………۳۳
۳-۱۲-۱- افزایش وزن جوجه ها………………………………………………………………………………….۳۳
۳-۱۲-۲- خوراک مصرفی…………………………………………………………………………………………۳۳
۳-۱۲-۳- ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………………………۳۳
۳-۱۲-۴- مقادیر وزنی قسمتهای مختلف لاشه………………………………………………………………..۳۳
۳-۱۲-۵- اندازه گیری خصوصیات کیفی گوشت…………………………………………………………..۳۴
۳-۱۲-۶- فرا سنجه های خونی……………………………………………………………………………………۳۴
۳-۱۲-۷- اندازه گیری مقداراسید تیو باربیتوریک) (TBA……………………………………………..34
۳-۱۲-۷-۱- محاسبه TBAبا روش Lunch & Feri……………………………………………………….34
۳-۱۲-۷-۲- محاسبه اسید تیوباربیتوریک (TBA ) به روش تارلادجیس………………………………۳۵
۳-۱۳- برآورد اقتصادی…………………………………………………………………………………………….۳۶
۳-۱۴- طرح آماری و روش تجزیه و تحلیل…………………………………………………………………..۳۶
فصل چهارم – نتایج و بحث
۴-۱- وزن بدن…………………………………………………………………………………………………………۳۸
۴-۲- افزایش وزن…………………………………………………………………………………………………….۴۲
۴-۳- خوراک مصرفی………………………………………………………………………………………………۴۳
۴-۴- ضریب تبدیل…………………………………………………………………………………………………..۴۵
۴-۵- وزن لاشه و اندام ها…………………………………………………………………………………………..۴۶
۴-۶- فرا سنجه های خونی…………………………………………………………………………………………۴۷
۴-۷- تخمین ارزش اسید تیوباربیتوریک (TBA)…………………………………………………………….48
۴-۷-۱- محاسبهTBA درگوشت تازه………………………………………………………………………….۴۸
۴-۷-۲- محاسبه TBAدر گوشت منجمد پس از دو هفته انجماد………………………………………۴۹
۴-۷-۳- محاسبه TBAدرگوشت منجمد پس از رفع انجماد و پس از حرارت دادن……………….۴۹
۴-۸- برآورد اقتصادی……………………………………………………………………………………………….۵۱
نتیجه گیری کلی………………………………………………………………………………………………….۵۲
پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………..۵۲
فصل پنجم – منابع و ضمائم
منابع……………………………………………………………………………………………………………………….۵۴
چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………………..۶۲
فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی
فهرست جداول
جدول ۳-۱. مواد مغذی گیاه دارویی رزماری…………………………………………………………………۳۰
جدول ۳-۲. اقلام خوراکی و ترکیبات شیمیایی جیره ها در دوره پیشدان و رشد……………………۳۲
جدول و نمودار ۴-۱. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر وزن بدن جوجه های گوشتی در طی دوره های مختلف پرورش (گرم در روز)…………………………………………………۴۱
جدول و نمودار ۴-۲. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن جوجه ها در طی دوره های مختلف پرورش (گرم/روز/جوجه )…………………………………………………….۴۲
جدول و نمودار ۴-۳. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی جوجه های گوشتی در طی دوره های مختلف پرورش (گرم/روز/جوجه )……………………………………۴۴
جدول و نمودار ۴-۴. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E برضریب تبدیل جوجه های گوشتی در طی دوره های مختلف پرورش……………………………………………………………………۴۵
جدول ۴-۵. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین Eبر وزن نسبی قسمتهای مختلف لاشه
جوجه های گوشتی (درصد )………………………………………………………………………………………۴۶
جدول ۴-۶. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین Eبرفرا سنجه های خونی جوجه های گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………۴۷
جدول و نمودار ۴-۷. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E در جیره غذایی بر میزان TBA و تغییرات اکسیداسیون چربیها به صورت مقداری از مالون دی آلدهید ( میلی گرم بر کیلو گرم ) در گوشت تازه،گوشت منجمد پس از دو هفته انجماد( ۱۸- درجه سانتی گراد ) و پس از بررسی گرمایی (۸۰ درجه سانتیگراد، ۱۵ دقیقه)………………………………………………………………۵۰
جدول۴-۸. اثرات سطوح مختلف پودر رزماری و ویتامین E بر هزینه یک کیلوگرم وزن زنده تولید شده در تیمارها به ازای دان مصرفی (تومان)…………………………………………………………..۵۱
فایل ورد کامل مطالعه جامع درباره نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E بر عملکرد، کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجههای گوشتی
فهرست شکل ها
شکل ۲-۱. نمای اکسیداسیون چربی ها…………………………………………………………………………۱۱
شکل ۲-۴. گیاه دارویی رزماری………………………………………………………………………………….۱۲
شکل۲-۲. ترکیبات اصلی برگ گیاه دارویی رزماری………………………………………………………۱۳
شکل ۲-۲. مکانیسم اسید کازئیدکارنوزیک و ساختمان مولکولی اسید رزمارینیک……………….۱۶
شکل ۳-۱. نمای واحد استخراج روغن های فرار از گیاه رزماری……………………………………….۳۰
شکل ۳-۲. آزمایش اسید تیوباربیتوریک به روش تارلادجیس و همکاران……………………………۳۶
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 