فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیرههای غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامینهای E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیرههای غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامینهای E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp) دارای ۶۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیرههای غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامینهای E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیرههای غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامینهای E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیرههای غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامینهای E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیرههای غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامینهای E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp) :
اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین های E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)
این مطالعه برای تعیین تاثیر سطوح مختلف ویتامین E و C روی شاخصهای رشد و پارامترهای خونی در ماهیان فلاورهورن (Cichlosoma sp) انجام شد. ۹ جیره غذایی حاوی ترکیبی از مقادیر ۰، ۱۰۰ و ۱۰۰۰ میلیگرم بر کیلوگرم غذا از ویتامین E و ۰، ۱۰۰ و ۱۰۰۰ میلیگرم بر کیلوگرم غذا از ویتامین C در سه تکرار و به مدت ۸ هفته در نظر گرفته شد. وزن اولیه بچه ماهیان ۶/۳ ±15 گرم بود. ماهیان هر دو هفته یکبار بیومتری شدند و در پایان آزمایش شاخصهای رشد ) افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه(SGR)، فاکتور وضعیت، کارایی غذا و ضریب تبدیل غذایی( و تغییرات بیوشیمیایی و هماتولوژیکی (گلوکز، پروتئین کل، هماتوکریت، هموگلوبین، لکوسیت کل، گلبول قرمز، لنفوسیت، مونوسیت، هتروفیل و ائوزینوفیل) مورد ارزیابی قرار گرفت. دادهها توسط آنالیز واریانس یکطرفه با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد که افزودن دوزهای مختلف ویتامین E و C در جیرههای غذایی ماهیان تغییر معنیداری را در فاکتورهای رشد به جز فاکتور وضعیت تیمارها ایجاد نمود (۰۵/۰< P). بهترین نتایج از نظر مقایسه وزن نهایی و طول نهایی، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه و ضریب کارایی غذا متعلق به تیمار ۱ (جیره حاوی ۱۰۰۰میلیگرم ویتامین E و۱۰۰۰ میلیگرم ویتامین C) بود. نتایج پارامترهای خونی نشان داد که سطح ویتامین E و C جیره غذایی اثر معنیداری روی میزان شاخصهای خونی داشته است(۰۵/۰ P< ).
واژههای کلیدی: ماهی فلاورهورن، ویتامین E ، ویتامین C ، شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیرههای غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامینهای E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)
فهرست مطالب
چکیده
فصل اول
۱-۱- کلیات
۱-۱-۱- ماهیان زینتی
۱-۱-۲- فلاورهورن
۱-۲- ویتامینها
۱-۲ -۱- ویتامین E
۱-۲-۲- ویتامین C
۱-۳- فرضیهها
۱-۴- اهداف
فصل دوم
مروری بر مطالعات انجام شده
۲- مروری بر مطالعات انجام شده
فصل سوم
مواد و روشها
۳- مواد و روشها
۳-۱- مواد
جدول ۳-۱-مواد مصرفی مورد استفاده در تغذیه ماهیان
جدول ۳-۲- مواد مصرفی مورد استفاده در بررسی پارامترهای خونی
جدول ۳-۳- مواد غیر مصرفی مورد استفاده در تحقیق
۳-۲- روشها
۳-۲-۱- زمان و محل اجرای طرح
۳-۲-۲- تامین ماهی و اجرای عملیات پرورش
۳-۲-۳- تغذیه ماهیان
جدول ۳-۴ تجزیه اجزای جیره غذایی و تنظیم جیرههای آزمایشی
۳-۵ میزان مکملهای ویتامینی در تیمارها
۳-۲-۴- زیستسنجی
۳-۲-۵- اندازهگیری شاخصهای رشد ماهی
۳-۲-۵-۱- افزایش وزن بدن
۳-۲-۶- کنترل عوامل فیزیکی و شیمیایی آب
۳-۲-۷- نحوه خونگیری و انجام آزمایشات خونی
۳-۲-۷-۱- نحوه خونگیری و نگهداری خون
۳-۲-۷-۲- اندازهگیری گلوکز ( طول موج ۵۴۶ نانومتر)
جدول۳-۶ روش آماده کردن نمونه (استاندارد) و بلانک جهت اندازهگیری گلوکز خون ماهی فلاورهورن
۳-۲-۷-۳- اندازهگیری پروتئین کل (طول موج ۵۴۶ نانومتر)
جدول۳-۷ روش آماده کردن نمونه، شاهد و استاندارد جهت اندازهگیری پروتئین کل خون ماهی فلاورهورن
۳-۲-۷-۴- اندازه گیری میزان هماتوکریت خون
۳-۲-۷-۵- اندازهگیری میزان هموگلوبین خون
۳-۲-۸-۶- شمارش گلوبولهای قرمز و سفید خون
۳-۲-۹- آنالیز آماری
فصل چهارم
نتایج
۴- نتایج
۴-۱- خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب
۴-۲- شاخصهای رشد
۴-۲-۱- درصد افزایش وزن
نمودار۴-۱: دادههای (میانگین ± انحراف معیار) درصد افزایش وزن ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.حروف انگلیسی غیر یکسان بیانگر اختلاف معنی دار در سطح ۰۵/۰ میباشد
۴-۲-۲- ضریب رشد ویژه
نمودار۴-۲: دادههای (میانگین ± انحراف معیار) نرخ رشد ویژه ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۲-۳- ضریب تبدیل غذایی
نمودار۴-۳: دادههای (میانگین ± انحراف معیار) ضریب تبدیل غذایی ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۲-۴- فاکتور وضعیت
نمودار۴-۴: دادههای (میانگین ± انحراف معیار) فاکتور وضعیت ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۲-۵- کارایی غذا
نمودار۴-۵: دادههای (میانگین ± انحراف معیار) کارایی غذا ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۳- پارامترهای خونی
۴-۳-۱ میزان گلوکز خون
نمودار۴-۶ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان گلوکز خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی
۴-۳-۲- میزان پروتئین کل خون
نمودار۴-۷ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان توتال پروتئین خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی
۴-۳-۳ میزان گلبولهای قرمز خون
نمودار۴-۸ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان گلبولهای قرمز خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۳-۴- میزان کل گلبولهای سفید خون
نمودار۴-۹ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان کل گلبولهای سفید خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی
۴-۳-۵- میزان هموگلوبین خون
نمودار۴-۱۰ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان هموگلوبین خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی
۴-۳-۶ میزان هماتوکریت خون
نمودار۴-۱۱ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان هماتوکریت خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۳-۷- میزان لنفوسیت خون
نمودار۴-۱۲ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان لنفوسیت خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۳-۸- میزان هتروفیل خون
نمودار۴-۱۳ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان هتروفیل خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
۴-۳-۹- میزان ائوزینوفیل خون
نمودار۴-۱۴ دادههای (میانگین ± انحراف معیار) میزان ائوزینوفیل خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیرههای آزمایشی.
فصل پنجم
بحث و نتیجهگیری
۵- بحث و نتیجهگیری
۵-۱- شاخصهای رشد
۵-۲- پارامترهای خونی
۵-۳- نتیجهگیری کلی
۱- پیشنهادات اجرایی
۲- پیشنهادات پژوهشی
منابع
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 