فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیره‌های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین‌های E و C بر شاخص‌های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیره‌های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین‌های E و C بر شاخص‌های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp) دارای ۶۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیره‌های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین‌های E و C بر شاخص‌های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیره‌های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین‌های E و C بر شاخص‌های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیره‌های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین‌های E و C بر شاخص‌های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیره‌های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین‌های E و C بر شاخص‌های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp) :

اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین های E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)

این مطالعه برای تعیین تاثیر سطوح مختلف ویتامین E و C روی شاخص­های رشد و پارامترهای خونی در ماهیان فلاورهورن (Cichlosoma sp) انجام شد. ۹ جیره غذایی حاوی ترکیبی از مقادیر ۰، ۱۰۰ و ۱۰۰۰ میلی­گرم بر کیلو­گرم غذا از ویتامین E و ۰، ۱۰۰ و ۱۰۰۰ میلی­گرم بر کیلو­گرم غذا از ویتامین C در سه تکرار و به مدت ۸ هفته در نظر گرفته شد. وزن اولیه بچه ماهیان ۶/۳ ±15 گرم بود. ماهیان هر دو هفته یکبار بیومتری ­شدند و در پایان آزمایش شاخص­های رشد ) افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن،‌ ضریب رشد ویژه(SGR)،‌ فاکتور وضعیت، کارایی غذا و ضریب تبدیل غذایی( و تغییرات بیوشیمیایی و هماتولوژیکی (گلوکز، پروتئین کل، هماتوکریت، هموگلوبین، لکوسیت کل، گلبول قرمز، لنفوسیت، مونوسیت، هتروفیل و ائوزینوفیل) مورد ارزیابی قرار گرفت. داده­ها توسط آنالیز واریانس یکطرفه با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد که افزودن دوزهای مختلف ویتامین E و C در جیره­های غذایی ماهیان تغییر معنی­داری را در فاکتورهای رشد به جز فاکتور وضعیت تیمارها ایجاد نمود (۰۵/۰< P). بهترین نتایج از نظر مقایسه وزن نهایی و طول نهایی، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه و ضریب کارایی غذا متعلق به تیمار ۱ (جیره حاوی ۱۰۰۰میلی­گرم ویتامین E و۱۰۰۰ میلی­گرم ویتامین C) بود. نتایج پارامترهای خونی نشان داد که سطح ویتامین E و C جیره غذایی اثر معنی­داری روی میزان شاخص­های خونی داشته است(۰۵/۰ P< ).

واژه‌های کلیدی: ماهی فلاورهورن، ویتامین E ، ویتامین C ، شاخص­های رشد، فاکتور­های خونی

فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر جیره‌های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین‌های E و C بر شاخص‌های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)
فهرست مطالب

چکیده

فصل اول

۱-۱- کلیات

۱-۱-۱- ماهیان زینتی

۱-۱-۲- فلاورهورن

۱-۲- ویتامین­ها

۱-۲ -۱- ویتامین E

۱-۲-۲- ویتامین C

۱-۳- فرضیه‌ها

۱-۴- اهداف

فصل دوم

مروری بر مطالعات انجام شده

۲- مروری بر مطالعات انجام شده

فصل سوم

مواد و روش‌ها

۳- مواد و روش‌ها

۳-۱- مواد

جدول ۳-۱-مواد مصرفی مورد استفاده در تغذیه ماهیان

جدول ۳-۲- مواد مصرفی مورد استفاده در بررسی پارامترهای خونی

جدول ۳-۳- مواد غیر مصرفی مورد استفاده در تحقیق

۳-۲- روش‌ها

۳-۲-۱- زمان و محل اجرای طرح

۳-۲-۲- تامین ماهی و اجرای عملیات پرورش

۳-۲-۳- تغذیه ماهیان

جدول ۳-۴ تجزیه اجزای جیره غذایی و تنظیم جیره­های آزمایشی

۳-۵ میزان مکمل­های ویتامینی در تیمارها

۳-۲-۴- زیست‌سنجی

۳-۲-۵- اندازه‌گیری شاخص‌های رشد ماهی

۳-۲-۵-۱- افزایش وزن بدن

۳-۲-۶- کنترل عوامل فیزیکی و شیمیایی آب

۳-۲-۷- نحوه خون­گیری و انجام آزمایشات خونی

۳-۲-۷-۱- نحوه خون­گیری و نگهداری خون

۳-۲-۷-۲- اندازه‌گیری گلوکز ( طول موج ۵۴۶ نانومتر)

جدول۳-۶ روش آماده کردن نمونه (استاندارد) و بلانک جهت اندازه‌گیری گلوکز خون ماهی فلاورهورن

۳-۲-۷-۳- اندازه‌گیری پروتئین کل (طول موج ۵۴۶ نانومتر)

جدول۳-۷ روش آماده کردن نمونه، شاهد و استاندارد جهت اندازه‌گیری پروتئین کل خون ماهی فلاورهورن

۳-۲-۷-۴- اندازه ­گیری میزان هماتوکریت خون

۳-۲-۷-۵- اندازه­گیری میزان هموگلوبین خون

۳-۲-۸-۶- شمارش گلوبول­های قرمز و سفید خون

۳-۲-۹- آنالیز آماری

فصل چهارم

نتایج

۴- نتایج

۴-۱- خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب

۴-۲- شاخص‌های رشد

۴-۲-۱- درصد افزایش وزن

نمودار۴-۱: داده­های (میانگین ± انحراف معیار) درصد افزایش وزن ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.حروف انگلیسی غیر یکسان بیانگر اختلاف معنی دار در سطح ۰۵/۰ می­باشد

۴-۲-۲- ضریب رشد ویژه

نمودار۴-۲: داده­های (میانگین ± انحراف معیار) نرخ رشد ویژه ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۲-۳- ضریب تبدیل غذایی

نمودار۴-۳: داده­های (میانگین ± انحراف معیار) ضریب تبدیل غذایی ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۲-۴- فاکتور وضعیت

نمودار۴-۴: داده­های (میانگین ± انحراف معیار) فاکتور وضعیت ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۲-۵- کارایی غذا

نمودار۴-۵: داده­های (میانگین ± انحراف معیار) کارایی غذا ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۳- پارامترهای خونی

۴-۳-۱ میزان گلوکز خون

نمودار۴-۶ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان گلوکز خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی

۴-۳-۲- میزان پروتئین کل خون

نمودار۴-۷ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان توتال پروتئین خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی

۴-۳-۳ میزان گلبول­های قرمز خون

نمودار۴-۸ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان گلبول­های قرمز خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۳-۴- میزان کل گلبول­های سفید خون

نمودار۴-۹ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان کل گلبول­های سفید خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی

۴-۳-۵- میزان هموگلوبین خون

نمودار۴-۱۰ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان هموگلوبین خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی

۴-۳-۶ میزان هماتوکریت خون

نمودار۴-۱۱ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان هماتوکریت خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۳-۷- میزان لنفوسیت­ خون

نمودار۴-۱۲ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان لنفوسیت­ خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۳-۸- میزان هتروفیل­ خون

نمودار۴-۱۳ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان هتروفیل خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

۴-۳-۹- میزان ائوزینوفیل خون

نمودار۴-۱۴ داده­های (میانگین ± انحراف معیار) میزان ائوزینوفیل خون ماهیان فلاورهورن تغذیه شده با جیره­های آزمایشی.

فصل پنجم

بحث و نتیجه‌گیری

۵- بحث و نتیجه‌‌گیری

۵-۱- شاخص­های رشد

۵-۲- پارامترهای خونی

۵-۳- نتیجه‌گیری کلی

۱- پیشنهادات اجرایی

۲- پیشنهادات پژوهشی

منابع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.