فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن دارای ۹۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن :
بررسی ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای وسیلاژ آن
در حال حاضر در کشور ما به دلیل عدم آشنایی کامل با ارزش غذایی و نحوه استفاده بهینه ازچغندرعلوفهای، بیشتر به صورت تازه به مصرف دام میرسد که در اغلب موارد مشکلات گوارشی را به همراه دارد. این پژوهش به منظور بررسی ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای وهمچنین سیلاژ آن انجام شد. بدین منظور چغندر علوفهای از مزارع سطح شهرستان تربت حیدریه در آبانماه برداشت و جهت بررسی ارزش غذایی برگ و طوقه گیاه از ریشه غدهای، به قطعات ۱ الی ۲ سانتیمتری خرد گردید. پس از تعیین میزان رطوبت، نمونهها را خشک کرده، در مرحله بعد جهت سیلو نمودن تیمارهای خرد شده جهت سیلاژ وبا توجه به اینکه درصد رطوبت مناسب سیلاژ (۶۵درصد) باشد با کاه گندم مخلوط گردید. سپس در سطلهای پلاستیکی سیلو شدند و بعد از ۴۵ روز باز شدند. ترکیبات شیمیایی شامل DM، OM، ASH، CP، EE، NDF و DAF طبق روشهای استاندارد اندازهگیری شد. گوارش پذیری ماده آلی و انرژی متابولیسمی با روش تولید گاز و تجزیهپذیری ماده خشک با روش کیسه نایلونی و خوشخوراکی با استفاده از روش کافه تریا بر آورد شد.دادهها در یک طرح کاملاً تصادفی(۶ تیمار و ۳ تکرار) با نرم افزار SAS آنالیز شد. نتایج نشان داد که مقدار پروتئین خام در تیمار برگ و مقدار ADF و NDF در تیمار سیلو شده بیشتربود. حجم گاز تولیدی، گوارش پذیری ماده آلی، میزان تجزیهپذیری شکمبه و انرژی متابولیسمی در تیمار ریشه بیشتر بود. همچنین ریشه چغندرعلوفهای میزان تجزیهپذیری ماده خشک، خوشخوراکی بیشتری در مقایسه با سایر تیمارها داشت(۰۵/۰>P).
کلمات کلیدی: چغندرعلوفهای، تجزیهپذیری ماده خشک، تولید گاز، گوارشپذیری، خوشخوراکی
مقدمه وکلیات
۱-مقدمه………………………………………………………………………….۲
۱-۱- اهمیت سیلو کردن علوفه. ۴
۱-۲- اهداف تحقیق. ۵
فصل دوم :مروری بر مطالعات انجام شده
۲-۱- تحقیقات انجام شده برروی چغندر علوفه ای. ۷
۲-۲- مقایسه چغندر علوفه ای نسبت به چغندر قند. ۹
۲-۳- خصوصیات زراعی چغندر علوفه ای. ۱۰
۲-۴- عوامل ضد تغذیه ای چغندرعلوفه ای. ۱۰
۲-۵- اساس تهیه سیلاژ از علوفه. ۱۲
۲-۶- تأثیر فرآیندسیلو بر شاخصهای کیفی علوفه. ۱۳
۲-۶-۱- تغییرات عصاره عاری از نیتروژن (NFE) 13
۲-۶-۲- تغییرات فیبر یا سلولز ۱۴
۲-۶-۳- تغییرات پروتئین خام ۱۴
۲-۶-۴- تغییرات مواد معدنی. ۱۵
۲-۶-۵- تغییرات ویتامینها ۱۵
۲-۷- تعیین میزان تجزیه پذیری و قابلیت هضم نمونههای خوراکی. ۱۶
۲-۷-۱- روش کیسههای نایلونی. ۱۶
۲-۷-۲- آماده کردن نمونه. ۱۸۸
۲-۷-۳ تعداد اندازهگیری. ۱۸۸
۲-۷-۴- انکوباسیون و بیرون آوردن کیسهها از شکمبه. ۱۹۹
۲-۷-۵- شستن کیسهها ۱۹۹
۲-۸- روش تولید گاز (Gas production) ۲۰
۲-۹- تعیین میزان خوش خوراکی…………………………………………………………….۲۲
فصل سوم: مواد و روش ها
۳-مواد و روش ها……………………………………………..۲۵
۳-۱- موقعیت و مشخصات آب و هوایی گیاه مورد مطالعه و محل اجرای آزمایش ۲۵۵
۳-۲- دامهای مورد مطالعه. ۲۵۵
۳-۳- روش نمونهبرداری و آماده سازی نمونههای چغندر علوفه ای. ۲۵۵
۳-۴- روشهای ارزشیابی مواد خوراکی. ۲۷
۳-۴-۱- تعیین ترکیبات شیمیایی. ۲۷
۳-۴-۱-۱- اندازه گیری pH سیلو ۲۷۷
۳-۴-۱-۲- تعیین درصد ماده خشک.. ۲۷۸
۳-۴-۱-۳- تعیین درصد خاکسترخام و ماده آلی. ۲۹۹
۳-۴-۱-۴- اجزای دیواره سلولی. ۲۹۹
۳-۴-۱-۴-۱- دیواره سلولی(NDF) 299
۳-۴-۱-۴-۲- دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) 31
۳-۴-۱-۶- تعیین چربی خام ۳۲۲
۳-۴-۱-۷-۱- اندازهگیری ازت به روش تیتراسیون بعداز تقطیر ۳۳۳
۳-۴-۱-۷-۲- آماده.سازی نمونه. ۳۳۳
۳-۴-۱-۷-۳- هضم نمونه. ۳۴۴
۳-۴-۱-۷-۴- تقطیر و تیتراسیون. ۳۴۴
۳-۴-۱-۷-۵- اندازه گیری پروتئین خام ۳۵۵
۳-۴-۲- تفسیر نتایج حاصل از کیسههای نایلونی. ۳۵۵
۳-۴-۳- آزمون تولید گاز ۳۶۶
۳-۴-۳-۱- آمادهسازی نمونه و سرنگها ۳۶۶
۳-۴-۳-۲- محلولهای لازم برای آزمون تولید گاز ۳۷۷
۳-۴-۳-۳- محلول عناصراصلی (ماکرومینرال) ۳۷۷
۳-۴-۳-۴- محلول عناصر کم مصرف (میکرومینرال) ۳۷۷
۳-۴-۳-۵- محلول بافر ۳۷۷
۳-۴-۳-۶- محلول رزازورین. ۳۸۸
۳-۴-۲-۳- محلول احیا کننده ۳۸۸
۳-۴-۲-۴- مواد لازم برای تهیه و آمادهسازی محیط کشت.. ۳۸۸
۳-۴-۲-۴-۱- آمادهسازی محیط کشت.. ۳۹۹
۳-۴-۲-۴-۲- تهیه مخلوط شیرابه شکمبه – محیط کشت.. ۳۹۹
۳-۴-۲-۴-۳- برآورد قابلیت هضم ماده آلی(OMD) 40
۳-۴-۲-۴-۴- برآورد ماده آلی قابل هضم در ماده خشک.. ۴۰
۳-۴-۲-۴-۵- برآورد انرژی قابل متابولیسم. ۴۱
۳-۵- محاسبات و تجزیه تحلیل آماری. ۴۲
نتایج وبحث
۴-۱- نتایج تغییرات ترکیبات شیمیایی تیمارهای آزمایشی. ۴۴۴
۴-۱-۱- ماده خشک (DM) 455
۴-۱-۲- ماده آلی(OM) 455
۴-۱-۳- خاکستر (ASH) 466
۴-۱-۴- پروتئین خام(CP) 466
۴-۱-۵- چربی خام (EE) 477
۴-۱-۶- دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF) 48
۴-۱-۶- دیواره سلولی (NDF) 488
۴-۱-۷- اسیدیته(pH) 498
۴-۲- آزمون تولید گاز ۵۰۰
۴-۳- فراسنجه های برآورد شده تولید گاز ۵۴۴
۴-۴- تجزیه پذیری ماده خشک تیمارهای مختلف.. ۵۵۵
۴-۴-۱- تجزیهپذیری ماده خشک گیاهان در زمانهای مختلف انکوباسیون. ۵۵۵
۴-۴-۲- فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک تیمارهای مورد مطالعه. ۵۷۷
۴-۵-آزمون خوش خوراکی. ۶۲
۴-۶- نتیجه گیری و بحث کلی. ۶۴۳
پیشنهادت.. ۶۵
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن
فهرست جداول
جدول۲-۱- عوامل موثر بر دقت تکنیکهای تجزیهپذیری شکمبهای در شرایط In situ………………………………….۲۰
جدول۳-۱- درجه بندی سیلاژ از نظر کیفیت برا اساس شاخص فلینگ………………………………………………………………..۲۸
جدول۴-۱- میانگین درصد ترکیبات شیمیایی تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن…………………………..۴۴
جدول۴-۲- میانگین حجم گاز تولیدی (میلی لیتر/۲۰۰ میلی گرم ماده خشک )تیمارهای مورد مطالعه…………….۵۲
جدول۴-۳- گوارشپذیری ماده آلی و انرژی متابولیسمی تیمارهای مورد بررسی…………………………………………………۵۴
جدول۴-۴- میانگین درصد تجزیهپذیری ماده خشک تیمارها در ساعات مختلف انکوباسیون شکمبه ای……………۵۶
جدول۴- ۵- درصد فراسنجههای تجزیه پذیری چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن………………………………………………………..۵۹
جدول ۴-۶- میانگین درصد ترکیبات شیمیایی تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن…………………………….۶۱
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای و سیلاژ آن
فهرست اشکال وتصاویر
شکل۴-۱-تصویر برگ وریشه چغندرعلوفهای…………………………………………………۱۰
شکل۴-۲- تولید گاز (میلی لیتر در ۲۰۰ میلیگرم ماده خشک) تیمارهای مورد مطالعه در زمانهای مختلف انکوباسیون……………..ه پذیری ماده خشک (درصد) تیمارهای مورد مطالعه در زمانهای مختلف انکوباسیون………………۵۲
شکل۴-۳- تجزیه پذیری ماده خشک (درصد) تیمارهای مورد مطالعه در زمانهای مختلف انکوباسیون………………۵۷
شکل۴-۴- خوش خوراکی( درصد ) تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن…………………………۶۲
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 