فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج دارای ۸۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج :
بررسی اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris)در منطقه یاسوج
به منظور بررسی اثرات کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در منطقه یاسوج در سال زراعی ۹۲-۹۱ انجام گردید. فاکتورهای آزمایش شامل کود دامی در چهار سطح (۰، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ تن در هکتار) و سطوح مختلف سولفات پتاسیم در ۳ سطح (۰ ، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار) بود. صفات اندازهگیری شده شامل ارتفاع بوته، وزن صد دانه، تعداد دانه در غلاف، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و همچنین غلظت عنصر فسفر در اندام هوایی گیاه بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس دادهها نشان داد فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم و همچنین برهمکنش آنها بر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی عدس در سطح ۱ درصد معنیدار شد. تیمارD۳k۲ (مصرف ۳۰ تن کود دامی در هکتار و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم) با عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی ۲۹۳۷ و ۶۵۰۵ کیلوگرم در هکتار با بیشترین مقدار نسبت به بقیه تیمارها در کلاس (a) قرار گرفت. همچنین برهمکنش کوددامی و سولفات پتاسیم بر فسفر برگ نیز در سطح ۱% معنیدار بود. تیمار D۳k۲ (مصرف ۳۰ تن کود دامی ترکیب با مصرف ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم) با بیشترین میزان فسفر (۳۹/۰درصد) و کمترین فسفر برگ به میزان (۱۷/۰ درصد) مربوط به تیمارD۰k۰ بود.
واژههای کلیدی: کود دامی، سولفات پتاسیم ، عملکرد، عدس
چکیده: ۱
فـصـل اول : مقدمه و هدف
۱-کلیات… ۳
۱-۱- مقدمه. ۳
۱-۲- فرضیهها ۵
۱-۳- اهداف تحقیق.. ۵
فصل دوم:کلیات
۲- مروری بر تحقیقات انجام شده ۷
۲-۱- تاریخچه کشف پیدایش عدس…. ۷
۲-۲- گیاهشناسی عدس…. ۸
۲-۲- ۱-ریشه. ۱۰
۲-۲- ۲-ساقه. ۱۰
۲-۲- ۳- برگ… ۱۱
۲-۲- ۴-گل.. ۱۱
۲-۲- ۵-میوه ۱۱
۲-۲- ۶-بذر ۱۲
۲-۳-نیازهای خاکی و آب و هوایی عدس…. ۱۲
۲-۴-کشت عدس…. ۱۳
۲-۵-عملیات زراعی.. ۱۳
۲-۶- نیاز غذایی.. ۱۴
۲-۷-نیاز آبی.. ۱۶
۲-۸-آفات عدس…. ۱۶
۲-۹-ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی عدس…. ۱۸
۲-۱۰-تنظیم کنندههای رشد. ۱۹
۲-۱۱-عملکرد و اجزای عملکرد عدس…. ۱۹
۲-۱۲-علفهای هرز عدس…. ۲۰
۲-۱۳- برداشت عدس…. ۲۱
فصل سوم: مروری بر تحقیقات انجام شده
۳-مروری بر تحقیقات انجام شده ۲۳
۳-۱- تحقیقات انجام شده ۲۳
۳-۲- پتاسیم.. ۲۵
۳-۲-۱ اثر پتاسیم در رشد و نمو گیاهان.. ۲۵
۳-۲-۲- کودهای پتاسه. ۲۵
۳-۲-۳ انواع کودهای پتاسه. ۲۶
۳-۳-زمان مصرف پتاسیم.. ۲۶
۳-۵- تأثیر کود دامی بر خصوصیات خاک و گیاه ۲۹
۳-۶- تأثیرات کود دامی بر گیاه ۲۹
فصل چهارم: مواد و روشها
۴- مواد و روشها ۳۲
۴-۱- زمان و محل اجرای آزمایش…. ۳۲
۴-۲-خصوصیات خاک محل اجرای آزمایش…. ۳۲
۴-۳- درجه حرارت… ۳۳
۴-۴- رطوبت نسبی.. ۳۴
۴-۵- مشخصات طرح آزمایشی.. ۳۵
۴-۶- تیمارها: ۳۵
۴-۷- روش اجرای آزمایش…. ۳۶
۴-۷-۱- کاشت… ۳۶
۴-۷-۲- آبیاری.. ۳۶
۴-۷-۳- داشت: ۳۷
۴-۷-۴- برداشت: ۳۷
۴-۸- صفات اندازهگیری شده ۳۷
۴-۹- محاسبات آماری و نرمافزارهای مورد استفاده در آزمایش…. ۳۸
فصل پنجم: نتایج و بحث
۵- بحث و نتیجهگیری.. ۴۰
۵-۱- نتایج و بحث… ۴۰
۵-۱-۱- عملکرد دانه (اقتصادی) (کیلوگرم در هکتار) ۴۴
۵-۱-۲- عملکرد بیولوژیکی (کیلوگرم در هکتار) ۴۷
۵-۱-۳-شاخص برداشت (درصد) ۵۰
۵-۱-۴-تعداد غلاف در بوته. ۵۳
۵-۱-۵-وزن صد دانه (گرم) ۵۶
۵-۱-۶-ارتفاع ساقه (سانتیمتر) ۵۹
۵-۱-۷- فسفر برگ (درصد) ۶۲
۵-۲- نتیجهگیری.. ۶۵
۵-۳- پیشنهادات… ۶۸
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج
فهرست منابع: ۶۹
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج
فهرست جداول
جدول شماره ۲-۱- میزان تولید و سطح زیر کشت حبوبات کشور در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ واحد: (تن- هکتار)………………. ۹
جدول ۲-۲- سطح زیر کشت، تولید و عملکرد حبوبات استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۸۸-۱۳۸۷ (بی نام، ۱۳۸۶) ……….. ۱۰
جدول ۲-۳- مواد موجود در دانه عدس…………………………………۱۸
جدول ۴-۱ – نتایج تجزیه خاک محل آزمایش قبل از کشت عدس …………… ۳۲
جدول ۴- ۲- میزان درجه حرارت (سانتیگراد) در شهرستان بویراحمد در سال زراعی ۹۲- ۱۳۹۱ ………..۳۳
جدول ۴-۳- میزان رطوبت نسبی به درصد در شهرستان بویراحمد در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱……………………….۳۴
جدول ۵-۱- نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد عدس در منطقه یاسوج ……….. ۴۱
جدول ۵-۲- نتایج میانگین فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد عدس در منطقه یاسوج …… ۴۲
جدول ۵-۳- نتایج برهمکنش فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد عدس در منطقه یاسوج …………. ۴۳
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج
فهرست نمودارها
نمودار ۵-۱- اثر سطوح مختلف کود دامی بر عملکرد دانه عدس …………………………………………..۴۵
نمودار ۵-۲- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر عملکرد دانه عدس ……………………………….. ۴۵
نمودار ۵-۳- اثر برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد دانه عدس….۴۶
نمودار ۵-۴- فاکتورهای مختلف کود دامی بر عملکرد بیولوژیک عدس …………………………………۴۸
نمودار ۵-۵- فاکتورهای مختلف سولفات پتاسیم بر عملکرد بیولوژیک عدس ……………………….۴۸
نمودار ۵-۶- بر همکنش کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد بیولوژیک…………………………. ۴۹
نمودار ۵-۷- اثر سطوح مختلف کود دامی بر شاخص برداشت عدس …………………………………….۵۱
نمودار ۵-۸- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر شاخص برداشت عدس……………………………۵۱
نمودار ۵-۹- اثر تیمارهای برهمکنش فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر شاخص برداشت …۵۲
نمودار ۵-۱۰- اثر سطوح مختلف کود دامی بر تعداد غلاف در بوته عدس ………………………….. ۵۴
نمودار ۵-۱۱- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر تعداد غلاف در بوته عدس ………………… ۵۴
نمودار ۵-۱۲- اثر تیمارهای برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر تعداد غلاف در بوته…….۵۵
نمودار ۵-۱۳- اثر سطوح مختلف کود دامی بر وزن صد دانه عدس …………………………………….. ۵۷
نمودار ۵-۱۴- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر وزن صد دانه عدس …………………………… ۵۷
نمودار ۵-۱۵- اثر تیمارهای بر همکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر وزن صد دانه عدس……. ۵۸
نمودار ۵-۱۶- اثر سطوح مختلف کود دامی بر ارتفاع ساقه عدس ………………………………………. ۶۰
نمودار ۵-۱۷- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر ارتفاع ساقه عدس …………………………….. ۶۰
نمودار ۵-۱۸- اثر تیمارهای برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر ارتفاع ساقه ………….. ۶۱
نمودار ۵-۱۹- اثر سطوح مختلف کود دامی بر میزان فسفر برگ عدس ………………………………. ۶۳
نمودار ۵-۲۰- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر میزان فسفر برگ عدس……………………… ۶۳
نمودار ۵-۲۱- اثر تیمارهای برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر میزان فسفر برگ…………………. ۶۴
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 