فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج دارای ۸۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج :

بررسی اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris)در منطقه یاسوج

به منظور بررسی اثرات کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار در منطقه یاسوج در سال زراعی ۹۲-۹۱ انجام گردید. فاکتورهای آزمایش شامل کود دامی در چهار سطح (۰، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ تن در هکتار) و سطوح مختلف سولفات پتاسیم در ۳ سطح (۰ ، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار) بود. صفات اندازه‌گیری شده شامل ارتفاع بوته، وزن صد دانه، تعداد دانه در غلاف، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و همچنین غلظت عنصر فسفر در اندام هوایی گیاه بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم و همچنین برهمکنش آن‌ها بر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی عدس در سطح ۱ درصد معنی‌دار شد. تیمارD۳k۲ (مصرف ۳۰ تن کود دامی در هکتار و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم) با عملکرد دانه و عملکرد بیولو‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ژیکی ۲۹۳۷ و ۶۵۰۵ کیلوگرم در هکتار با بیشترین مقدار نسبت به بقیه تیمارها در کلاس (a) قرار گرفت. همچنین برهمکنش کوددامی و سولفات پتاسیم بر فسفر برگ نیز در سطح ۱% معنی‌دار بود. تیمار D۳k۲ (مصرف ۳۰ تن کود دامی ترکیب با مصرف ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم) با بیشترین میزان فسفر (۳۹/۰درصد) و کمترین فسفر برگ به میزان (۱۷/۰ درصد) مربوط به تیمارD۰k۰ بود.

واژه‌های کلیدی: کود دامی، سولفات پتاسیم ، عملکرد، عدس

چکیده: ۱

فـصـل اول : مقدمه و هدف

۱-کلیات… ۳

۱-۱- مقدمه. ۳

۱-۲- فرضیه‌ها ۵

۱-۳- اهداف تحقیق.. ۵

فصل دوم:کلیات

۲- مروری بر تحقیقات انجام شده ۷

۲-۱- تاریخچه کشف پیدایش عدس…. ۷

۲-۲- گیاه‌شناسی عدس…. ۸

۲-۲- ۱-ریشه. ۱۰

۲-۲- ۲-ساقه. ۱۰

۲-۲- ۳- برگ… ۱۱

۲-۲- ۴-گل.. ۱۱

۲-۲- ۵-میوه ۱۱

۲-۲- ۶-بذر ۱۲

۲-۳-نیازهای خاکی و آب و هوایی عدس…. ۱۲

۲-۴-کشت عدس…. ۱۳

۲-۵-عملیات زراعی.. ۱۳

۲-۶- نیاز غذایی.. ۱۴

۲-۷-نیاز آبی.. ۱۶

۲-۸-آفات عدس…. ۱۶

۲-۹-ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی عدس…. ۱۸

۲-۱۰-تنظیم کننده‌های رشد. ۱۹

۲-۱۱-عملکرد و اجزای عملکرد عدس…. ۱۹

۲-۱۲-علف‌های هرز عدس…. ۲۰

۲-۱۳- برداشت عدس…. ۲۱

فصل سوم: مروری بر تحقیقات انجام شده

۳-مروری بر تحقیقات انجام شده ۲۳

۳-۱- تحقیقات انجام شده ۲۳

۳-۲- پتاسیم.. ۲۵

۳-۲-۱ اثر پتاسیم در رشد و نمو گیاهان.. ۲۵

۳-۲-۲- کودهای پتاسه. ۲۵

۳-۲-۳ انواع کودهای پتاسه. ۲۶

۳-۳-زمان مصرف پتاسیم.. ۲۶

۳-۵- تأثیر کود دامی بر خصوصیات خاک و گیاه ۲۹

۳-۶- تأثیرات کود دامی بر گیاه ۲۹

فصل چهارم: مواد و روش‌ها

۴- مواد و روش‌ها ۳۲

۴-۱- زمان و محل اجرای آزمایش…. ۳۲

۴-۲-خصوصیات خاک محل اجرای آزمایش…. ۳۲

۴-۳- درجه حرارت… ۳۳

۴-۴- رطوبت نسبی.. ۳۴

۴-۵- مشخصات طرح آزمایشی.. ۳۵

۴-۶- تیمارها: ۳۵

۴-۷- روش اجرای آزمایش…. ۳۶

۴-۷-۱- کاشت… ۳۶

۴-۷-۲- آبیاری.. ۳۶

۴-۷-۳- داشت: ۳۷

۴-۷-۴- برداشت: ۳۷

۴-۸- صفات اندازه‌گیری شده ۳۷

۴-۹- محاسبات آماری و نرم‌افزارهای مورد استفاده در آزمایش…. ۳۸

فصل پنجم: نتایج و بحث

۵- بحث و نتیجه‌گیری.. ۴۰

۵-۱- نتایج و بحث… ۴۰

۵-۱-۱- عملکرد دانه (اقتصادی) (کیلوگرم در هکتار) ۴۴

۵-۱-۲- عملکرد بیولوژیکی (کیلوگرم در هکتار) ۴۷

۵-۱-۳-شاخص برداشت (درصد) ۵۰

۵-۱-۴-تعداد غلاف در بوته. ۵۳

۵-۱-۵-وزن صد دانه (گرم) ۵۶

۵-۱-۶-ارتفاع ساقه (سانتی‌متر) ۵۹

۵-۱-۷- فسفر برگ (درصد) ۶۲

۵-۲- نتیجه‌گیری.. ۶۵

۵-۳- پیشنهادات… ۶۸

فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج
فهرست منابع: ۶۹

فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج
فهرست جداول

جدول شماره ۲-۱- میزان تولید و سطح زیر کشت ­حبوبات کشور در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ واحد: (تن- هکتار)………………. ۹

جدول ۲-۲- سطح زیر کشت، تولید و عملکرد حبوبات استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۸۸-۱۳۸۷ (بی نام، ۱۳۸۶) ……….. ۱۰

جدول ۲-۳- مواد موجود در دانه عدس…………………………………۱۸

جدول ۴-۱ – نتایج تجزیه خاک محل آزمایش قبل از کشت عدس …………… ۳۲

جدول ۴- ۲- میزان درجه حرارت (سانتی‌گراد) در شهرستان بویراحمد در سال زراعی ۹۲- ۱۳۹۱ ………..۳۳

جدول ۴-۳- میزان رطوبت نسبی به درصد در شهرستان بویراحمد در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱……………………….۳۴

جدول ۵-۱- نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد عدس در منطقه یاسوج ……….. ۴۱

جدول ۵-۲- نتایج میانگین فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد عدس در منطقه یاسوج …… ۴۲

جدول ۵-۳- نتایج برهمکنش فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد عدس در منطقه یاسوج …………. ۴۳

فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس (Lens culinaris) در منطقه یاسوج
فهرست نمودارها

نمودار ۵-۱- اثر سطوح مختلف کود دامی بر عملکرد دانه عدس …………………………………………..۴۵

نمودار ۵-۲- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر عملکرد دانه عدس ……………………………….. ۴۵

نمودار ۵-۳- اثر برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد دانه عدس….۴۶

نمودار ۵-۴- فاکتورهای مختلف کود دامی بر عملکرد بیولوژیک عدس …………………………………۴۸

نمودار ۵-۵- فاکتورهای مختلف سولفات پتاسیم بر عملکرد بیولوژیک عدس ……………………….۴۸

نمودار ۵-۶- بر همکنش کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد بیولوژیک…………………………. ۴۹

نمودار ۵-۷- اثر سطوح مختلف کود دامی بر شاخص برداشت عدس …………………………………….۵۱

نمودار ۵-۸- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر شاخص برداشت عدس……………………………۵۱

نمودار ۵-۹- اثر تیمارهای برهمکنش فاکتورهای مختلف کود دامی و سولفات پتاسیم بر شاخص برداشت …۵۲

نمودار ۵-۱۰- اثر سطوح مختلف کود دامی بر تعداد غلاف در بوته عدس ………………………….. ۵۴

نمودار ۵-۱۱- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر تعداد غلاف در بوته عدس ………………… ۵۴

نمودار ۵-۱۲- اثر تیمارهای برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر تعداد غلاف در بوته…….۵۵

نمودار ۵-۱۳- اثر سطوح مختلف کود دامی بر وزن صد دانه عدس …………………………………….. ۵۷

نمودار ۵-۱۴- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر وزن صد دانه عدس …………………………… ۵۷

نمودار ۵-۱۵- اثر تیمارهای بر همکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر وزن صد دانه عدس……. ۵۸

نمودار ۵-۱۶- اثر سطوح مختلف کود دامی بر ارتفاع ساقه عدس ………………………………………. ۶۰

نمودار ۵-۱۷- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر ارتفاع ساقه عدس …………………………….. ۶۰

نمودار ۵-۱۸- اثر تیمارهای برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر ارتفاع ساقه ………….. ۶۱

نمودار ۵-۱۹- اثر سطوح مختلف کود دامی بر میزان فسفر برگ عدس ………………………………. ۶۳

نمودار ۵-۲۰- اثر سطوح مختلف سولفات پتاسیم بر میزان فسفر برگ عدس……………………… ۶۳

نمودار ۵-۲۱- اثر تیمارهای برهمکنش تیمارهای کود دامی و سولفات پتاسیم بر میزان فسفر برگ…………………. ۶۴

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.