فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم دارای ۷۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم :
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم
به منظور تعین اثر سطوح مختلف کود اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند آزمایشی در سال ۱۳۸۸ در منطقه دشتروم واقع در شهرستان بویراحمد انجام گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام گردید. عاملهای آزمایش شامل کود اوره در چهار سطح (0N0 =، ۱۰۰N1 = ، ۲۰۰N 2 =،۴۰۰ N3 =کیلوگرم در هکتار) و کلرید سدیم در سه سطح (۰,S0= S2 =200 ,S1 =100کیلوگرم در هکتار) با ۱۲ تیمار مورد بررسی قرار گرفت. صفات مورد ارزیابی شامل تعداد سنبله در واحد سطح ( مترمربع)، تعداد دانه در سنبله، وزن هزار دانه، طول سنبله، ارتفاع بوته،عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، شاخص برداشت بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثر کلرید سدیم بر تمامی صفات به جزء شاخص برداشت معنیدار بود و همچنین اثر اوره بر تمامی صفات
معنیدار بود. بر همکنش اوره و کلرید سدیم فقط بر عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، تعداد سنبله در واحد سطح ( مترمربع) و تعداد دانه در سنبله معنیدار بود.
واژه های کلیدی:عملکرد، گندم آبی الوند، کود اوره، کلرید سدیم
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم
فهرست مطالب
چکیده:۱
فصل اول: مقدمه ۲
۱-۱-کلیات ۲
۱-۲- اهداف پژوهش ۳
۱-۳- فرضیات پژوهش ۳
فصل دوم: سابقه پژوهش ۴
۲-۱- آثار شوری بر زندگی بشر۴
۲-۲- آثار فیزیولوژیک تنش شوری بر جنبههای مختلف رشد ۵
۲-۳- تغییر در تعادل عناصر غذایی ۵
۲-۴- ساز و کارهای مقاومت به شوری ۵
۲-۵- تنظیم مقدار نمک در گیاهان ۶
۲-۵-۱- انتخاب یونی ۶
۲-۵-۲- تحمل نمک از طریق تجمع مواد آلی ۹
۲-۵-۳- قندهای محلول ۹
۲-۵-۴- پرولین ۱۰
۲-۶- تاثیر شوری بر جوانهزنی گیاهان ۱۱
۲-۷- تأثیر شوری بر رشد گیاهان ۱۲
۲-۷-۱- اثر شوری بر رشد رویشی گیاهان ۱۲
۲-۷-۲- اثرات شوری بر مرحله زایشی گیاه۱۷
۲-۸- تأثیر شوری بر عملکرد و اجزای عملکرد۱۹
۲-۹- نیتروژن در گیاه۲۰
۲-۱۰- اثرات کود نیتروژن بر خصوصیات مختلف گیاه۲۰
۲-۱۱- نیتروژن و خصوصیات رشدی ۲۱
۲-۱۱-۱- سطح برگ ۲۱
۲-۱۱-۲- ارتفاع بوته ۲۱
۲-۱۲- تعداد پنجه بارور در گیاه۲۲
۲-۱۳- نیتروژن و مراحل نمو گیاه۲۲
۲-۱۶- نیتروژن، عملکرد و اجزاء عملکرد۲۳
۲-۱۶-۱- تعداد سنبله در واحد سطح ۲۳
۲- ۱۶- ۲- تعداد دانه در سنبله ۲۴
۲-۱۶-۴- عملکرد دانه ۲۴
۲-۱۶-۵- عملکرد بیولوژیک ۲۵
۲-۱۶-۶- شاخص برداشت ۲۵
فصل سوم: مواد و روشها۲۷
۳-۱- موقعیت جغرافیایی محل آزمایش ۲۷
۳-۱-۱- تغییرات درجه حرارت شبانهروزی یاسوج در طول دورهی رشد گندم ۲۷
۳-۲- مشخصات هواشناسی منطقه ۲۸
۳-۳- مشخصات خاک محل اجرای آزمایش ۲۸
۳-۴- مشخصات طرح آزمایشی ۲۹
۳-۵- روش تهیه محلولهای شوری ۲۹
۳-۶- روشهای نمونهبرداری و اندازهگیری 29
۳-۶-۱- تعداد پنجه در هر بوته ۲۹
۳-۶-۲- اندازهگیری ارتفاع ساقه ۲۹
۳-۶-۳- تعداد ساقه گل دهنده در هربوته ۳۰
۳-۶-۴- تعداد دانه در هر بوته ۳۰
۳-۶-۵- تعداد دانه در هر خوشه ۳۰
۳-۶-۶- طول خوشه ۳۰
۳-۶-۷- عملکرد نهایی دانه در هر بوته ۳۰
۳-۶-۸- عملکرد نهایی دانه در هر هکتار۳۰
۳-۶-۹- شاخص برداشت ۳۰
۳-۶- ۱۰- وزن خشک کل بوته ۳۰
۳-۶-۱۱- وزن هزار دانه ۳۱
۳-۶-۱۲- تعداد روز تا رسیدگی فیزیولوژیک ۳۱
۳-۶-۱۳- محاسبات آماری ۳۱
فصل چهارم: نتایج و بحث و پیشنهادات ۳۲
۴-۱- تعداد سنبله در متر مربع ۳۲
۴-۲- تعداد دانه در سنبله ۳۵
۴-۳- وزن هزار دانه ۳۷
۴-۴- طول سنبله ۳۹
۴-۵- ارتفاع بوته ۴۱
۴-۶- عملکرد بیولوژیک ۴۳
۴-۷- عملکرد دانه ۴۵
۴-۸- شاخص برداشت ۴۷
۴-۱۴- نتیجهگیری ۵۰
۴-۱۵- پیشنهادات ۵۰
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم
فهرست منابع ۵۱
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم
فهرست جداول
جدول ۳-۱- نتایج تجزیه خاک محل اجرای آزمایش ۲۸
جدول ۴-۱- میانگین مربعات حاصل از تجزیه واریانس عملکرد و اجزای عملکرد۳۳
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اثرات کاربرد سطوح مختلف اوره و کلرید سدیم بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی رقم الوند در منطقه دشتروم
فهرست شکلها
شکل ۲-۱: نمایش شماتیک روشهای مختلف مقاومت گیاهان در برابر شوری ۶
شکل ۳-۱- روند تغییرات حداقل، حداکثر و میانگین دما در فصل رشد گندم (۸۹-۱۳۸۸)۲۸
شکل ۴-۱- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای تعداد سنبله در متر مربع ۳۳
شکل ۴-۲- مقایسه میانگین اثر اوره برای تعداد سنبله در متر مربع ۳۴
شکل ۴-۳- مقایسه میانگین برهمکنش کلرید سدیم و اوره برای تعداد سنبله در متر مربع ۳۴
شکل ۴-۴- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای تعداد دانه در سنبله ۳۶
شکل ۴-۵- مقایسه میانگین اثر اوره برای تعداد دانه در سنبله ۳۶
شکل ۴-۶- مقایسه میانگین برهمکنش اثر کلرید سدیم و اوره برای تعداد دانه در سنبله ۳۷
شکل ۴-۷- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای وزن هزار دانه ۳۸
شکل ۴-۸- مقایسه میانگین اثر اوره برای تعداد وزن هزار دانه ۳۸
شکل ۴-۹- مقایسه میانگین برهمکنش اثر کلرید سدیم و اوره برای تعداد وزن هزار دانه ۳۹
شکل ۴-۱۰- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای طول سنبله ۴۰
شکل ۴-۱۱- مقایسه میانگین اثر اوره برای طول سنبله ۴۰
شکل ۴-۱۲- مقایسه میانگین برهمکنش اثر کلرید سدیم و اوره برای طول سنبله ۴۱
شکل ۴-۱۳- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای ارتفاع بوته ۴۲
شکل ۴-۱۴- مقایسه میانگین اثر اوره برای ارتفاع بوته ۴۲
شکل ۴-۱۵- مقایسه میانگین برهمکنش اثر کلرید سدیم و اوره برای ارتفاع بوته ۴۳
شکل ۴-۱۶- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای عملکرد بیولوژیک ۴۴
شکل ۴-۱۷- مقایسه میانگین اثر اوره برای عملکرد بیولوژیک ۴۴
شکل ۴-۱۸- مقایسه میانگین برهمکنش اثر کلرید سدیم و اوره برای عملکرد بیولوژیک ۴۵
شکل ۴-۱۹- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای عملکرد دانه ۴۶
شکل ۴-۲۰- مقایسه میانگین اثر اوره برای عملکرد دانه ۴۶
شکل ۴-۲۱- مقایسه میانگین برهمکنش اثر کلرید سدیم و اوره برای عملکرد دانه ۴۷
شکل ۴-۲۲- مقایسه میانگین اثر کلرید سدیم برای شاخص برداشت ۴۸
شکل ۴-۲۳- مقایسه میانگین اثر اوره برای شاخص برداشت ۴۸
شکل ۴-۲۴- مقایسه میانگین برهمکنش اثر کلرید سدیم و اوره برای شاخص برداشت ۴۹
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 