فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF دارای ۱۸۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF :
فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF
جزوه آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته تغذیه ویژه کنکور سال ۹۵
فصل اول:رژیم درمانی در بیماریهای قلبی و عروقی
– اگر قسمت اعظم مرگ ناشی از CVD بعد از ۶۵ سالگی اتفاق می افتد اما۳۱آمار مرگ و میر ناشی از CVD قبـل ازاین سنین است.
– مرگ و میر CVD قبل از ۶۵ سالگی در سیاهپوستان بیشتر است.
– بعد از CHD و سرطان، Stroke یا سکته مغزی سومین علت مرگ و میر است.
– CVDدر مردان بیشتر از زنان گزارش میشود.
– مهمترین عامل CHD آترواسکلروز است.
– ماسید ییر ستیک آتروژنترین است.
– اولین مرحله در ایجاد آترواسکلروز ایجاد پلاک است که حوالی سنین ۱۰ سالگی شروع میشود. این پلاکها به دیـواره
عروق آسیب میزنند و تولید NO را افزایش می . دهد
– از جمله عواملی که موجب جراحت اندوتلیال می : شود عبارتند از
دیسلیپیدمی، هیپرکلسترولمی، افزایش LDL، دیابت، سیگار، چاقی، HTN، افزایش هموسیستئین و افزایش SFA در
رژیم.
– پس وضعیت اندوتلیال عروق هم به نحوه رژیم غذایی فرد و هم به سبک زندگی ارتباط دارد.
– آترواسکلروز یک بیماری خاموش است چرا که اکثر افراد با اولین M.I (سکته قلبی) که منجر به مرگ میشود متوجـه
بیماری خود میشوند.
– آترواسکلروزیک فرآیند التهابی است.
– از جمله Pro برای پیشگیری از آترواسکلروز باید با هم در تعادل باشـند عبارتنـد از: CRP ـ T NF (مخصوصـاً a) ـ
اینترلوکین ۶ ـ سیتوکینهای ضد التهابی مثل ۹ و ۱۰ .
– امروزه از روش هایی مانند EKG (الکتروکاردیوگرام)، تسـت (تردمیـل) ورزش، اسـکن تـالیوم، اکوکـاردیوگرافی بـرای
تشخیص CHD استفاده . میشود
– انداز هگیری میزان Ca پلاکهای آترواسکلروز نیز روش دیگری است.
– از روش MRT برای تشخیص گرفتگی عروق کوچک استفاده میشود. تغذیه (بخش دوم) « 11»
لیپوپروتئی نها و اثر بر CHD
– ۶۰ تا ۷۰ درصد کلسترول خون توسط ۲۰ ،LDL تا ۳۰ درصـد توسـط ۱۰ ،HDL تـا ۱۵ درصـد کلسـترول توسـط
VLDL در خون جابجا میشوند.
– از مهمترین علل CHD و استروک، افزایش LDL خون است.
– افزایش مصرف SFA میتواند موجب هیپرکلسترولمی شود به طوری که دیده شده با کاهش ۱۰% کلسترول خون ابتلا
به ۳۰ CHD درصد افزایش مییابد. البته جهت بررسی وضعیت سلامت فرد باید تمام پروفایل لیپیدی اندازهگیری شـود
نه فقط LDL .
– از عوامل مؤثر بر کلسترول خون عبارتند از: افزایش سن ـ ژنتیک ـ افزایش چربـی رژیـم غـذایی ـ افـزایش FA و کلسـترول
رژیم غذایی ـ میزان هورمونهای جنسی (کاهش استروژن، افزایش کلسترول یا کـاهش تستسـترون) ـ هورمـونهـای اگـزوژن
مثل مصرف OCP ـ HRT و استروئیدهای آنابولیک.
داروهایی مثل بتابلوکرها و دیورتیکهای تیازیدی، وزن بدن، میزان تحمل گلوکز، میزان فعالیـت بـدنی، فصـل سـال (زمسـتان
کلسترول بالاتر است چون تمایل به خوردن شیرینی و چربیها افزایش می یابد)، بیمـاریهـایی مثـل دیابـت، چـاقی، سـرطان،
بیاشتهایی عصبی، بیماریهای کبدی و بیماریهای تیروئیدی که کلسترول خون بالا میرود.
– در کم کاری تیروئید (هیپوتیروئیدی) کلسترول بالا . میرود
– در دیواره عروق عضلات و بافت چربی آنزیم LPL وجود دارد کـه کـارش تجزیـه شـیلومیکرون و VLDL اسـت. کوفـاکتور
LPL آپوسیتو است (آپو C2).
– لیپوپروتئین های غنی از TG عبارتند از: Remnant ،VLDL ، Chy
– اگر TG بالا باشد احتمال بیماریهای قلبی و عروقی زیاد می شود. افزایش TG باعث افزایش Chy میشود.
– افزایش مصرف چربی در رژیم غذایی از هر نوعی تولید شیلومیکرون و Remnant را افزایش میدهد، همـین قضـیه موجـب
افزایش کلسترول خون و به عبارتی آتروژنیسیته . میشود
وجود دارد که خاصیت آتروژنیسیته دارد. ۱۰۰ – در VLDL مقداری APO B
– در حالت Chy ،Fasting در خون دیده نمیشود. VLDL مقدارش نرمال یا حتی بـالاتر اسـت (علـت افـزایش لیپـولیز در
۲ Fasting تا ۳ روزه است).
فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی تغذیه بخش دوم رشته تغذیه با بررسی نیازهای تغذیهای و رویکردهای علمی نوین PDF
فهرست مطالب
فصل اول:رژیم درمانی در بیماریهای قلبی و عروقی………………………………………………………. …۱۰
لیپوپروتئینها و اثر بر ۱۱ …… ……………………………………………………………………………………CHD
انواع هیپرلیپیدمی:…………………………………………………………………………………… …………….. ۱۳
مارکرهای خونی…………………………………………………………………………………………………….. ۱۸
عوامل کاهش دهنده ۱۹ …….. ……………………………………………………………………………………:LDL
از عوامل افزایشدهنده ۲۰ ……. ……………………………………………………………………………………:TG
عوامل افزایش دهنده ۲۰ …… …………………………………………………………………………………… :HDL
عوامل کاهش دهنده ۲۰ ……. …………………………………………………………………………………… :HDL
مارکرهای التهابی …………………………………………………………………………………… ……………… ۲۰
عوامل خطرمربوط به شیوه زندگی………………………………………………………………………………….. ۲۱
بیماریهایی که موجب ایجاد CHD میشوند:……………………………………………………………………….. ۲۲
فاکتورهای غیرقابل تغییر در ۲۳ …………………………………………………………………………………. CHD
MNT در بیماریهای قلبی و عروقی………………………………………………………………………………… ۲۴
چربیهای رژیم غذایی و بروز ۲۵ ………………………………………………………………………………….CHD
از منابع کاتچین: ……………………………………………………………………………………………………. ۲۸
دارودرمانی…………………………………………………………………………………………………………. ۲۸
آنمی ……………………………………………………………………………………………………………….. ۲۹
مراحل کمبود آهن (تعادل منفی) …………………………………………………………………………………… ۳۰
تعادل مثبت آهن …………………………………………………………………………………… ……………… ۳۰
درمان آنمی فقر آهن …………………………………………………………………………………… ………….. ۳۲
هموکروماتوز………………………………………………………………………………………………………… ۳۲
راههای تشخیص هموکروماتوز: …………………………………………………………………………………… … ۳۳
آنمیهای مگالوبلاستیک …………………………………………………………………………………… ………. ۳۳
مراحل کمبود ۳۴ …………….. …………………………………………………………………………………… B12
روشهای درمانی……………………………………………………………………………………………………. ۳۵
آنمی ناشی از اسیدفولیک …………………………………………………………………………………… ……… ۳۵
مراحل کمبود اسیدفولیک…………………………………………………………………………………… ……….۳۶
آنمی کمبود مس……………………………………………………………………………………………………. ۳۷
نوع فایل:Pdf
سایز: ۲.۸۷mb
تعداد صفحه:۱۸۹
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 