فایل ورد کامل مطالعه روابط ژنتیکی میان ارقام و پایههای سیب با بهرهگیری از نشانگرهای مولکولی SSR
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه روابط ژنتیکی میان ارقام و پایههای سیب با بهرهگیری از نشانگرهای مولکولی SSR دارای ۷۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه روابط ژنتیکی میان ارقام و پایههای سیب با بهرهگیری از نشانگرهای مولکولی SSR کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه روابط ژنتیکی میان ارقام و پایههای سیب با بهرهگیری از نشانگرهای مولکولی SSR2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه روابط ژنتیکی میان ارقام و پایههای سیب با بهرهگیری از نشانگرهای مولکولی SSR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه روابط ژنتیکی میان ارقام و پایههای سیب با بهرهگیری از نشانگرهای مولکولی SSR :
بررسی روابط ژنتیکی ارقام و پایههای سیب با استفاده از نشانگر مولکولی SSR
ثبت و شناسایی ارقام و پایه های گیاهی و تعیین رابطه ژنتیکی بین آنها مستلزم دسترسی به روشهای دقیق و قابل تکراری که از شرایط محیطی متأثر نباشد، می باشد. روشهای سنتی تعیین هویت بر اساس مشاهده ظاهری درخت و میوه است. با توجه به اینکه بسیاری از خصوصیات ظاهری تحت تأثیر عوامل محیطی قرار می گیرند، این روش قابل اعتماد نیست.
با استفاده از نشانگرها در سطح ملکول DNA می توان اطلاعات دقیقی از ژنوم گیاهان بدست آورد.از جمله نشانگرهای معتبر در بررسی ژنوم سیب، نشانگر SSR است که بدلیل تکرارپذیری بالا، ایجاد الگوی باندی نسبتاً ساده و توارث همبارز در بررسی تنوع ژنتیکی و شناسه دار کردن ارقام و پایه های سیب کارایی بالایی دارد.
در بررسی حاضر از ۵ جفت نشانگر پلی مورفیک SSR بر روی ۲۴ رقم و پایه سیب بمنظور تهیه شناسنامه ژنتیکی برای بعضی از ارقام و پایه ها و همچنین تعیین رابطه ژنتیکی بین آنها استفاده شد. نمونه های برگی از کلکسیون سیب جمع آوری و DNA آنها استخراج شدند و سپس با استفاده از نشانگرهای اختصاصی SSR مورد تکثیر قرار گرفتند. پس از الکتروفورز عمودی در دستگاه توالی یاب DNA در ژل پلی آکریل آمید و رنگ آمیزی نیترات نقره در مجموع ۵۲ آلل پلی مورفیک در ۵ لوکوس ریزماهوار ( میانگین ۴/۱۰ در هر لوکوس) شناسایی شدند. تجزیه کلاستر بطور جداگانه برای ارقام و پایه ها بر اساس حضور و عدم حضور باند با استفاده از برنامه NTSYS و ضریب تشابه Dice مبتنی بر UPGMA انجام گرفت. دندوگرام حاصل از ارقام نشان داد که ارقام مورد بررسی تنوع زیادی داشتند و در ۶ کلاستر جای گرفتند و سیبهای گلاب مورد بررسی توسط این ۵ جفت نشانگر از هم تفکیک شدند. در دندوگرام پایه ها شباهت دو پایه MM111و MM106 مشاهده گردید.
با استفاده از ۳ آغازگر (CH01H01,02B1,CH02B10) باندهای اختصاصی در ارقام (۲۴ رقم) مشاهده شد. همچنین اگوی نواربندی اختصاصی برای بعضی از ارقام در هر آغازگر بدست آمد. در نهایت این ۵ آغازگر توانستند آللهای اختصاصی مربوط به پایه ها را تعیین کنند.
فایل ورد کامل مطالعه روابط ژنتیکی میان ارقام و پایههای سیب با بهرهگیری از نشانگرهای مولکولی SSR
فهرست مطالب
چکیده:
مقدمه
فصل اول
بررسی منابع و کلیات
۱-۱- تاریخچه و گسترش سیب در جهان
۲-۱- درخت سیب و خواص بتانیکی آن
۳-۱- فرآوردههای سیب
۴-۱- خواص دارویی سیب
۵-۱- ارزش غذایی سیب
۶-۱- پایههای سیب
۱-۶-۱-پایههای بذری
۲-۶-۱- پایههای رویشی(غیر بذری)
۱-۲-۶-۱-پایههای مالینگ
۲-۲-۶-۱- پایه های مالینگ مرتون
۳-۲-۶-۱-پایه های بوداگوسکی
۷-۱- زیست شناسی مولکولی
۱-۷-۱- نشانگر
۲-۷-۱- هدف از کاربرد نشانگر
۳-۷-۱- انواع نشانگرهای ژنتیکی
۱-۳-۷-۱- نشانگرهای ریختشناسی (مورفولوژیکی)
۲-۳-۷-۱- نشانگرهای سیتوژنتیکی
۳-۳-۷-۱- نشانگرهای ملکولی در سطح پروتئین
۴-۳-۷-۱- نشانگرهای مولکولی در سطح DNA
۵-۳-۷-۱- انواع نشانگرهای DNA
الف) نشانگرهای DNA غیر مبتنی بر PCR
– تفاوت طول قطعات حاصل از هضم (RFLP)
– تعداد متفاوت ردیفهای تکراری و ماهوارکها (VNTR & Minisatellites)
– پویش ژنومی نشانههای هضم (RLGS)
ب) نشانگرهای DNA مبتنی بر PCR
۴-۷-۱- ردیفهای تکراری
۱-۴-۷-۱- ماهوارهها
۲-۴-۷-۱- ماهوارکها
۳-۴-۷-۱- ریز ماهوارهها (میکروستلایتها یا SSR)
۵-۷-۱- چگونگی ایجاد میکروستلایتها
۶-۷-۱- خصوصیات نشانگرهای SSR
۷-۷-۱- کاربردهای نشانگرهای SSR
۸-۷-۱- مزایای ریز ماهواره ها
۹-۷-۱- معایب ریز ماهوارهها
۱۰-۷-۱- اساس چند شکلی در جایگاههای ریزماهواره
۱-۱۰-۷-۱- مدل کراسینگ اور نا متقارن (UCO)
۲-۱۰-۷-۱- مدل سر خوردن پلیمراز هنگام همانند سازی(SSM)
۸-۱- واکنش زنجیره ای پلیمراز
۱-۸-۱- اجزای واکنش PCR
۱-۱-۸-۱- آنزیم
۲-۱-۸-۱-مخلوط ذروکسی نوکلئوتید تری فسفات ( dNTPs )
۳-۱-۸-۱- DNA الگو
۴-۱-۸-۱- آغازگرها
۵-۱-۸-۱- بافرها و کلرید منیزیوم
۲-۸-۱- عوامل مؤثر براختصاصی بودن واکنش PCR
۱-۲-۸-۱- غلظت مخلوط PCR
۲-۲-۸-۱- دما
۳-۲-۸-۱- تعداد و طول سیکل
۴-۲-۸-۱- افزاینده های PCR
۳-۸-۱- (TD-PCR) Touch Down PCR
۴-۸-۱- PCR آشیانه ای
۹-۱- الکتروفورز ژل آگارز
۱۰-۱- الکترفورز ژل پلی آکریل آمید
۱۱-۱- مروری بر تحقیقات انجام شده توسط نشانگر SSR
منابع و مآخذ
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 