فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF دارای ۱۵۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF :

فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF

کتاب «آموزش آشپزی غذاهای دریایی» نحوه طبخ بیش از نوع غذای دریایی را آموزش می‌دهد؛

فایل پی دی اف کامل کتاب آموزش تخصصی آشپزی غذاهای دریایی با بررسی دستورهای متنوع و ارزش تغذیه‌ای PDF
فهرست

استانبولی ماهی، پاستا و میگو، پلوی میگو، پوره ماهی، پیتزای ماهی، تاس کباب ماهی، ته‌چین میگو، خوراک فیله ماهی، خوراک ماهی، خوراک ماهی ادویه‌دار، خوراک‌ ماهی‌ با سیر، خوراک ماهی تن لیلا، خوراک ماهی کیلکا، خوراک ماهی و سبزیجات، خوراک میگو، خوراک میگو ایتالیایی، خوراک میگو و سبزیجات، خورش ماهی، خورشت میگو ساده، دلمه فلفل سبز با ماهی، دلمه کلم برگ ماهی، راگو ماهی، تن (اسپانیایی)، رولت ماهی، ریز نکته‌هایی راجع به ماهی، سوپ ماهی آمور (روش ایرانی)، سوپ ماهی پرورشی، سوپ ماهی کپور، شامی با ماهی کپور، طبخ ماهی در فر و بدون استفاده از روغن برای افراد با کلسترول بالا، طبخ قزل‌آلا در فر. طبخ ماهی بدون استخوان، طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر، طریقه طبخ ماهی‌های جنوب، فیش برگرماهی، فیله ماهی با اسفناج، فیله ماهی با ژامبون گوشت، فیله ماهی با سبزیجات، فیله ماهی سوخاری، فیله ماهی قزل آلا، قزل آلا با سس سبزیجات، قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ (ماهی شکم‌پر)، قزل‌آلا با سس لهستانی، قلیه ماهی، قلیه ماهی (غذای جنوب ایران)، کباب قزل آلا، کباب لقمه ماهی، کباب ماهی قزل آلا، کباب میگو، کتلت تن ماهی با طعم جعفری، کلوچ ماهی، کوفته‌ ماهی‌، کوکوی سبزی با ماهی (انواع ماهیان پرورشی)، گراتینه میگو، ماهی و میگو با سس تند‎، ماکارونی با ماهی کپور، ماکارونی بامیگو، ماهی آزاد، ماهی استروژن، ماهی با قارچ و کاری، ماهی در فر، ماهی سالمون با سس آوکادو، ماهی سالمون با گردو و سس مایونز، ماهی سرخ شده، ماهی سرخ شده با گوجه فرنگی، ماهی سوخاری با سس لیمویی، ماهی سوف یا سفید (کباب)، ماهی‌ شکم‌پر، ماهی شوریده با تمبر هندی، ماهی قزل آلا با سس مرزه، ماهی قزل آلا رول شده، ماهی کبابی، ماهی مِیدم (غذای جنوب ایران)، ماهی و جعفری، میگو با ادویه هندی، میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی، میگو با سس پرتقال (غذاهای دریایی)، میگو با سس پرتقال، میگو پفکی، میگو‌ پلو اسپانیایی، میگو ژاپنی، نکاتی برای طبخ ماهی، یک نوع ماهی با فلفل قرمز و سبز (سنگالی).

نوع فایل:Pdf

سایز: ۱.۱۵ MB

تعداد صفحه:۱۵۴

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.