فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی دارای ۱۵۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی :
بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی
چکیده
به منظور بررسی تأثیر عوامل مدیریتی اعم از تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی بر عملکرد گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد سرانه جوجه گوشتی تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) پژوهش حاضر بر روی یک سویه از مرغ های مادر گوشتی موجود در کشور صورت گرفت. در این پژوهش اطلاعات مربوط به دوره پرورش و تولید ۱۲ گله مرغ مادر گوشتی از سویه مورد پژوهش جمع آوری گردید، از این رو اطلاعات جمع آوری شده حاصل عملکرد ۰۰۰/۳۳۰ قطعه مرغ و ۰۰۰/۵۰ قطعه خروس گله مادر گوشتی بود. متغییرهای مربوط به تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی
و محیطی در قالب متغییرهای مستقل و تعداد سرانه جوجه گوشتی تولیدی در قالب متغییر وابسته و با استفاده از تجزیه رگرسیون مورد مطالعه قرار گرفت.
رابطه انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه (کیلوکالری/ پرنده) از جیره غذایی آغازین و رابطه میزان یکنواختی وزن بدن در سن ۲۰ هفتگی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با جوجه گوشتی تولیدی مثبت و معنی دار بود (۰۵/۰ p<). همچنین رابطه پروتئین خام مصرفی سرانه (گرم/ پرنده) در کل دوره پرورش و رابطه میزان یکنواختی وزن بدن در زمان تحریک نوری در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با جوجه گوشتی تولیدی مثبت و معنی دار بود (۰۵/۰ p<)، رابطه میزان تراکم در واحد سطح آشیانه (مترمربع) خروس گله های مادر گوشتی در دوره پرورش با جوجه گوشتی تولیدی منفی و
معنی دار بود (۰۵/۰ p<).
رابطه انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه (کیلوکالری/ پرنده) در کل دوره تولید و در زمان اوج تولید تخم مرغ
گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید با جوجه گوشتی تولیدی مثبت و معنی دار بود (۰۵/۰ p<). همچنین رابطه پروتئین خام مصرفی سرانه (گرم/ پرنده) در کل دوره تولید و رابطه پروتئین خام مصرفی سرانه (گرم/ پرنده/ روز) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با جوجه گوشتی تولیدی منفی و معنی دار بود (۰۵/۰ p<)، رابطه سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید با جوجه گوشتی تولیدی مثبت و معنی دار بود (۰۵/۰ p<).
معادلات بدست آمده از تجزیه رگرسیون براساس تعداد جوجه گوشتی تولیدی، بیانگر بزرگتر بودن ضرایب معادلات رگرسیون آمینواسیدهای قابل هضم نسبت به آمینواسیدهای کل (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ
و خروس گله های مادر گوشتی بود (۰۵/۰ p<).
افزایش میزان سختی کل، باقیمانده تبخیر و قلیائیت کل آب مصرفی باعث کاهش سرانه جوجه گوشتی تولیدی شد، بطوریکه رابطه متغییرهای مذکور با جوجه گوشتی تولیدی منفی و معنی دار بود (۰۵/۰ p<).
واژه های کلیدی: مرغ مادر گوشتی- جوجه گوشتی- انرژی قابل سوخت و ساز- پروتئین خام- آمینواسید
فصل اول: کلیات
۱-۱- مقدمه:
با دقت نظر در توان تولیدی سویه های مرغ مادر گوشتی، ارائه شده توسط شرکت های اصلاح نژاد بدون شک محسوس بودن تفاوت در خصوص عملکرد تولیدی گله های مرغ مادر گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی و توان تولیدی اعلام شده توسط شرکت های اصلاح نژاد کننده قابل تأمل است (۸۲).
شرکت های اصلاح نژاد کننده و شرکت های پرورش دهنده مرغ مادر گوشتی انتظاراتی در رابطه با عملکرد تولیدی گله های مادر گوشتی دارند، با وجود این که مرغ های مادر گوشتی از توان ژنتیکی بالایی برخوردار می باشند، اما عملکرد آنها نظیر آنچه که انتظار می رود نیست. بنابراین در ارزیابی نتایج نامناسب جنبه های متعددی باید مورد توجه قرار گیرد. ارزیابی عملکرد مادران گوشتی کار ساده ای نیست، تنوع فنوتیپی هر صفت به دو بخش تنوع ژنوتیپی و محیطی تقسیم می شود. دستیابی به یک صفت خوب و ایده آل نیز مستلزم مطلوب بودن هر دو عامل می باشد. اشتباه رایج اکثر شرکت ها این است که تصور می کنند گله هایشان توان ژنتیکی خود را تحت هر شرایط محیطی بروز می دهند، اما در عمل بایستی همگام با بهبود توان ژنتیکی، شرایط محیطی نیز ارتقاء یابد. اصولاً دو گروه از عوامل در دستیابی به تولید مؤثر دخالت دارند. بخش اول توان ژنتیکی بوده که در ارتباط با خود پرنده است، بخش دوم شامل عوامل مدیریتی است که انسان و تنوع محیطی نقش عمده ای بر آن دارند که متأسفانه پرنده در مورد اخیر هیچ دخالتی ندارد. بهگزینی و انتخاب گله های مرغ مادر گوشتی برای دستیابی به جثه بزرگتر و عملکرد بالاتر نتاج منجر به سنگین شدن مرغ های مادر گوشتی در هزاره جدید شده است که این امر موجب عریض تر شدن سطح سینه و کاهش توانایی در جفتگیری مطلوب و فعالیت عمومی پرنده می شود، در نهایت موارد ذکر شده اثر منفی بر تولید گله مادر گوشتی (جوجه) و سلامت گله دارند. لذا مرغ مادر گوشتی سنگین تر به تمهیدات مدیریتی گسترده تری از قبیل فضای در نظر گرفته شده در سطح آشیانه، فضای دانخوری، سطح تهویه و…. نیاز خواهد داشت (۸۱ و ۸۲ و ۱۰۹).
برنامه های تغذیه ای گله های مرغ مادر گوشتی در هزاره جدید نیازمندیهای گله را از نظر مواد مغذی به نحو بهتری تأمین
می کند، در ضمن در مقابل تغییراتی که در آینده به واسطه اصلاح نژاد و بهبود ژنتیکی در نیازمندیهای گله های مرغ مادر گوشتی پدید می آید، انعطاف پذیری بیشتری دارد. از بسیاری جهات اساس برنامه های تغذیه خروس های گله های مادر گوشتی مشابه مرغ ها می باشد با این وجود به دلیل اختلاف ژنتیکی بین آنها، تفاوت هایی نیز وجود دارد. در چنین برنامه های تغذیه ای میزان مصرف هر ماده مغذی تحت تأثیر رشد و میزان تولید و ترکیب جثه مرغ و خروس گله های مادر گوشتی اصلاح نژاد شده است. محدوده عملکرد یک سویه مرغ مادر گوشتی متأثر از ساختار ژنتیکی خاص آن سویه می باشد. در کنار این ساختار تعریف شده ژنتیکی می توان با اعمال روش های مدیریتی عملکرد سویه را به منظور بهینه سازی صفات مورد توجه در بازار تغییر داد، دستیابی به این هدف در گرو طراحی برنامه های مدیریتی نوین توسط متخصصان علوم تغذیه و مدیران مزارع مرغ مادر گوشتی با استفاده از معیارهای جدید می باشد (۲ و ۳۷ و ۳۸).
به منظور برنامه ریزی مطلوب و استفاده بهینه از منابع موجود در صنعت طیور کشور، لازم است که کلیه حلقه های زنجیره تولید اعم از لاین، اجداد، مادر و آمیخته های گوشتی تجاری مورد توجه قرار گیرند. با توجه به پیشرفت های چشمگیر در بهگزینی و افزایش توان ژنتیکی درگله های مرغ مادر گوشتی و تغییر در نیازمندی های مواد مغذی و محیطی گله های مرغ مادر گوشتی امروزی، جهت استفاده از بالاترین توان ژنتیکی گله های مرغ مادر گوشتی بدون شک باید معیارهای متفاوتی نسبت به گذشته در خصوص تأمین کردن نیازمندیهای مواد مغذی و محیطی گله های مرغ مادر گوشتی لحاظ نمود. بهگزینی در گله های لاین گوشتی شامل برقرار نمودن تعادل دقیقی بین سرعت رشد بهینه و حفظ توانایی تولید مثل می باشد. متأسفانه این دو صفت رابطه معکوسی با هم داشته، از این رو متخصصین ژنتیک و اصلاح نژاد گله های لاین گوشتی باید از شاخص هایی که در برگیرنده مهمترین عوامل مورد نظر دست اندرکاران صنعت طیور گوشتی است استفاده کنند. در شرکت های تولیدکننده گوشت مرغ، صفات مربوط به سرعت رشد از اهم مسائل در انتخاب سویه های تجاری می باشد در حالی که برای شرکت های مستقل تولیدکننده تخم مرغ قابل جوجه کشی یا جوجه یکروزه، غالباً صفات تولید مثلی از قبیل تعداد تخم مرغ، باروری و قابلیت جوجه در آوری حائز اهمیت است. بدیهی است که صفات تولیدی مذکور متأثر از عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی متعددی است. با توجه به تغییرات ژنتیکی در سویه های مرغ مادر گوشتی موجود در کشور و لزوم استفاده از معیارهای جدید در تأمین نیازمندیهای گله های مرغ مادر گوشتی، پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل مدیریتی در گله های مرغ مادر گوشتی کشور به منظور ارائه الگوی مدیریتی مناسب در جهت بهینه تر شدن تولید و اقتصادی کردن آن خصوصاً در زمینه افزایش سرانه تولید جوجه های هر مرغ مادر گوشتی به ازای تعداد مرغ مادر گوشتی موجود در شروع دوره تخمگذاری می باشد. با عنایت به این که گله های مرغ مادر گوشتی موجود در کشور به عنوان تولید کننده جوجه یکروزه گوشتی فعالیت دارند، لذا باید برنامه ریزی لازم در این بخش از تولید صنعت طیور به گونه ای صورت گیرد که عملکرد مناسبی در نتایج آن حاصل شود.
۱-۲- فرضیات:
۱-۲-۱- میزان تولید سرانه جوجه گوشتی به ازای هر مرغ مادر گوشتی در کلیه سویه های مرغ مادر گوشتی موجود در کشور پایین تر از استانداردهای اعلام شده توسط شرکت های اصلاح نژاد می باشد.
۱-۲-۲- میزان خوراک مصرفی و به طبع آن انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین خام و آمینو اسیدها و عناصر معدنی و ویتامین مصرفی متناسب با تعداد تولید سرانه جوجه گوشتی به ازای هر مرغ مادر گوشتی نمی باشد.
۱-۲-۳- در اختصاص خوارک مصرفی و تأمین مواد مغذی از معیارهای جدید استفاده نمی شود که با توجه به پیشرفت ژنتیکی حاصله در گله های مرغ مادر گوشتی و تغییر در نیازمندیهای تغذیه ای امری لازم و حیاتی است.
۱-۲-۴- با توجه به تأثیر عوامل محیطی در ظهور توان ژنتیکی، این تأثیر در مزارع مرغ مادر گوشتی نادیده گرفته شده است.
۱-۲-۵- عملکرد تولیدی گله های مرغ مادر گوشتی (تولید سرانه جوجه)، متأثر از کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی است.
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱- محل انجام پژوهش:
محل انجام این پژوهش مزارع مرغ مادر گوشتی در استانهای تهران، قزوین، مازندران، سمنان و همدان بود.
۳-۲- جامعه آماری:
جامعه آماری این پژوهش شامل تعداد کل گله های مرغ مادر گوشتی در ایران می باشد که از بین آنها اطلاعات دوازده گله جمع آوری شده است.
۳-۳- واحد آماری:
واحد آماری این پژوهش شامل یک مزرعه از مزارع مرغ مادر گوشتی در کشور است.
۳-۴- نرم افزارمورداستفاده:
۳-۴-۱- نرم افزار آماری MINITAB: از این نرم افزار جهت انجام تجزیه و تحلیل آماری استفاده شده است.
۳-۴-۲- نرم افزار جیره نویسی UFFDA: از این نرم افزار جهت تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذای مصرفی، بر اساس جداول استاندارد [۱]NRC و ران پولن[۲] استفاده شده است.
۳-۵- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش:
اطلاعات لازم از طریق مراجعه حضوری به مزارع مرغ مادر گوشتی و پس از حصول اطمینان از مطابقت شرایط مزرعه و اطلاعات گله مورد نظر با شرایط استاندارد در نظر گرفته شده در این پژوهش اقدام به تکمیل فرم های پرسش نامه
(که اختصاصاً برای این پژوهش آماده شده بود) گردید. در این پژوهش سویه تجاری گله های مرغ مادر گوشتی در مزارع مورد پژوهش یکسان بود. شرایط استاندارد در نظر گرفته شده جهت جمع آوری اطلاعات پژوهش به شرح ذیل بود:
الف) اطلاعات در خصوص سویه تجاری مورد نظر باشد و شرایط زمانی در خصوص همزمان بودن سال پرورش و تولید گله مادر گوشتی متناسب با انجام این پژوهش باشد (اطلاعات مربوط به گله های مرغ مادر گوشتی که از یک گله اجداد تولید
شده اند، باشد).
ب) نحوه جمع آوری اطلاعات گله مرغ مادر گوشتی متناسب با استانداردهای در نظر گرفته شده در این پژوهش باشد.
ج) مزرعه مرغ مادر گوشتی دارای شرایط استاندارد در خصوص کنترل شرایط محیطی باشد.
د) اطلاعات از گله های مرغ مادر گوشتی جمع آوری شد که دارای سوابق بیماری خاص در دوره پرورش و تولید نباشد.
پس از لحاظ نمودن شرایط فوق جمع آوری اطلاعات کامل دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی این پژوهش صورت گرفت که شامل موارد ذیل می باشد:
۳-۵-۱- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی
۳-۵-۱-۱- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی.
۱-۱- مقدار مصرف خوراک در دوره پرورش.
۱-۱-۱- مقدار مصرف از جیره های غذایی در دوره پرورش شامل- الف) آغازین، ب) رشد، ج) پیش تخمگذاری.
۱-۱-۲- مقدار مصرف خوراک تا مقاطع در نظر گرفته شده در دوره پرورش شامل- الف) مقدار مصرف تا زمان تحریک نوری، ب) مقدار مصرف تا پایان دوره پرورش.
۱-۲- مقدار مصرف مواد مغذی در دوره پرورش شامل انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین خام.
۱-۲-۱- مقدار مصرف مواد مغذی از جیره های غذایی در دوره پرورش شامل- الف) آغازین، ب) رشد، ج) پیش تخمگذاری.
۱-۲-۲- مقدار مصرف مواد مغذی تا مقاطع در نظر گرفته شده در دوره پرورش شامل- الف) مقدار مصرف تا زمان تحریک نوری، ب) مقدار مصرف تا پایان دوره پرورش.
۱-۳- اقدامات مدیریتی
۱-۳-۱- مدت زمان مصرف از جیره های غذایی در دوره پرورش.
۱-۳-۱-۱- سن گله مادر گوشتی در زمان استفاده از جیره های غذایی در دوره پرورش.
۱-۳-۲- میزان سرانه خوراک مصرفی در مقاطع در نظر گرفته شده شامل- الف) مقدار مصرف در زمان تحریک نوری،
ب) مقدار مصرف در پایان دوره پرورش، ج) مقدار مصرف در زمان بلوغ جنسی.
۱- ۳- ۳- میزان سرانه مواد مغذی مصرفی در مقاطع در نظر گرفته شده شامل- الف) در زمان تحریک نوری ب) در زمان پایان دوره پرورش، ج) در زمان بلوغ جنسی.
فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات
۱-۱- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱
۱-۲- فرضیات……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳
فصل دوم: بررسی منابع
تاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران………………………………………………………………………………………………………… ۴
تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………………………………………………………….. ۶
۲-۱- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد……………………………………………………………………………………….. ۸
۲-۱-۱- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد………………………………………………………………………………………… ۸
۲-۱-۲- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد……………………………………………………………………………………… ۸
۲-۱-۳- محدودیت خوراک…………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲
۲-۱-۳-۱- محدودیت کیفی خوراک………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
۲-۱-۳-۲- محدودیت کمی خوراک………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
۲-۱-۳-۲-۱- تغذیه هر روزه………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲
۲-۱-۳-۲-۲- تغذیه یک روز در میان…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳
۲-۱-۴- تغذیه پیش از تخمگذاری…………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶
۲-۱-۴-۱- سوخت و ساز کلسیم…………………………………………………………………………………………………………………… ۱۶
۲-۱-۴-۲- وزن و جثه بدن…………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷
۲-۱-۴-۳- ترکیبات بدن………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۷
۲-۱-۴-۴- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری……………………………………………………………………………………………………. ۱۷
۲-۲- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………………………………………. ۱۹
عنوان صفحه
۲-۲-۱- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………….. ۲۰
۲-۲-۲- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………….. ۲۸
۲-۳- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………… ۳۲
۲-۳-۱- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن……………………………………………………………………………………………………. ۳۲
۲-۳-۲- مدیریت برنامه نوری………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۴
۲-۳-۳- مدیریت کنترل شرایط محیطی………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶
۲-۳-۳-۱- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی)……………………………………………………….. ۳۶
۲-۳-۳-۲- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه…………………………………………………………….. ۳۷
۲-۳-۳-۳- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………. ۳۸
۲-۴- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. ۳۸
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱- محل انجام پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۹
۳-۲- جامعه آماری……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹
۳-۳- واحد آماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۹
۳-۴- نرم افزار مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹
۳-۵- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش…………………………………………………………………………………………. ۳۹
۳-۵-۱- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………… ۴۰
۳-۵-۱-۱- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی………………………………………… ۴۰
۳-۵-۱-۲- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………. ۴۱
۳-۵-۱-۳- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی………………………………………….. ۴۱
۳-۵-۲- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………. ۴۲
عنوان صفحه
۳-۵-۲-۱- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………. ۴۲
۳-۵-۲-۲- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………….. ۴۳
۳-۵-۲-۳- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………… ۴۳
۳-۵-۳- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی)……………………………………. ۴۴
۳-۵-۳-۱- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی……………………………………….. ۴۴
۳-۵-۳-۱-۱- سختی کل………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۴
۳-۵-۳-۱-۲- سختی کلسیم………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۴
۳-۵-۳-۱-۳- سختی منیزیم…………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۵
۳-۵-۳-۱-۴- سختی کلر……………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۵
۳-۵-۳-۱-۵- باقیمانده تبخیر……………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۵
۳-۵-۳-۱-۶- معادل NaCl…………………………………………………………………………………………………………………………. 46
۳-۵-۳-۱-۷- تعیین قلیائیت کل……………………………………………………………………………………………………………………. ۴۶
۳-۵-۴- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی…… ۴۶
۳-۶- تجزیه و تحلیل……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۷
۳-۶-۱- ضریب همبستگی…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۷
۳-۶-۲- تجزیه واریانس………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۷
۳-۶-۳- روابط رگرسیون………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۷
۳-۷- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتی…………………………………………………….. ۴۸
۳-۷-۱- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (۱ تا ۲۲ هفتگی)……………………………………….. ۴۸
۳-۷-۲- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (۱ تا ۲۲ هفتگی)……………………… ۴۸
۳-۷-۳- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (۲۳ تا ۶۴ هفتگی)………………………………………… ۴۹
۳-۷-۴- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (۲۳ تا ۶۴ هفتگی)………………………. ۵۰
عنوان صفحه
۳-۷-۵- متغییرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۰
۳-۷-۶- متغییرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی…………………………….. ۵۰
فصل چهارم: نتایج و بحث
۴-۱- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (۱ تا ۲۲ هفتگی)………………………………. ۵۲
۴-۱-۱- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی……………………………………………………….. ۵۲
۴-۱-۱-۱- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی…………. ۵۲
۴-۱-۱-۲- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی…………… ۵۴
۴-۱-۱-۳- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی………………………………………….. ۵۵
۴-۱-۲- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی………………………………………………………… ۵۶
۴-۱-۲-۱- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن ۲۰ هفتگی………………………………………………. ۵۶
۴-۱-۳- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی………………………………………………………….. ۵۹
۴-۱-۳-۱- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)…. ۵۹
۴-۱-۳-۲- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش…………………………….. ۶۱
۴-۱-۴- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………….. ۶۲
۴-۲- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (۱ تا ۲۲ هفتگی)………………………….. ۶۴
۴-۲-۱- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………. ۶۴
۴-۲-۱-۱- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی………………………………. ۶۴
۴-۲-۱-۲- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی………………………… ۶۶
۴-۲-۱-۳- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………. ۶۸
۴-۲-۲- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی………………………………………………….. ۶۹
عنوان صفحه
۴-۲-۲-۱- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری…………………………………… ۶۹
۴-۲-۳- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………. ۷۱
۴-۲-۳-۱- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)……… ۷۱
۴-۲-۳-۲- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش………………………… ۷۳
۴-۲-۴- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………… ۷۴
۴-۳- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (۲۳ تا ۶۴ هفتگی)………………………………… ۷۶
۴-۳-۱- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………….. ۷۶
۴-۳-۱-۱- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی……………………………… ۷۶
۴-۳-۱-۲- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ………………. ۷۹
۴-۳-۲- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………… ۸۰
۴-۳-۲-۱- اثر مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی………………………………………………….. ۸۰
۴-۳-۲-۲- اثر نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری………………………………………. ۸۲
۴-۳-۳- اثر تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………. ۸۳
۴-۳-۳-۱- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی ……………………………………. ۸۳
۴-۳-۴- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………… ۸۵
۴-۴- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (۲۳ تا ۶۴ هفتگی)…………………………… ۸۷
۴-۴-۱- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………….. ۸۷
۴-۴-۱-۱- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………………….. ۸۷
۴-۴-۱-۲- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………. ۹۰
۴-۴-۲- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………… ۹۱
۴-۴-۲-۱- اثر سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ……….. ۹۱
۴-۴-۲-۲- اثر نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری……………………………………… ۹۳
عنوان صفحه
۴-۴-۳- اثر تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………….. ۹۴
۴-۴-۳-۱- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی ……………………………………. ۹۴
۴-۴-۴- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………. ۹۶
۴-۵-۱- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (۱ تا ۲۲ هفتگی)…………………………………………………………………………………………………………………. ۹۸
۴-۵-۱-۱- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۹۸
۴-۵-۱-۲- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰۱
۴-۵-۲- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (۲۳ تا ۶۴ هفتگی)……………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰۴
۴-۵-۲-۱- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید گله های مرغ مادرگوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰۴
۴-۵-۲-۲- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با معیار کل و قابل هضم……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰۷
۴-۶- متغییرهای بررسی شده درخصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش……… ۱۱۱
۴-۶-۱- اثر کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی ……………………………………………………………………. ۱۱۱
۴-۶-۱-۱- اثر میزان سختی کل…………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱۱
۴-۶-۱-۲- اثر میزان باقیمانده تبخیر……………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۳
۴-۶-۱-۳- اثر میزان قلیائیت کل…………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۳
نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۵
منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۸
ضمائم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲۸
خلاصه انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۶
فایل ورد کامل مطالعه تأثیر عوامل مدیریتی بر شاخصهای اقتصادی گلههای مرغ مادر گوشتی با رویکرد علمی
فهرست جداول
عنوان صفحه
۲-۱- اثر زمان شروع محدودیت غذایی یک روز در میان در عملکرد مرغ مادر گوشتی……………………………………….. ۱۴
۲-۲- اثر تأمین مقدار مساوی خوراک در برنامه یک روز در میان یا هر روزه در رشد نیمچه خروس گله های
مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۵
۲-۳- تأثیر جیره غذایی پیش از تخمگذاری بر تولید مرغ های مادر گوشتی در فاصله ۲۳ تا ۵۶ هفتگی……………….. ۱۸
۲-۴- تأثیر تغذیه پیش از تخمگذاری بر وزن بدن مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………… ۱۸
۲-۵- انرژی قابل سوخت و ساز جیره های غذایی که با نیمچه های لگهورن و مادر گوشتی تعیین شده اند…………… ۲۲
۲-۶- تأثیر انرژی قابل سوخت و ساز اختصاص یافته بر عملکرد مرغ های مادر گوشتی (۲۱ تا ۶۱ هفتگی)………… ۲۴
۲-۷- تأثیر عملکرد خروس بالغ گله های مادر گوشتی در ارتباط با میزان مصرف انرژی قابل سوخت و ساز………… ۲۵
۲-۸- تأثیر میزان انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی خروس گله های مادر گوشتی بین ۲۵ تا ۴۸ هفتگی بر
وزن ۴۸ هفتگی………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۶
۲-۹- تأثیر پروتئین خام جیره غذایی بر درصد بارروی مرغ های مادر گوشتی تا سن ۶۴ هفتگی…………………………. ۲۹
۲-۱۰- تأثیر وزن و یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی بر درصد باروری و تعداد جوجه تولیدی………… ۳۳
۲-۱۱- تأثیر سن گله های مرغ مادر گوشتی در زمان تحریک نوری بر میزان توسعه دستگاه تولیدمثلی در
زمان بلوغ جنسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۴
۲-۱۲- تأثیر تحریک نوری نیمچه های مادر گوشتی در سن ۱۲۰ تا ۱۶۰ روزگی بر روی میزان جوجه تولیدی……. ۳۵
۲-۱۳- تأثیر تحریک نوری نیمچه های مادر گوشتی در وزن ۲ یا ۸/۱ کیلوگرم بر میزان تخم مرغ تولیدی……………. ۳۶
۴-۱- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۳
۴-۲- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. ۵۳
عنوان صفحه
۴-۳- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. ۵۴
۴-۴- تجزیه خوشه ای مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۵
۴-۵- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۷
۴-۶- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی در سن ۲۰ هفتگی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵۷
۴-۷- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۰
۴-۸- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۰
۴-۹- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۲
۴-۱۰- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………… ۶۳
۴-۱۱- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۵
۴-۱۲- تجزیه خوشه ای خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۵
۴-۱۳- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۷
عنوان صفحه
۴-۱۴- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۸
۴-۱۵- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۰
۴-۱۶- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۷۰
۴-۱۷- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۲
۴-۱۸- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. ۷۲
۴-۱۹- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه های خروس گله های مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۳
۴-۲۰- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………… ۷۵
۴-۲۱- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۷
۴-۲۲- تجزیه خوشه ای کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۷
۴-۲۳- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه گله های مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. ۷۹
۴-۲۴- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸۱
عنوان صفحه
۴-۲۵- تجزیه خوشه ای مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸۱
۴-۲۶- تجزیه خوشه ای نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸۳
۴-۲۷- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸۴
۴-۲۸- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸۴
۴-۲۹- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………………. ۸۶
۴-۳۰- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸۸
۴-۳۱- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸۸
۴-۳۲- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۹۱
۴-۳۳- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹۲
۴-۳۴- تجزیه خوشه ای سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. ۹۲
۴-۳۵- تجزیه خوشه ای نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹۳
عنوان صفحه
۴-۳۶- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹۵
۴-۳۷- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹۵
۴-۳۸- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………….. ۹۷
۴-۳۹- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. ۹۹
۴-۴۰- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… ۹۹
۴-۴۱- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰۰
۴-۴۲- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰۰
۴-۴۳- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… ۱۰۲
۴-۴۴- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………. ۱۰۲
۴-۴۵- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰۳
۴-۴۶- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. ۱۰۳
عنوان صفحه
۴-۴۷- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره تولید
گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………… ۱۰۵
۴-۴۸- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… ۱۰۵
۴-۴۹- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. ۱۰۶
۴-۵۰- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………….. ۱۰۶
۴-۵۱- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. ۱۰۸
۴-۵۲- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم خروس
گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………….. ۱۰۸
۴-۵۳- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) ……………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰۹
۴-۵۴- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید و کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) …………………………………………………………………………………………………………. ۱۰۹
۴-۵۵- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با میزان سختی کل و باقیمانده تبخیر و قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………………………………………………………………………………………. ۱۱۲
۴-۵۶- تجزیه خوشه ای میزان سختی کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید) ۱۱۲
۴-۵۷- تجزیه خوشه ای میزان باقیمانده تبخیر آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید) ۱۱۳
عنوان صفحه
۴-۵۸- تجزیه خوشه ای میزان قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید) ۱۱۴
۵-۱- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… ۱۲۸
۵-۲- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس
گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)……………… ۱۲۹
۵-۳- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده گله های مرغ مادرگوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… ۱۳۰
۵-۴- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… ۱۳۱
۵-۵- ارتفاع از سطح دریا (متر) در محل مزارع مرغ مادر گوشتی و کارخانه جوجه کشی گله های مورد پژوهش….. ۱۳۲
۵-۶- ارتفاع از سطح دریا (متر) در مراکز استانهای کشور…………………………………………………………………………………. ۱۳۳
۵-۷- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی در ۴ گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش به ازای تولید ۱ قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (۲۳- تا ۶۴ هفتگی) ۱۳۴
۵-۸- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش به ازای تولید ۱ قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (۲۳-۶۴ هفتگی) ۱۳۴
۵-۹- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (کیلوگرم)، سرانه مصرفی در ۴ گروه
گله های مادر گوشتی مورد پژوهش از سن ۲۳ تا ۶۴ هفتگی (مرغ و خروس)……………………………………………………. ۱۳۵
۵-۱۰- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (کیلوگرم) ، سرانه مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش در طول دوره تولید ۲۳ تا ۶۴ هفتگی (مرغ و خروس)……………………………………………… ۱۳۵
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 