فایل ورد کامل مطالعه جامع بیماری دیابت با بررسی عوامل ایجادکننده، پیامدهای بالینی و روشهای درمانی نوین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع بیماری دیابت با بررسی عوامل ایجادکننده، پیامدهای بالینی و روشهای درمانی نوین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع بیماری دیابت با بررسی عوامل ایجادکننده، پیامدهای بالینی و روشهای درمانی نوین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه جامع بیماری دیابت با بررسی عوامل ایجادکننده، پیامدهای بالینی و روشهای درمانی نوین۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه جامع بیماری دیابت با بررسی عوامل ایجادکننده، پیامدهای بالینی و روشهای درمانی نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه جامع بیماری دیابت با بررسی عوامل ایجادکننده، پیامدهای بالینی و روشهای درمانی نوین :
فایل ورد کامل مطالعه جامع بیماری دیابت با بررسی عوامل ایجادکننده، پیامدهای بالینی و روشهای درمانی نوین
دیابت چیست ؟
دیابت یک مشکل جهانی است
دیابت یا بیماری قند یک بیماری غیر واگیر است که تعداد قابل توجهی از افراد جامعه به آن متبلا هستند . در این بیماری قند خود به صورت مزمن افزایش می یابد که به علت کمبود یا نبود انسولین و یا اشکال در کارآن می باشد . دیابت انواع مختلفی دارد که مهمترین آنها عبارتنداز :
دیابت نوع ۱:
در کودکان و نوجوانان دیده می شود و برای درمان آن نیاز به تزریق انسولین می باشد .
دیابت نوع ۲:
شایعترین نوع دیابت است و معمولاً در افراد بالای ۳۰ سال دیده می شود ( دیابت بالغین ) این بیماران معمولاً چاق هستند .
دیابت بارداری :
بیشتر ممکن است از ماه پنجم حاملگی ایجاد شود و اکثراً بعد از زایمان بهبود می یابد در این افراد احتمال ابتلا به دیابت در آینده بیشتر است.
چه کسانی بیشتر دچار دیابت بالغین می شوند ؟
۱) احساس علائم کاهش قند خون ( ضعف و گرسنگی ، عرق سرد ، طپش قلب و…) بلافاصله مصرف نمایید .
۲) تعداد وعده های غذایی را افزایش دهید ولی در هر دفعه مقدار غذای کمتری مصرف کنید .
۳) از میوه های غیر شیرین و سبزی ها در وعده های غذایی بیشتر استفاده نمایید.
۸)از مصرف قند وشکر و انواع شیرینی پرهیز نمایید .
۹) مصرف میوه های شیرین (انگور ، خربزه ، خرما ، توت و ..) و خشکبار شیرین (توت خشک، کشمش و …) را در برنامه غذایی خود محدود کنید .
۱۰) از حبوبات در برنامه غذایی روزانه بیشتر استفاده نمایید .
۱۱) نان سبوس دار مصرف کنید .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 