فایل کامل تحلیل واحد تقطیر مایعات گازی با بررسی فرآیندهای صنعتی، طراحی فنی و بهره‌وری اقتصادی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل تحلیل واحد تقطیر مایعات گازی با بررسی فرآیندهای صنعتی، طراحی فنی و بهره‌وری اقتصادی دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل واحد تقطیر مایعات گازی با بررسی فرآیندهای صنعتی، طراحی فنی و بهره‌وری اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل واحد تقطیر مایعات گازی با بررسی فرآیندهای صنعتی، طراحی فنی و بهره‌وری اقتصادی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل واحد تقطیر مایعات گازی با بررسی فرآیندهای صنعتی، طراحی فنی و بهره‌وری اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل تحلیل واحد تقطیر مایعات گازی با بررسی فرآیندهای صنعتی، طراحی فنی و بهره‌وری اقتصادی :

فایل کامل تحلیل واحد تقطیر مایعات گازی با بررسی فرآیندهای صنعتی، طراحی فنی و بهره‌وری اقتصادی

سیستم پالایش واحدهای تقطیر

واحدهای تقطیر به صورت دو ردیف موازی ساختــه شده اند و هر یک از واحدها دارای ۱۱۵۰ بشکه ( ۱۸۳ متر مکعـب در روز ) در روز ظرفیــت پالایشی بوده و دارای تجهیزات زیر می باشد :

.۱برج اصلی تقطیر با ۳۱ سینی به طول ۲۹،۱ متر و قطر ۱۲۱۹ و ۹۱۴ میلیمتر .۲مبدلهای خنک کننده هوایی .۳برج تثبیت نفتا به طول ۶،۷۱ متر و قطر ۶۱۰ میلیمتر .۴برج تثبیت نفت سفید به طول ۱۱،۶۷ متر و قطر ۴۶۰ میلیمتر .۵سیستم مبدلهای خنک کننده آبی جهت خنک کردن محصولات .۶کوره اصلی .۷دستگاه جوشاننده .۸سیستم های کنترلی و سایر امکانات جانبی

به وسیله پمپ های P-302A/B مایعات برج پس از عبور از مبدل E-303 و خنک شدن تا حدود ۳۲ درجه سانتیگراد به طرف تانکهای LOADING فرستاده می شوند . مقدار جریان خروجی به وسیله کنترل کننده جریان FV-306 کنترل می گردد و بخارات سبک نیز از بالای برج خارج و از طریق سینی شماره بیست و ششم وارد برج V-301 می شود . محصول حلال (SOLVENT) نیز با سرد کردن بخارات خروجی از برج V-301 به دســت می آید ، بدیـن روش که ابتدا بخـارات خروجــی از برج V-301 با فشار حدود ۷۳/۰ کیلوگرم بر سانتیمتــر مربع و دمای حدود ۶۵ درجــه سانتیگراد از برج خارج و وارد مبدل هوایی E-301 شده تا خنک شوند . پس از مایع شدن وارد دریافــت کننــده بالا ســـری V-302 می شوند . به وسیلـــه پمـــپ هــای P-301A/B قسمتی از محصول پس از عبور از مبدل E-302 و خنک شدن تا حدود ۳۲ درجه سانتیگراد به طرف تانکهای بیرون پمپ می شوند و قسمتی از حلال نیز به عنوان ریفلاکس از طریق سینی شماره سیو یکم وارد برج V-301 می شود تا بتوانیم دمای بالای برج را کنترل نماییم .

مقدار ریفلاکس به وسیله TIC-302 که کنترل کننده دمای بالای برج می باشد کنترل می شود . با توجه به اینکه جداسازی محصولات مایعات گازی بر اساس اختلاف نقطه جوش انجام می گیرد و فشار نیز تأثیر زیادی روی نقطه جوش دارد .لذا بایستی فشار مخزن V-302 دقیق کنترل شود . فشار این مخزن به وسیله PIC-304 که روی سه کنترل ولو تأثیر دارد کنترل می شود . چنانچه فشار V-302 بالا رود کنترل ولو شماره PV-304 B باز می کند و گاز را به طرف مشعل هدایت می کند که در این حالت PV-304C/A بسته است و اگر فشار کم شود در این حالت PV-304 B بسته است و PV-304 A باز می کند و مقداری از بخارات ورودی به مبدل هوایی را از مسیر بای پاس به مخزن V-302 ه می کند و چنانچه فشار تأمین نشود کنترل ولو PV-304 C باز می کند و گاز سوخت (FUEL GAS) را به V-302 هدایت می کند سطح مایع مخزن V-302 نیز به وسیله کنترل ولو LV-302 کنترل می شود .

برج تقطیر

شامل ۳۱ سینی بوده که سینی شماره ۶ مربوط به ورودی خوراک و سینی های شماره ۳۱ ، ۲۴ ، ۱۰ و پایین برج تقطیر بترتیب محصولات حلال ، نفتا ، نفت سفید و گازوئیل بدست می آید . دمای بالای برج ( سینی ۳۱) ۶۷.۵ºC و پایین برج ۳۳۴ºC می باشد . هدف از برج تقطیر جداسازی محصولات بر اساس محدوده جوش ( BOILING RANGE ) آنها می باشد .

کولر هوایی و مبدلهای آبی

هدف از نصب فن E-301 سرد و کاندنس نمودن بخارات بالای برج تقطیر ( از دمای ۶۷.۵ºC بهºC 57 ) هدف از مبدلهای آبی E-302، E-303 ، E-305 و E-306 سرد نمودن محصولات تولیدی حلال ، نفتا ، نفت سفید و گازوئیل جهت انتقال به تانکهای ذخیره محصول می باشد .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.