فایل کامل تحلیل گزارش کار عملیات زراعی با بررسی مراحل اجرایی، مدیریت مزرعه و نتایج عملی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل تحلیل گزارش کار عملیات زراعی با بررسی مراحل اجرایی، مدیریت مزرعه و نتایج عملی دارای ۴۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل گزارش کار عملیات زراعی با بررسی مراحل اجرایی، مدیریت مزرعه و نتایج عملی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل گزارش کار عملیات زراعی با بررسی مراحل اجرایی، مدیریت مزرعه و نتایج عملی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل گزارش کار عملیات زراعی با بررسی مراحل اجرایی، مدیریت مزرعه و نتایج عملی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل تحلیل گزارش کار عملیات زراعی با بررسی مراحل اجرایی، مدیریت مزرعه و نتایج عملی :

فایل کامل تحلیل گزارش کار عملیات زراعی با بررسی مراحل اجرایی، مدیریت مزرعه و نتایج عملی

گندم

در میان گیاهان زراعی گندم با دارا بودن مواد غذایی با ارزشی مانند انواع پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی حدود ۲۰ % از کالری غذایی جهان را تأمین می کند .

این گیاه یک ساله از نظر خانواده به خانواده پو آسه تعلق دارد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است .

از نظر تجارت جهانی مواد غذایی ، گندم از اهمیت ویژه ای بر خوردار است .

مهمترین کشور های صادر کننده ی گندم آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، جامعه اقتصادی اروپا ، آرژانتین و ترکیه هستند.

آب و هوای مناسب برای رشد گندم :

شرایط ایده آل برای رشد گندم آب وهوای خنک در دوره رشد رویشی آب وهوای معتدل در دوران تشکیل دانه وآب وهوای گرم و خشک در زمان برداشت محصول می باشد .بنابراین در مناطقی که زمستانهای سخت دارند کشت گندم با مشکلاتی از قبیل سرمازدگی زمستانی مواجه می شود . البته باید گفت که گندم در برابر خشکی مقاومت چندانی ندارد ونمی تواند به مدت طولانی خشکی وکم آبی را تحمل نماید اما قادراست خود را با شرایط خشک تا حدی تطبیق داده و با تشکیل سلولهای کوچکتر که در نهایت سبب تشکیل برگهای کوچک شده ودر نتیجه روزنه ها کوچکتر می شوند سطح تعریق را کاهش می دهد واز اثرات سوء کم آبی تا حدی محفوظ بماند.

سازگاری

حداقل بارندگی مورد نیاز جو ۲۰۰-۲۵۰ میلیمتر است.در مواردی که بذر در شرایط نا مساعد خشک شده و رطوبت مجددا تامین شده باشد،رشد مجدد خود را از سر می گیرد.درجه حرارت زیاد با شرایط خشک پس از سنبله رفتن،مانع رشد طبیعی و رسیدن گیاه می گردد و در نتیجه وزن دانه ها کم و درصد رطوبت آنها زیاد می شود و این موضوع از نظر صنایع تفمیری مطلوب نیست.

در جو نر عقیمی سیتوپلاسمی هنوز مشاهده نشده است ولی نوعی از نر عقیمی که به وسیله یک ژن مغلوب کنترل می شود وجود دارد .واریته های هیبرید ،سریعتر جوانه می زنند و زودتر به سنبله می روند.ریزش دانه ها،ورس و ابتلا به بیماریها در واریته های هیبرید کمتر از والدین آنها است

جو

مبدا و تاریخچه کشت

جو مورد کشت hordeum vulgarel احتمالا از یکانیای وحشی در خاور نزدیک و یا بنا به شواهدی از تبت بدست آمده است.از این نیای وحشی شاید صدها رقم در مناطق مختلف به وجود آمده باشد.جو از میان غلات اولین غله ای بوده که مورد کشت انسان قرار گرفته است.نمونه هایی از جو سوخته در مقابری در آسیای صغیر مربوط به ۳۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح به دست آمده است.بر اساس نظریه واویلف مبدا جو مناطق خشک آسیای جنوب غربی،آسیای جنوب شرقی و شمال آفریقا بوده و از هزاران سال قبل به مصرف غذای انسان و دام رسیده است.جو تا چند قرن قبل غله منحصر به فرد بوده،تا اینکه رفته رفته گندم و چاودار جانشین آن شد.

نوعی جو دو ردیفه در اواسط قرن هفدهم به وسیله اولین دسته مهاجرین انگلیسی به انگلند و در اواخر قرن هفدهم نیز جوشش ردیفه به وسیله هلندیها به قاره آمریکا برده شده است

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.