فایل کامل پژوهش سیستم بسته‌بندی ضدعفونی‌شده با بررسی فناوری‌های ایمنی، فرآیند تولید و کاربردهای بهداشتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش سیستم بسته‌بندی ضدعفونی‌شده با بررسی فناوری‌های ایمنی، فرآیند تولید و کاربردهای بهداشتی دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش سیستم بسته‌بندی ضدعفونی‌شده با بررسی فناوری‌های ایمنی، فرآیند تولید و کاربردهای بهداشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش سیستم بسته‌بندی ضدعفونی‌شده با بررسی فناوری‌های ایمنی، فرآیند تولید و کاربردهای بهداشتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش سیستم بسته‌بندی ضدعفونی‌شده با بررسی فناوری‌های ایمنی، فرآیند تولید و کاربردهای بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش سیستم بسته‌بندی ضدعفونی‌شده با بررسی فناوری‌های ایمنی، فرآیند تولید و کاربردهای بهداشتی :

فایل کامل پژوهش سیستم بسته‌بندی ضدعفونی‌شده با بررسی فناوری‌های ایمنی، فرآیند تولید و کاربردهای بهداشتی

•تعریف ASEPTIC

•پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد .

•به طور کلی ۲ مبحث در کاربرد تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده وجود دارد:

.۱بسته بندی محصولات استریل شده مانند ،شیر .

.۲بسته بندی محصولات غیر استریل شده مانند ،محصولات لبنی تخمیر شده .

فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده :

•در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته بندی با ابعاد و اندازه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند .

•در این روش با استفاده از دمای بالا و زمان کوتاه محصول مرغوب تری به دست آمده تا زمان ماندگاری مواد غذایی افزایش یابد .

•در مبدلهای حرارتی از نوع آسپتیک سطح حرارتی وبرودتی زیادتر است بنابر این قادر است انتقال حرارتی زیادتری ایجاد کند .

بررسی سیستم ضد عفونی شده :

عملکرد ضد عفونی شده موارد زیر را شامل می شود :

.۱استریلیزاسیون محصولات غذایی قبل از پر کردن ظروف .

.۲استریلیزاسیون مواد بسته بندی و ظروف وسیستم بسته بندی قبل از پر شدن .

.۳استریلیزاسیون تاسیسات ضد عفونی کننده قبل از عمل واحد UHT، خط تولید محصولات استریل هوا و گازها ،دستگاههای پرکننده ماشین آلات ومحوطه وابسته.

.۴نگهداری تاثیرات حاصل از استریلیزاسیون در سیستم کلی در طول عملکرد.

نکته :گرم کردن و سرد کردن در مرحله استریلیزاسیون فرآورده باید با سرعت هر چه ممکن اعمال شود تا بهترین کیفیت حاصل شود .

تعدادی از متدهای اخیر استریلیزاسیون فرآورده عبارتند از :

.۱ریز موج ماکروویو

.۲مقاومت در گرم کردن الکتریکی

.۳تخلیه بالای ولتا‍ژ الکتریکی

.۴فشار فوق العاده زیاد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.