فایل کامل تحلیل علمی ریزمغذیها با بررسی ترکیبات ضروری، نقش آنها در سلامت و اثرات کمبود
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل تحلیل علمی ریزمغذیها با بررسی ترکیبات ضروری، نقش آنها در سلامت و اثرات کمبود دارای ۴۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل علمی ریزمغذیها با بررسی ترکیبات ضروری، نقش آنها در سلامت و اثرات کمبود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل علمی ریزمغذیها با بررسی ترکیبات ضروری، نقش آنها در سلامت و اثرات کمبود۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل علمی ریزمغذیها با بررسی ترکیبات ضروری، نقش آنها در سلامت و اثرات کمبود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل تحلیل علمی ریزمغذیها با بررسی ترکیبات ضروری، نقش آنها در سلامت و اثرات کمبود :
فایل کامل تحلیل علمی ریزمغذیها با بررسی ترکیبات ضروری، نقش آنها در سلامت و اثرات کمبود
ریزمغذی ها چه هستند؟
n n ریزمغذیها شامل ویتامین و املاحمیباشند که در مقایسه با کربوهیدراتها،پروتئینها و چربیها به مقادیر جزئیبرای فرآیندهای متابولیکی بدنضروری هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی می گویند عوارض زیادی را برای فرد و جامعه به دنبال دارد. این مواد مغذی دارای نقش های بسیار حیاتی در بدن هستند و کمبود آنها مشکلات جدی و جبران ناپذیری را ایجاد می کند و در برخی موارد حتی به مرگ منتهی می شود.
خوشبختانه تمامی این مشکلات قابل کنترل و پیشگیری است و در صورتی که سیاست های مناسبی در سطح کلان اتخاذ شود، میتوان از عوارض آنها به طور کامل پیشگیری کرد.کشورهای توسعه یافته سال هاست ویتامین ها و مواد معدنی را به برنامه غذایی روزانه مردم وارد کرده و کمبود برخی از آنها را کنترل کنند. امروزه راهکارهای اصلی مقابله با کمبود ریز مغذی هادر دنیا شناخته شده و شامل ۴ راهکار اصلی اصلاح عادات و الگوهای غذایی، مکمل یاری، غنی سازی و ارتقاء سطح بهداشت عمومی و توصیه سازمان های بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت و به کارگیری همه آنها با توجه به شرایط و امکانات موجود است.
غنی سازی در اصل افزودن مواد مغذی به میزان موردنیاز به یک غذای اصلی و پایه ارزان و در دسترس تمامی جامعه است، به نحوی که با مصرف منظم آن ماده غذایی، به مرور زمان شیوع کمبود آن ماده مغذی در جامعه کاهش پیدا کند مثلا غنی سازی نمک طعام باید باعث /می شود که تقریباً همه افراد به میزان مناسبی از ید در طول روز دست پیدا کنند در کشورهای در حال توسعه غنی-سازی مواد غذایی به سرعت در حال توسعه و گسترش است. افزودن ید به نمک یکی از تجارب جهانی و مفید غنی سازی است که نتایج بسیار رضایت بخشی داشته است غنی سازی مواد غذایی با ید، آهن و ویتامین A توانسته بهره هوشی کودکان را ۱۰ تا ۱۵ نمره بهبود بخشد، مرگ مادران را به یک سوم برساند و مرگ نوزادان و کودکان را تا ۴۰ درصد کاهش دهد و علاوه بر آن سبب افزایش توانایی و قدرت انجام کار شود. کمبود برخی از انواعریزمغذیها به ویژه کمبود ید، آهن وویتامین A از مشکلات شایع تغذیهایاست.
در کشور ما نیز شواهد موجودحاکی از آن است که کمبود ید واختلالات ناشی از آن و فقرآهن وکمخونی ناشی از آن مشکلات عمدهتغذیهای در گروههای آسیبپذیر ازجمله کودکان زیر سال است و کمبودویتامینهای A و D در برخی ازمناطق کشور وجود دارد.
آهن:
nآهن در ساختمان هموگلوبین وبیوگلوبین و بعضی از آنزیمها شرکتدارد. کمبود آهن و کم خونی ناشی ازآن جمله مشکلات اساسی بهداشتعمومی در دنیا به شمار میرود که آثارنامطلوب آن بر تکامل جسمی ورفتاری و کاهش بازده کاری افراد بهاثبات رسیده است. تأمین آهن موردنیاز کودکان در سال اول زندگی توجهخاصی را لازم دارد. میزان آهن شیرمادر کم است اما قابلیت جذب بالاییدارد و ذخیره آهن شیرخوار و آهن شیرمادر، نیاز شیرخوار را در تا ماهاول زندگی تأمین میکند. از ششماهگی به بعد با کاهش ذخیره آهن نیازکودک به مقدار قابل ملاحظهایافزایشمییابد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 