فایل کامل تحلیل علمی روشهای نگهداری مرکبات پس از برداشت با بررسی فناوریهای نوین و اثرات کیفی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل تحلیل علمی روشهای نگهداری مرکبات پس از برداشت با بررسی فناوریهای نوین و اثرات کیفی دارای ۳۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل علمی روشهای نگهداری مرکبات پس از برداشت با بررسی فناوریهای نوین و اثرات کیفی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل علمی روشهای نگهداری مرکبات پس از برداشت با بررسی فناوریهای نوین و اثرات کیفی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل علمی روشهای نگهداری مرکبات پس از برداشت با بررسی فناوریهای نوین و اثرات کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل تحلیل علمی روشهای نگهداری مرکبات پس از برداشت با بررسی فناوریهای نوین و اثرات کیفی :
فایل کامل تحلیل علمی روشهای نگهداری مرکبات پس از برداشت با بررسی فناوریهای نوین و اثرات کیفی
مقدمه:
علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت
حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای
نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی
کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در
فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .
علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را
در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.
عوامل مؤثر بر فساد محصولات
۱- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.
۲- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .
۳- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .
۴- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.
۵- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود
۶- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .
نگهداری محصولات بعد از برداشت
•گرمای محسوس ماده
• •گرمای ناشی از تنفس
• •نفوذ گرما به درون ماده
روش چیدن محصول
برخی از روشهای نگهداری محصولات بعد از برداشت
•آنزیم زدایی: یک فرآیند حرارتی است که قبل از انجماد، خشک کردن و… انجام می شود.
•عقیم کردن حرارتی
•مومی کردن: برای کاهش تبخیر و جلوگیری از چروکیدگی و پژمردگی محصول از موم استفاده می شود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 