فایل کامل پژوهش درباره فرآیند کنسروسازی با بررسی فناوری‌های تولید، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش درباره فرآیند کنسروسازی با بررسی فناوری‌های تولید، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی دارای ۵۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش درباره فرآیند کنسروسازی با بررسی فناوری‌های تولید، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش درباره فرآیند کنسروسازی با بررسی فناوری‌های تولید، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش درباره فرآیند کنسروسازی با بررسی فناوری‌های تولید، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش درباره فرآیند کنسروسازی با بررسی فناوری‌های تولید، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی :

فایل کامل پژوهش درباره فرآیند کنسروسازی با بررسی فناوری‌های تولید، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی

مراحل فرآیند

پاک کردن، شستشو و آماده سازی لوبیا

خیساندن

سنگ گیری (Destoning)

بلانچینگ

شستشوی قوطی ها

پر کردن

خارج کردن هوا

دربندی

فرآیند حرارتی

خشک کردن و خنک کردن قوطی ها

انبار کردن

پاک کردن ، شستشو و آماده سازی لوبیا:

الف) استفاده از آهن ربا برای حذف قطعات فلزی

ب) بوجاری برای حذف ساقه و برگ

ج) الک کردن برای حذف دانه ها و ذرات ریز و درشت

* شکل غربال استوانه ای برای درجه بندی

د) شستشو با آب

ه) حذف دانه های ناسالم به وسیله چشم الکترونیکی و ……..

* شکل دستگاه سورتینگ اتومابتیک برای نخود و لوبیا)

اهداف بلانچینگ

کاهش بار میکروبی محصول و تمیز کرد سطح آن

خروج هوا و گازهای محبوس در منافذ و لا بلای

بافت ها و کمک به ایجاد خلاء در کنسرو سازی

نرم شدن بافت سبزیجات و میوه و در نتیجه کاهش

حجم محصول و امکان بسته بندی راحت تر

کمک به تثبیت رنگ برخی از سبزیجات

بلانچر های جدید
با صرفه جویی در انرژی

قسمت اول) مرحله پیش گرمکن

قسمت دوم) مرحله بلانچینگ

قسمت سوم) مرحله خنک کردن

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.