فایل کامل پژوهش تولید آنزیمی شربت گلوکز با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوریهای صنعتی و کاربردهای تغذیهای
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش تولید آنزیمی شربت گلوکز با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوریهای صنعتی و کاربردهای تغذیهای دارای ۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش تولید آنزیمی شربت گلوکز با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوریهای صنعتی و کاربردهای تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش تولید آنزیمی شربت گلوکز با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوریهای صنعتی و کاربردهای تغذیهای۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش تولید آنزیمی شربت گلوکز با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوریهای صنعتی و کاربردهای تغذیهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش تولید آنزیمی شربت گلوکز با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوریهای صنعتی و کاربردهای تغذیهای :
فایل کامل پژوهش تولید آنزیمی شربت گلوکز با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوریهای صنعتی و کاربردهای تغذیهای
تولید آنزیمی شربت گلوکز
عنوان:
.۱دلایل استفاده از روش های آنزیمی
.۲آنزیم ها ومنابع آن
.۳تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز
.۴تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز
.۵خصوصیات رئولوژیکی
.۶منابع نشاسته
دلایل استفاده از روش های آنزیمی
¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود . ¨افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی ¨نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی ¨اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده
آنزیم ها ومنابع آن
گلوکوآمیلاز-پلولاناز- آمیلازßوa
آمیلاز باسیلوس سوبتیلیس-باسیلوس لیشنی فورمیس a
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 