فایل کامل تحلیل فرآیند تولید و بستهبندی کشمش با بررسی فناوریهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت اقتصادی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل تحلیل فرآیند تولید و بستهبندی کشمش با بررسی فناوریهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت اقتصادی دارای ۲۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل فرآیند تولید و بستهبندی کشمش با بررسی فناوریهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل فرآیند تولید و بستهبندی کشمش با بررسی فناوریهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل فرآیند تولید و بستهبندی کشمش با بررسی فناوریهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل تحلیل فرآیند تولید و بستهبندی کشمش با بررسی فناوریهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت اقتصادی :
فایل کامل تحلیل فرآیند تولید و بستهبندی کشمش با بررسی فناوریهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت اقتصادی
فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
مقدمه:
خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و … را خشک می کنند.
انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.
ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقهترین صادرکننده این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به ۲۲۰میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.
کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.
کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
فواید کشمش :
کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و …می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C است.
کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.
کشمش منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد. n nکشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود ۶۰۰ گرم کشمش ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۲ تا ۴میلی گرم آهن دارد. n nکشمش موجب کاهش استرس می گردد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 