فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی دارای ۳۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی :
فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی
عنوان کارآفرینی:
فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )
دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است:
کیک و کلوچه به دلیل داشتن آردو شکر و تخم مرغ میتواند به عنوان یک میان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذیه بچه ها استفاده می شود و به عنوان یک نان مقوی در جامعه جایگاه خاصی دارد .
به دلیل داشتن هزینه ای کم از نظر آرد روغن و دستگاه های تولید می تواند بسیار قابل ملاحضه باشد ودر یک مکان با مساحت کم و به اشتغال زایی چند نفر کمک می توان کرد.
مواد اولیه مانند شکر و آرد که به دلیل بودن کارخانه قند و کارخانه آرد در حومه شیروان به راحتی تا مین و مورد استفاده قرار می گیرد.وبا توجه به وجود مرغداریهای مختلف (گوشتی و تخم گذار)از اطراف شهر تخم مرغ هم به راحتی یافت می شود .
|
مشخصات مواد اولیه(یا محصولات مصرفی) |
||
|
ویژگی |
نوع کیک کلوچه |
|
|
معمولی |
ممتاز |
|
|
درصد رطوبت |
حداکثر ۱۴ |
حداکثر ۱۴ |
|
درصد پروتئین |
۷-۹.۵ |
۹ |
|
درصد خاکستر |
حد اکثر ۰.۵۵ |
حداکثر ۰.۴ |
|
درصد جذب آب |
۵۰- ۶۰ |
۴۵-۵۵ |
|
ارزش والومتری |
۴۰- ۵۰ |
۳۵-۴۰ |
|
ph |
۶-۶.۵ |
۵.۵-۶.۵ |
|
عصاره محلول در آب سرد |
حداکثر ۷ |
حداکثر ۷ |
|
اندازه ذرات آن |
قابل عبور ازمش ۱۵۰میکرون |
قابل عبور از مش ۱۳۰ میکرون |
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 