فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی دارای ۳۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی :

فایل کامل طرح کارآفرینی فناوری تولید کیک و کلوچه در کارخانه لوجلی با بررسی فرآیندهای صنعتی و اقتصادی

عنوان کارآفرینی:

فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )

دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است:

کیک و کلوچه به دلیل داشتن آردو شکر و تخم مرغ میتواند به عنوان یک میان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذیه بچه ها استفاده می شود و به عنوان یک نان مقوی در جامعه جایگاه خاصی دارد .

به دلیل داشتن هزینه ای کم از نظر آرد روغن و دستگاه های تولید می تواند بسیار قابل ملاحضه باشد ودر یک مکان با مساحت کم و به اشتغال زایی چند نفر کمک می توان کرد.

مواد اولیه مانند شکر و آرد که به دلیل بودن کارخانه قند و کارخانه آرد در حومه شیروان به راحتی تا مین و مورد استفاده قرار می گیرد.وبا توجه به وجود مرغداریهای مختلف (گوشتی و تخم گذار)از اطراف شهر تخم مرغ هم به راحتی یافت می شود .

مشخصات مواد اولیه(یا محصولات مصرفی)

ویژگی

نوع کیک کلوچه

معمولی

ممتاز

درصد رطوبت

حداکثر ۱۴

حداکثر ۱۴

درصد پروتئین

۷-۹.۵

۹

درصد خاکستر

حد اکثر ۰.۵۵

حداکثر ۰.۴

درصد جذب آب

۵۰- ۶۰

۴۵-۵۵

ارزش والومتری

۴۰- ۵۰

۳۵-۴۰

ph

۶-۶.۵

۵.۵-۶.۵

عصاره محلول در آب سرد

حداکثر ۷

حداکثر ۷

اندازه ذرات آن

قابل عبور ازمش ۱۵۰میکرون

قابل عبور از مش ۱۳۰ میکرون

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.