فایل کامل پژوهش درباره تأثیر کلسیم کلرید و سطح PH در فرآیند انعقاد شیر با بررسی اصول زیستی و صنعتی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش درباره تأثیر کلسیم کلرید و سطح PH در فرآیند انعقاد شیر با بررسی اصول زیستی و صنعتی دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش درباره تأثیر کلسیم کلرید و سطح PH در فرآیند انعقاد شیر با بررسی اصول زیستی و صنعتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش درباره تأثیر کلسیم کلرید و سطح PH در فرآیند انعقاد شیر با بررسی اصول زیستی و صنعتی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش درباره تأثیر کلسیم کلرید و سطح PH در فرآیند انعقاد شیر با بررسی اصول زیستی و صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش درباره تأثیر کلسیم کلرید و سطح PH در فرآیند انعقاد شیر با بررسی اصول زیستی و صنعتی :
فایل کامل پژوهش درباره تأثیر کلسیم کلرید و سطح PH در فرآیند انعقاد شیر با بررسی اصول زیستی و صنعتی
تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر
مقدمه
پروتئین شیر:
ساختمان میسل:
در شیر حدود ۹۵% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .
گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند
انعقاد شیر:
میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود ۶.۷ به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.
دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:
.۱انعقاد آنزیمی .۲انعقاد اسیدی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 