فایل کامل طرح توجیهی احداث کارخانه شالی برنج با بررسی فرآیندهای تولید، مدیریت اقتصادی و ظرفیت صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل طرح توجیهی احداث کارخانه شالی برنج با بررسی فرآیندهای تولید، مدیریت اقتصادی و ظرفیت صنعتی دارای ۳۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل طرح توجیهی احداث کارخانه شالی برنج با بررسی فرآیندهای تولید، مدیریت اقتصادی و ظرفیت صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل طرح توجیهی احداث کارخانه شالی برنج با بررسی فرآیندهای تولید، مدیریت اقتصادی و ظرفیت صنعتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل طرح توجیهی احداث کارخانه شالی برنج با بررسی فرآیندهای تولید، مدیریت اقتصادی و ظرفیت صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل طرح توجیهی احداث کارخانه شالی برنج با بررسی فرآیندهای تولید، مدیریت اقتصادی و ظرفیت صنعتی :

فایل کامل طرح توجیهی احداث کارخانه شالی برنج با بررسی فرآیندهای تولید، مدیریت اقتصادی و ظرفیت صنعتی

خلاصه طرح:

موضوع طرح :

نوع تولیدات: شالی کوبی

تعداد شاغلین: ۱۲ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به هزار ریال)

سرمایه گذاری کل طرح: ۳۲۸۱۰۸

سرمایه گذاری ثابت: ۲۵۲۲۳۰

سرمایه در گردش: ۹۱۰۵۴۰

درآمد سالیانه :

سود ویژه : ۱۴۹۰۲۲۱۰

دوره بازگشت سرمایه : ۱۹۴ ماه

نرخ بازدهی سرمایه: ۴۵%

محل اجرا: خراسان شمالی – مانه و سملقان

مقدمه

برنج در ایران با سطح زیر کشتی بیش از ۶۳۰ هزار هکتار بعد از گندم مهمترین محصول زراعی محسوب می‌گردد. این محصول در اغلب استانهای کشور کم و بیش کشت می‌گردد ولی عمده سطح زیر کشت این محصول استراتژیک در استانهای مازندران و گیلان واقع شده است. گرچه محصول برنج در ایران از لحاظ قدمت کشت، دانش تجربی کشاورزان برنجکار و تنوع مصرف دارای سابقه درخشانی است اما امروزه از لحاظ بهره‌مندی از تکنولوژی‌های جدید در جهت کشت مکانیزه و افزایش کیفیت محصول بدست آمده در مقایسه با سایر محصولات زراعی و باغی از جایگاه مطلوبی برخوردار نیست. بدیهی است که نیل به خودکفایی محصول برنج در کشور جزء با افزایش سطح زیر کشت، افزایش عملکرد در واحد سطح و کاهش ضایعات مقدور نیست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.