فایل کامل پژوهش درباره تولید ماست فوری با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوری‌های نوین و کاربردهای تغذیه‌ای


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش درباره تولید ماست فوری با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوری‌های نوین و کاربردهای تغذیه‌ای دارای ۲۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش درباره تولید ماست فوری با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوری‌های نوین و کاربردهای تغذیه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش درباره تولید ماست فوری با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوری‌های نوین و کاربردهای تغذیه‌ای۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش درباره تولید ماست فوری با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوری‌های نوین و کاربردهای تغذیه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش درباره تولید ماست فوری با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوری‌های نوین و کاربردهای تغذیه‌ای :

فایل کامل پژوهش درباره تولید ماست فوری با بررسی فرآیندهای زیستی، فناوری‌های نوین و کاربردهای تغذیه‌ای

این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود.

ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید لاکتیک با پایداری فرنی مانند یا خامه شل بسته شده است.

چه ماست از طریق کارخانه تولید شده باشد یا دز خانه بدست اید تهیه ان زمان بر است و ساعت ها تخمیر برای توسعه ماست طبیعی لازم می باشد,بعلاوه هر دو محصول به خنک سازی در مدت تازه بودنشان نیاز دارند.

یک ترکیب ماست فوری شامل :

پودر شیر خشک شده

پودر ماست غیر فعال شده

کشت ماست خوابیده

قند

الگینات سدیم

عامل حذف کننده یون ها از محلول

هدف اصلی از این اختراع تهیه ماست فوری است,که رمانی که با اب یا شیردر دمای معمولی مخلوط می شود باعث افزایش در بافت و مزه قابل قبول محصول گردد.به طور خاص تر هدف این اختراع تهیه ماست فوری است که عاری از نشاسته بدون چربی باشد و شامل کشت های میکروبی ساکن و پودر ماست غیر فعال شده می باشد زمانی که ماست مجددا ساخته می شود دارای ویژگی های درمانی و تغذیه ای می باشد که اساسا متناظر با ماست طبیعی است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.