فایل کامل مطالعه ارتباط مصرف چای با بروز سرطان با بررسی عوامل زیستی، شواهد علمی و پیامدهای بهداشتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه ارتباط مصرف چای با بروز سرطان با بررسی عوامل زیستی، شواهد علمی و پیامدهای بهداشتی دارای ۲۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه ارتباط مصرف چای با بروز سرطان با بررسی عوامل زیستی، شواهد علمی و پیامدهای بهداشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه ارتباط مصرف چای با بروز سرطان با بررسی عوامل زیستی، شواهد علمی و پیامدهای بهداشتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه ارتباط مصرف چای با بروز سرطان با بررسی عوامل زیستی، شواهد علمی و پیامدهای بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه ارتباط مصرف چای با بروز سرطان با بررسی عوامل زیستی، شواهد علمی و پیامدهای بهداشتی :

فایل کامل مطالعه ارتباط مصرف چای با بروز سرطان با بررسی عوامل زیستی، شواهد علمی و پیامدهای بهداشتی

چای

گیاه چای Camellia Sinesis یک بوت همیشه سبز از خانواد theaceae و بومی جنوب قار آسیاست، اما به طور معمول در بیش از ۳۰ کشور جهان کشت می شود.

انواع چای:

چای سیاه ۷۸%

چای oolong 2% <

چای سبز ۲۰%

Yang et al 2003

فرآیندهای تولید

چای سبز:

برگ های تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند محصول چای سبز

چای سیاه و oolong :

برگ ها را تا رسیدن به محتوی رطوبتی حدود ۵۵ درصد پژمرده می کنند (غلظت پلی فنل ها افزایش می یابد)

برگ های پژمرده را فشرده می کنند

پلی فنل ها تخمیر می شوند برگ ها را حرارت می دهند

(اکسیداسیون محدود می شود)

محصول چای سیاه محصول چای oolong

چای سیاه:

از طریق تخمیر درصد زیادی از کاتچین ها تبدیل به الیگومر تیافلاوین و پلی مر thearubigins می شود.

در نتیجه چای سیاه محتوی:

۱۰-۳ درصد کاتچین ها

۶-۲ درصد تیافلاوین

و بیشتر از ۲۰ درصد thearubigins

چای oolong تقریباً نصف چای سیاه تخمیر می شود بنابراین درصد کاتچین بیشتری دارد.

Yang et al 2003

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.