فایل ورد کامل تحلیل اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحلیل اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحلیل اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی :
اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنی
برخی از سر فصل ها:
مقدمه :
مواد و روشها
نتایج و بحث
pH خمیر
قوام خمیر
pH کیک
افت وزنی
رطوبت
دانسیته
چکیده:
در این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی ( یزدی ) حاصل از جایگزینی سفیده تخم مرغ باسطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و همچنین استفاده از سطوح مختلف صمغ های گوار و زانتان در فرمولاسیون این کیک مورد ارزیابی قرار گرفتWPC در سه سطح ۲۵ ، ۵۰ و ۷۵ درصد ، صمغ گوار در دو سطح ۱/۰ و ۳/۰ درصد و صمغ زانتان نیز در سطوح ۱/۰ و ۱۵/۰ درصد به عنوان متغیرهای پژوهش در نظر گرفته شدند . تجزیه
داده ها نشان داد که سطوح مختلف جایگزینی WPC در فرمولاسیون کلیه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی را به طور معنی دار تحت تاثیر قرار داد .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 