فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در کارخانه تولید غذای منجمد آماده مصرف پ‌تیکا با بررسی فرآیندهای صنعتی و کنترل کیفیت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در کارخانه تولید غذای منجمد آماده مصرف پ‌تیکا با بررسی فرآیندهای صنعتی و کنترل کیفیت دارای ۷۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در کارخانه تولید غذای منجمد آماده مصرف پ‌تیکا با بررسی فرآیندهای صنعتی و کنترل کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در کارخانه تولید غذای منجمد آماده مصرف پ‌تیکا با بررسی فرآیندهای صنعتی و کنترل کیفیت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در کارخانه تولید غذای منجمد آماده مصرف پ‌تیکا با بررسی فرآیندهای صنعتی و کنترل کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در کارخانه تولید غذای منجمد آماده مصرف پ‌تیکا با بررسی فرآیندهای صنعتی و کنترل کیفیت :

گزارش کارآموزی (کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – پ تیکا)

مقدمه :

امروزه صنعت غذا یکی از مهمترین مشکلات برای مردم محسوب می‌شود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در کنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان کارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای این مشکل راه‌های متعددی را برای سریع آماده شدن غذا ارائه داده‌اند تا این مشکل مرتفع گردد.

از این رو تصمیم گرفتم با تهیه گزارشی از روند تولید غذای آماده تهیه کنم. در این گزارش سعی شده از مراحل تهیه مواد اولیه برای کارخانه تا غذای آماده که به دست مصرف کننده می‌رسد، شاید بتوان غذاهای آماده را پدیده‌ای جدید و حائز شرایط مناسب کیفی، غذایی و بهداشتی دانست که در ایران صنعتی نو پا است و به تدریج جایگاه خود را در بین مصرف کنندگان باز می‌کند و از آغاز ارائه این محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولی را داشته است.

عنایت به این نکته که این محصولات فاقد هرگونه افزودنی‌های شیمیایی مضر بوده و کاملاً از مواد غذایی طبیعی استفاده می‌کند. در کنار ارزش غذایی مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزایای بارز غذاهای آماده می‌باشند.

گرایش روزافزون خانواده‌های ایرانی به غذاهای آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعالیت‌های اجتماعی و کاری خارج از منزل نیز مصرف این محصولات را روز به روز افزایش می‌دهد.

فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در کارخانه تولید غذای منجمد آماده مصرف پ‌تیکا با بررسی فرآیندهای صنعتی و کنترل کیفیت
فهرست مطالب:

عنوان صفحه

مقدمه ۳

نوع محصولات تولیدی ۵

ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار ۶

ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری ۱۲

کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها ۱۳

ویژگی‌های محصولات مرغ آماده طبخ ۲۳

فرآوری ۲۳

ویژگی‌های مواد اولیه ۲۵

فرآیند تولید ۲۷

بسته‌بندی ۲۸

کنترل کیفیت ۳۰

روش اجرایی کنترل کیفیت ۳۰

کنترل کیفیت مواد اولیه ۳۲

بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید ۴۵

بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی ۵۱

تأیید نهایی و کنترل کیفیت ۵۴

بخش میکروبی ۵۵

بخش شیمیایی ۶۴

خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف ۷۲

توضیحات نهایی ۷۳

منابع و مآخذ ۷۵

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.