فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی دارای ۶۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی :

فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی

فایل فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی،در حجم ۶۴ اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه.

بخشی از متن:
نکاتی در مورد دکوراسیون آشپزخانه
برای داشتن آشپزخانه‌ای زیبا لازم است اصولی را رعایت کنید. جایگاه صحیح داشتن در خانه، مرتب بودن، استفاده درست از مکان‌های خالی، نورپردازی و جایگذاری صحیح وسایل در‌ آشپزخانه جزو این اصول است که می‌خواهیم با جزییات بیشتر به آن بپردازیم…
چگونه آشپزخانه را مرتب کنیم؟ در آشپزخانه باید ۴ قطب اصلی وجود داشته باشد. یک قطب مخصوص انجام کارهای خشک مثل خرد کردن مواد غذایی و استفاده از وسایل برقی، یک قطب برای انجام کارهای خیس مثل شستن ظروف، یک قطب مخصوص آشپزی و یک قطب مخصوص انبار کردن که محل قرار دادن یخچال و کمدهای دیواری است. در این صورت کارها سریع‌تر انجام خواهد شد و احتمال بروز خطر در حین جابه‌جایی وسایل داغ یا سنگین کاهش می‌یابد.
چگونه وسایل را جاسازی کنیم؟ همه چیز به فضای آشپزخانه و وسعت آن بستگی دارد. در یک آشپزخانه مستطیل شکل که عرض آن بیش از دو متر نیست، باید تنها از یکی از دیوارها برای نصب کمد و طبقات استفاده کرد و گاز در بهترین جای ممکن قرار داده شود. در آشپزخانه‌های مربع شکل یا l ‌شکل‌چیدن وسایل راحت‌تر است و حتی می‌توان از یک میز صبحانه نیز استفاده کرد اما این میز و صندلی‌هایش باید با ظرافت و با توجه به فضا انتخاب شوند تا جاگیر نشوند.

فایل کامل تحلیل سرویس‌ها و آشپزخانه در معماری داخلی با بررسی اصول طراحی، استانداردهای بهداشتی و کارکردهای فضایی
فهرست مطالب:
سرویس ها و آشپزخانه
آشپزخانه
انواع فضاهای موجود آشپزخانه
ابعاد انواع مبلمان موجود در آشپزخانه
نمونه های مبلمان آشپزخانه
تاثیر رنگ در آشپزخانه
رنگ در آشپزخانه
رنگ آمیزی
مهمانی رنگ ها در آشپزخانه
تاثیر
آبی و صورتی در آشپزخانه
دیگر رنگها
محیط صمیمانه آشپزخانه
منزل مسکونی گل به شیراز
پلان منزل مسکونی گل به شیراز
پلان منزل مسکونی یک معمار تهران.معمار: نگین معتمد
ویلای گیلاوند دماوند . معمار : علی کرمانیان
سرویس بهداشتی
منابع

این فایل با فرمت پاورپوینت در ۶۴ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

هدیه محصول:
فایل پاورپوینت تصویری طراحی داخلی(۲۴اسلاید)

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.