فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره زعفران به‌عنوان طلای سرخ ایران با بررسی ویژگی‌های کشاورزی، اقتصادی و صادراتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره زعفران به‌عنوان طلای سرخ ایران با بررسی ویژگی‌های کشاورزی، اقتصادی و صادراتی دارای ۷۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره زعفران به‌عنوان طلای سرخ ایران با بررسی ویژگی‌های کشاورزی، اقتصادی و صادراتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره زعفران به‌عنوان طلای سرخ ایران با بررسی ویژگی‌های کشاورزی، اقتصادی و صادراتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره زعفران به‌عنوان طلای سرخ ایران با بررسی ویژگی‌های کشاورزی، اقتصادی و صادراتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره زعفران به‌عنوان طلای سرخ ایران با بررسی ویژگی‌های کشاورزی، اقتصادی و صادراتی :

فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره زعفران به‌عنوان طلای سرخ ایران با بررسی ویژگی‌های کشاورزی، اقتصادی و صادراتی

وضعیت تولید زعفران در اسپانیا

وقتی صحبت از مسائل اقتصادی زعفران می شود نمی توان بدون اشاره به وضعیت تولید این محصول در اسپانیا که رغیب ایران در تولید زعفران می باشد گذشت.

کشور فوق لااقل از اواخر قرون وسطی تا کنون مرکز عمده تولید زعفران اروپا به شمار می رود و در حال حاضر رقیب منحصر به فرد و بلامنازع ایران در سطح جهانی این محصول می باشد و با توجه به اینکه تکنولوژی نوین بسته بندی برخوردار بوده وعضو بازار مشترک اروپا نیز می باشد، لذا رقابت این کشور همواره در جهت عکس منافع کشور ما در امر تولید و صدور زعفران به شمار خواهد رفت و زعفران کاری ایران هیچ گاه نمی تواند دور و بی خبر از وضعیت زعفران اسپانیا و هر کشور نوپای دیگری که در امر تولید این محصول گام بر می دارد باقی بماند.

زعفران و مشکلات موجود

ایران با تولید حدود ۱۶۰ تن زعفران صادرات ۸۹ تن در سال ۱۳۸۰ بزرگترین تولید و صادر کننده زعفران بود که کشورهای عمارات و اسپانیا از ۴۰ تن زعفران تولیدی ایران در نیمه اول سال ۸۰، ۳۳ تن زعفران با هدف صادرات مجدد از کشورمان وارد کرده اند که ارزش افزوده مناسبی نصیب تجار این کشورها شد و به طور کلی در سال ۱۳۸۰ بر اساس آمار گمرک ایران، عمارات با وارد کردن بیش از ۳۹ تن، اسپانیا با جذب بیش از ۳۵تن، فرانسه با جذب ۷/۳۵ میلیون دلار، خریدار محصول زعفران کشور بودند.

زعفران و خواص آن

نروید بر زمین هرگز گیاهی که ننوشته بر برگش دوایی

(نظامی)

مصارف دارویی زعفران

از زمان های باستان برای زعفران هم مثل ادویه های دیگر، خواص درمانی متفاوتی در نظر می گرفتند. امروزه بر پایه ی پژوهش های علمی در تداوم استفاده گسترده از زعفران در طب صنعتی و گیاهی صورت گرفته، خواص متعدد زعفران و تأثیر ترکیبات مؤثر آن عنایت بسیار زیاد پژوهندگان، شرکت های داروسازی و دست اندرکاران دانش پزشکی را به خود جلب کرده است.

نقش زعفران درطب شرقی

قهرست زیر که برداشتی از مقاله انجمن تحقیقات مرکزی درAyuyreda , Sidhha است. شامل اطلاعات مفیدی در مورد کاربرد های متنوع زعفران درطب شرقی است.

نقش زعفران درطب هندی

درمان آسم وسرفه شدید، درمان باده گساری، درمان جوش صورت وبیماری های پوستی وبهبود سرماخوردگی.

زعفران طلای سرخ ایران

دردسامبر ۱۹۷۸ زمانی که نمایندگان ۲۰ کشورجهان درموسسه استاندار بین المللی(ISO ) گرد هم آمدند تا استاندرادهای بین المللی لازم را برای زعفران تعیین کنند، ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده وصادر کننده زعفران دراین اجلاس نماینده ای نداشت. وبه این گونه بود که رژیم سابق ایران نتوانست حتی زیبا ترین فرصت را برای حضور دریک عرصه بین اللملی کوتاه مدت بدست آورد

زعفران از دیروز تا امروز

زعفران رستنی عجیبی است، از نظر گیاه شناسی و از جهت کشاورزی ویژگی های خاص خود را دارد. فصل رویش به گل نشستن آن پاییز و هنگام رشد و سرسبزی برگها زمستان، و موسوم پژمردگی و ریزش برگهایش فصل بهار است.از موقع زردشدن برگ ها ‹‹نیمه اردیبهشت››، دوره خواب یا استراحت پیاز زعفران، نباید مزرعه را آبیاری کرد. گیاه زعفران به وسیله پیاز آن کشت و تکثیر می شود.

زعفران و چگونگی تشخیص زعفران اصل

زعفران از خانواده زنبقیان Iridiaccac با نام علمی Crocus sativius گیاهی است علفی پایا و بدون ساقه که دارای غده های پیازمانند و توپر به نام بنه (پیاز) که هر بنه دارای ۶-۹ برگ باریک و یک تا سه گل ارغوانی و هر گل دارای شش گلبرگ، یک مادگی در مرکز گل قرار گرفته و یک تخمدان غده ای از قسمت تخمدان خامه باریک خارج می گردد . خامه زرد رنگ به یک کلاله شفاف قرمز نارجی سه شاخه به طول ۵/۲ تا ۳ سانتی متر تقسیم می شود، سه کلاله همراه با خامه ای که در حدود پنج سانتی متر پس از خشک شدن (خشک کردن) همان زعفران تجاری را تشکیل می دهد.

نوع فایل:word

سایز:۸۴.۲ KB

تعداد صفحه:۷۰

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.