فایل ورد کامل مطالعه علمی ذرت علوفهای و فرآیند سیلوی آن با تحلیل روشهای کشت، نگهداری و کاربردهای دامپروری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی ذرت علوفهای و فرآیند سیلوی آن با تحلیل روشهای کشت، نگهداری و کاربردهای دامپروری دارای ۹۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی ذرت علوفهای و فرآیند سیلوی آن با تحلیل روشهای کشت، نگهداری و کاربردهای دامپروری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه علمی ذرت علوفهای و فرآیند سیلوی آن با تحلیل روشهای کشت، نگهداری و کاربردهای دامپروری۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه علمی ذرت علوفهای و فرآیند سیلوی آن با تحلیل روشهای کشت، نگهداری و کاربردهای دامپروری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه علمی ذرت علوفهای و فرآیند سیلوی آن با تحلیل روشهای کشت، نگهداری و کاربردهای دامپروری :
تحقیق ذرت علوفه ای و سیلوی آن
فایل ورد کامل مطالعه علمی ذرت علوفهای و فرآیند سیلوی آن با تحلیل روشهای کشت، نگهداری و کاربردهای دامپروری
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۱
فصل اول : خصوصیات گیاه شناسی ذرت
۱-۱- شکل ظاهری یک بوته ذرت ۷
۱-۲- خصوصیات بوتانیکی ذرت ۸
۱-۲-۱- ریشه ۹
۱-۲-۲- ساقه ۱۰
۱-۲-۳- برگ ۱۱
۱-۲-۴- دانه ذرت ۱۲
۱-۳- طبقه بندی ذرت ۱۳
۱-۴- رشد ۱۴
۱-۵- اکولوژی ذرت ۱۶
۱-۶- آب وهوا ۱۸
۱-۷- آبیاری ۱۹
۱-۸- کود ۲۱
۱-۸-۱- بررسی اثرات تنش آبی وکود پتاسیم بر عملکرد
ارقام ذرت علوفه ای ۲۲
۱-۸-۲- اثرات کاربرد پتاسیم وروی در زراعت ذرت علوفه ای ۲۳
۱-۸-۳- اثرات کود زیستی فسفاته بارور-۲
بر عملکرد ذرت علوفه ای ۲۴
۱-۸-۴- اثر کود آبیاری بر مصرف کود و آب
بر ذرت علوفه ای ۲۶
۱-۸-۵- اثرات کاربرد باکتر یها ی محرک رشد(PGPR)
فصل دوم : بررسی منابع
۲-۱- خصوصیات فنو لوژیکی ۳۰
۲-۱-۱-کاشت تا سبز شدن ۳۰
۲-۱-۲-کاشت تا انتقال مریستم رویشی به زایشی ۳۱
۲-۱-۳-کاشت تا کاکل دهی ۳۲
۲-۱-۴-گرده افشانی و کاکل دهی ۳۳
۲-۲-خصوصیات رشد رویشی ۳۵
۲-۲-۱-تعداد برگ ۳۵
۲-۲-۲-سطح برگ ۳۸
۲-۲-۳-ارتفاع بوته ۳۹
۲-۲-۴-گل آذین نر ۴۱
۲-۲-۵-زاویه برگ ۴۱
۲-۲-۶-ماده خشک ۴۲
۲-۳-تاریخ کاشت ۴۳
۲-۴-تراکم بوته ۴۶
۲-۵- تناوب،آئیش و روشهای نوین زراعت ذرت ۴۷
۲-۵-۱- تناوب وآئیش ۴۷
۲-۵-۲- روشهای زراعی نوین ۵۰
۲-۶- اهمیت اقتصادی ۵۳
۲-۷- کارآیی مصرف انرژی در ذرت ۵۴
فصل سوم : سیلو
۳-۱- کشت ذرت برای تهیه علوفه تازه وسیلو ۵۶
۳-۲- راه و روش نگهداری علوفه ۵۶
۳-۳- عملکرد وبهره برداری ۵۷
۳-۴- انواع مواد سیلوئی ۵۹
۳-۵- سیلو ذرت ۵۹
۳-۶- فوائد سیلو کردن نباتات علو فه ای ۶۰
۳-۷- روش پر کردن سیلو ۶۱
۳-۸- گنجایش سیلو ۶۲
۳-۹- استفاده از مواد افزودنی در سیلو ۶۲
۳-۱۰-انواع ساختمان سیلو ۶۴
۳-۱۰-۱- سیلوهای روی زمین ۶۴
۳-۱۰-۲- سیلو های نیمه زیرزمینی ۶۶
۳-۱۰-۳- سیلوهای زیر زمینی ۶۶
۳-۱۱- روش کلی سیلو کردن گیاهان علوفه ای ۶۷
۳-۱۱-۱- سیلوی گرم ۶۷
۳-۱۱-۲- سیلوی معمولی(سرد) ۶۷
۳-۱۱-۳- سیلو کردن با افزایش مواد ۶۸
۳-۱۱-۴- سیلو کردن علوفه با رطوبت کم ۶۸
۳-۱۲- آماده نمودن سیلو ۶۹
۳-۱۳- تکنولوژی سیلو کردن ذرت ۷۰
۳-۱۳-۱- سیلو کردن گیاه کامل ذرت ۷۰
۳-۱۳-۲- سیلو کردن بلال ذرت ۷۱
۳-۱۳-۳- سیلو کردن بقایای ذرت ۷۳
۳-۱۳-۴- سیلو کردن بقایای ذرت با افزودن آب و نمک ۷۳
۳-۱۳-۵- سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با آب ملاس دار ۷۴
۳-۱۳-۶– سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با تفاله
کارخانه های الکل سازی یا تفاله آبدار چغندر ۷۴
۳-۱۳-۷– سیلوکردن بقایای ذرت مخلوط با
علوفه های سبز یا سایرعلوفه های آبدار ۷۴
۳-۱۳-۸- سیلو کردن چوب بلال ذرت ۷۵
۳-۱۴- روش برداشت مواد سیلو شده ۷۵
۳-۱۵- استفاده از سیلو در تغذیه دام ۷۶
۳-۱۶- ارزیابی کیفیت مواد سیلو شده ۷۶
۳-۱۷- مصرف علوفه سیلو شده در تغذیه دام ۷۸
۳-۱۸- تذکرات و یادآوری ها ۷۹
مقدمه :
ذرت یکی از مهمترین گیاهانی است که به عنوان غذای اصلی در بسیاری ازکشورهای آمریکای مرکزی وجنوبی،آفریقا و قسمتی ازآسیا کشف شده ویکی از مهم ترین گیاهان تأمین کننده انرژی وپروتئین بوده وتولیدات سالانه آن نزدیک به ۵۰۰ میلیون تن می باشد .درایران نیزذرت به عنوان یک گیاه جدید درسال ۱۳۴۹ با تأسیس بخش تحقیقات ذرت وعلوفه درموسسه اصلاح وتهیه نهال وبذرهمراه با بررسیهای به نژادی وبه زراعی مورد توجه قرارگرفت . بطوری که درسال زراعی ۸۱-۸۰ سطح زیرکشت آن به مرز ۲۱۸۴۶۵ هکتاروتولید ۴۵/۱ میلیون تن رسید.کشت ذرت با توجه به تنوع آب وهوایی دربسیاری ازمناطق کشوربعد از برداشت غلات قابل گسترش است . در دنیا ودربین غلات ذرت بعد ازگندم وبرنج ازلحاظ اقتصادی وسطح زیرکشت مقام سوم را داراست. ولی ازنظرکل تولید مقام اول را به خود اختصاص داده واین درحالی است که به دلیل سازش پذیری با شرایط اقلیمی مختلف، روز به روز دردنیا درحال گسترش بوده. به طوری که امروزاز عمده ترین محصولات مناطق نیمه گرمسیر وگرمسیربه شمارمی آید
۱-۱ شکل ظاهری یک بوته ذرت :
بوته ذرت شامل قسمتهای ریشه،ساقه، برگ وگل می باشد.ذرت قوی بوده و درسطح خاک گسترش می یابد ساقه آن بندبند وتوخالی است وارتفاع آن به ۲ تا ۳ مترودربعضی شرایط ممکن است ارتفاع ذرت به ۶ تا ۷ مترهم برسد برگهای ذرت درازوکشیده است وبطور متوسط درروی هربوته ۱۲ تا ۱۸ برگ وجود دارد .
۱-۲ خصوصیات بوتانیکی ذرت :
برخی گیاه شناسان گونه Euchlaena mexicena teosinte را درهمان جنس ذرت zea معرفی می کنند جنس های Euchlena ,Tripsacum نزدیکترین خویشاوندان ذرت به شمار می آیند . ذرت گیاهی است یک پایه (Monoique-monoecious ) بدین معنی که گلهای نروماده جدا ازهم ولی برروی یک پایه قراردارند گلهای ماده ذرت ازجوانه ای که درقاعده غلاف برگ وجود دارد،تولید می شود.محور سنبله های ذرت بعد ازتکامل تبدیل به مغزبلال(چوب محوربلال)شده که درروی محور بلال سنبلچه های متعددی بصورت جفت قرارداشته که هرکدام دارای دوگل مونث می باشند .
دانه ذرت :
دانه ذرت همانند سایرغلات یک میوه گندمه یا به عبارت دیگر یک میوه تک لپه ای خشک وناشکوفا است ۹ تا ۱۶ میلی مترطول،۶ تا ۹ میلی مترعرض و۳ تا ۶ میلی متر قطر داشته وساختمان آن به شرح زیر می باشد :
الف : پوسته میوه یاپدیکارپاد برون
ب : لایه آلودن
اکولوژی ذرت :
با توجه به رویشگاه اولیه ذرت (کشورهای مرتفعی مانندمکزیک،آمریکای لاتین)امروزه این گیاه درمناطق پایین ترازسطح دریا تا ارتفاع ۴۰۰۰ متری وتا ۵۸ درجه عرض شمال و۴۰ درجه عرض جنوبی کشت می شوند .تنوع هیبریدی وانتقال آن به سراسردنیا سطح زیرکشت ذرت را توسعه بخشیده است حداقل دمای لازم برای جوانه زنی ۱۰-۸ درجه سانتی گراد بوده ودمای اپتیمم ومناسب ۲۰ درجه سانتی گراد می باشد هرچه دمای میانگین شبانه روزپایین ترازحداپتیمم باشد،زمان سبزشدن کندتروطولانی تر خواهد بود
آب وهوا :
ذرت برخلاف غلات(گندم وجو)احتیاج به گرما وحرارت زیاد دارد مناطقی که دارای تابستان گرم وتابش خورشید کافی وپاییزخشک هستند،بالاترین عملکرد را ازنظرتولید دانه خواهند داشت ذرت بهترین رشدرا دردرجه حرارت هوای طبیعی ۲۰-۳۰ درجه داشتند ودرحرارت ۱۰-۶ درجه سانتی گراد نیزجوانه می زند ذرت تحمل درجه حرارت حدودصفررا نداشته وصدمه شدیدی می بیند .
نوع فایل:word
سایز:۵.۰۶ MB
تعداد صفحه:۹۰
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 