فایل ورد کامل آووکادو با تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، ارزش اقتصادی و نقش آن در صنایع غذایی و کشاورزی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل آووکادو با تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، ارزش اقتصادی و نقش آن در صنایع غذایی و کشاورزی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل آووکادو با تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، ارزش اقتصادی و نقش آن در صنایع غذایی و کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل آووکادو با تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، ارزش اقتصادی و نقش آن در صنایع غذایی و کشاورزی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل آووکادو با تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، ارزش اقتصادی و نقش آن در صنایع غذایی و کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل آووکادو با تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، ارزش اقتصادی و نقش آن در صنایع غذایی و کشاورزی :

فایل ورد کامل آووکادو با تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، ارزش اقتصادی و نقش آن در صنایع غذایی و کشاورزی

کلیات گیاه شناسی:

آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود ۶ متر می رسد و درقسمت های گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می یابد . منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است . میوه آن مانند گلابی و درای پوستی سخت برنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود ۴۰۰ نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است .مدرکی در دست است که نشان می دهد مایاها و اینکاها از این میوه استفاده می کرده اند .

ترکیبات شیمیایی:

آووکادو چرب است و درای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین Cystine تریپتوفان Tryptophane و تیروسین Tyrosine می باشد . در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است . دانه گیاه درای مقدر کمی ( در حدود ۲ درصد ) روغن است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است . روغن دانه آووکادو درای حدود ۷ درصد روغن های اشباع شده مانند اسید پالمتیک Palmitic و اسید استئاریک Steraric Acid اسید آراشیدیک Arachidic Acid ، اسید میریستیک Myristic Acid و در حدود ۸۰ درصد روغن های اشباع نشده مانند اسید اولئیک Oleic Acid و اسید لینولئیک Linoleic Acid می باشد .

خواص داروئی:

جوشانده برگهای آووکادو قاعده آور است.

آووکادو تقویت کننده معده است.

نفخ و گاز معده را از بین می‌برد.

برای درمان یرقان مفید است.

جوشانده برگهای آووکادو اسهال خونی را برطرف می‌کند.

آووکادو تقویت کننده بدن است.

آووکادو رشد بچه‌ها را جلو می‌اندازد زیرا دارای مواد معدنی بسیاری است.

آووکادو خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید از آووکادو استفاده کنند.

آووکادو بدن را قلیایی کرده و تمیز می‌کند.

چون آووکادو شکر و مواد نشاسته‌ای کمی دارد برای آنهایی که بیماری قند دارند نیز مناسباست.

برای دوره نقاهت به مریض آووکادو بدهید. ضعف عمومی را برطرف می‌کند.

نوع فایل:word

سایز:۳۰۱ KB

تعداد صفحه:۱۴

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.