فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی :
فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی در ۲۷ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
فایل کامل آبپنیر بهعنوان محصول جانبی صنایع لبنی با بررسی ترکیبات، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی
فهرست
آب پنیر whey
Production
Uses
orginal-1
adittive -2
Health
milk plasma
مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای
پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.
آب پنیر به ۲ صورت تولید می شود
Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت
پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.
Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.
تولیدات آب پنیر
Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.
Whey protein:مجموعــهای از گلبولهــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی میشود که مخلوطی از گلبولهای لاکتوگلوبین(~۶۵%) لاکتوآلبومین(~۲۵%) و سرم آلبومین(~۸%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).
Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein به ۴ شکل تولید می شود:
۱- wpc 2- wpi
۳- hwpc 4- hwpi
Wpc:مادهای به وسیله انتقال نانوپروتئینهای سازندهی ضروری از آب پنیر پاستوریزه شده تولید میشود. محتوای پروتئین خشک شدهی تمام شده آن> %25
Wpc : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.
مشخصه ی رئولوژی ژل ماست تولید شده با افزودن پروتئین آب پنیر فعال
تأثیر wpi طبیعی افزوده روی استحکام زیرساختار بستن
ژل مورد مطالعه قرار گرفته است.
Wpi طبیعی با خصوصیات تغذیهای ۱۲-۳% به شیرماست
بلافاصله قبل از تخمیر اضافه شد.
استحکام ماست آنالیز شده و دو روش رئولوژی مورد استفاده،
مقایسه شد:
نیروی مقاومت یک استوانه
یک روش نوسان که برای آن یک پروانه استفاده شد.
تأثیر wpi روی رئولوژی محاسبه شد مقدار ارزشها تعیین
شد به وسیله یک همبستگی فوق العاده خوب بین دو روش
به دست آمد. با دو روش خصوصیات متفاوت بافت ژل ماست می توانست
به خوبی مشخص شود ومــی توانست مقایسه خوبی را میسر سازد.
افزودن wpi منتهی به چسبندگی اندکی ریزساختارهایی که موافق با مشاهدات رئولوژی بود، شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 