فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی دارای ۴۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی :
فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی در ۴۸ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
بهداشت مواد غذایی
رعایت کلیه اصولی که باید در تولید نگهداری عرضه و فروش مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست آید
بهداشت مواد غذایی
رعایت کلیه اصولی که باید درمراحل :
تولید
نگهداری
عرضه و فروش مواد غذایی
مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست مصرف کننده برسد .
مقدمه
طبق بررسی CDC
۷۷% مسمومیتهای غذائی دررستوران ها ومراکز عمومی
۲۰%درمنازل
۳%تجاری
۲۵%موادغذائی ازبین میرود
درکشورهای درحال توسعه ۵۰%
درکشورهای جهان سوم ۸۰%بیماریها و۳۳%مرگ ها ناشی از مصرف موادغذائی وآب آلوده می باشند
مواد غذایی و سلامت
حداقل ۱۰% مردم کشور ما ، یکبار در سال بدلیل مصرف غذاهای آلوده به اسهال مبتلا می شوند .
تقریباٌ سالانه ۵۰۰ میلیون کودک در جهان به گاستروآنتریت های ویروسی حاد مبتلا می شوند .
در کشورهای در حال توسعه سالانه ۳ میلیون کودک زیر ۵ سال بدلیل اسهال جان خود را از دست می دهند .
آلودگی مواد غذایی
۱- آلودگی میکروبی
۲ – آلودگی غیر میکروبی
بطور کلی سه عامل مهم و کلیدی در بیماری ناشی از مواد غذایی نقش دارد
۱-وجود عامل آلودگی contamination
۲-رشد میکروبهای بیماریزا growth
۳-بقا و زنده ماندن میکروبهاsurvival
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 