فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی دارای ۴۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی :

فایل کامل بهداشت مواد غذایی با رویکرد جامع به بررسی اصول ایمنی، استانداردهای علمی و کاربردهای صنعتی در ۴۸ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

بهداشت مواد غذایی

رعایت کلیه اصولی که باید در تولید نگهداری عرضه و فروش مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست آید

بهداشت مواد غذایی

رعایت کلیه اصولی که باید درمراحل :

تولید

نگهداری

عرضه و فروش مواد غذایی

مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست مصرف کننده برسد .

مقدمه

طبق بررسی CDC

۷۷% مسمومیتهای غذائی دررستوران ها ومراکز عمومی

۲۰%درمنازل

۳%تجاری

۲۵%موادغذائی ازبین میرود

درکشورهای درحال توسعه ۵۰%

درکشورهای جهان سوم ۸۰%بیماریها و۳۳%مرگ ها ناشی از مصرف موادغذائی وآب آلوده می باشند

مواد غذایی و سلامت

حداقل ۱۰% مردم کشور ما ، یکبار در سال بدلیل مصرف غذاهای آلوده به اسهال مبتلا می شوند .

تقریباٌ سالانه ۵۰۰ میلیون کودک در جهان به گاستروآنتریت های ویروسی حاد مبتلا می شوند .

در کشورهای در حال توسعه سالانه ۳ میلیون کودک زیر ۵ سال بدلیل اسهال جان خود را از دست می دهند .

آلودگی مواد غذایی

۱- آلودگی میکروبی

۲ – آلودگی غیر میکروبی

بطور کلی سه عامل مهم و کلیدی در بیماری ناشی از مواد غذایی نقش دارد

۱-وجود عامل آلودگی contamination

۲-رشد میکروبهای بیماریزا growth

۳-بقا و زنده ماندن میکروبهاsurvival

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.