فایل کامل مطالعه جامع شیر سویا با بررسی فرآیند تولید، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل مطالعه جامع شیر سویا با بررسی فرآیند تولید، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی دارای ۷۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه جامع شیر سویا با بررسی فرآیند تولید، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه جامع شیر سویا با بررسی فرآیند تولید، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه جامع شیر سویا با بررسی فرآیند تولید، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل مطالعه جامع شیر سویا با بررسی فرآیند تولید، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی :
فایل کامل مطالعه جامع شیر سویا با بررسی فرآیند تولید، ارزش تغذیهای و کاربردهای صنعتی ـ غذایی در ۷۳ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
فصل اول:مقدمه
فصل دوم: سویا
فصل سوم: شیر سویا
فصل چهارم: توسعه و فرایند بهینه سازی پروتئین ایزوفلاون غنی شده شیر سویا
فصل اول:مقدمه
۱-۱-معرفی
در جهان امروز کمتر گیاهی است که با کلمات تحسین آمیزی مانند طلای زرد ، گیاه معجزه آفرین وجواهر زرد ، گنجینه بزرگ ، محصولی در نهایت کمال و… تعریف شده باشد . اگر به ارزش ترکیبات سویا که بهره گیری از آن قدمت بسیار دارد توجه گردد این نکته روشن خواهد شد که گیاهی با توان تولید بالاتر از ۵ تن محصول در شرایط مناسب ، با محتوای ۴۵-۳۵ درصد پروتئین ، ۲۳ -۱۴ درصد روغن ، ۴ – ۳ درصد مواد معدنی و تولیدی بیش از ۱۷۰۰۰۰۰۰۰ تن در سال ۲۰۰۳ در جهان تا چه حد قادر است نیازهای غذایی بیش از ۶ میلیارد انسان را از بهترین و کامل ترین منابع تامین کند. .
وقتی یک گیاه روغنی ( پروتئینی ) حدود ۴۰ % پروتئین حاوی اسید آمینه اصلی مورد نیاز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ایران ۳۶ درصد و در انواع خاص تا ۵۳ درصد ) در حقیقت در هر هکتار با دسترسی به ۳۵۰۰ کیلوگرم در واحد سطح که عملکردی متعارف است معادل ۱۸۵۰-۱۲۶۰ کیلو پروتئین خالص در هکتار تولید می شود . با توجه به اینکه پروتئین گوشت خالص گاو یا گوسفند ۱۸-۱۵ درصد است میتوان تجسم کرد که با کشت یک هکتار سویا معادل پروتئین ۲۸۰-۲۲۰ راس گوسفند، پروتئین استخراج می گردد .
امروز بیش از ۱۷۰ فرآورده اصلی و قابل مصرف به روشهای متداول صنعتی از دانه سویا استخراج می شود که شامل موارد زیر است :
روغن خام ، کنجاله ، ایزوله های مختلف پروتئینی ، روغن های نباتی ، مارگارین ، مواد داروئی ، سس سالاد ، ملورین ها ، مایونز ، انواع شیرینی ها ، پاستاها ، غذاهای فوری ، غذاهای منجمد ، شیر
در انواع مختلف ، پنیرهای مختلف ، تافو ، میسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت ترکیبات بتونه و درزگیر، روغن های صنعتی ، ایزوله کننده های الکتریکی ، روکش سیم ، حشره کش ها ، مرکب چاپ ، صابون و شامپو ، شوینده ها و مواد امولسیون کننده ، مخمرها، مواد تثبیت کننده ، مواد جداکننده ، رنگ ، مواد ضد کپک ، لوازم آرایشی ، منسوجات ، فیبرهای مقاوم و دهها فرآورده دیگر .
۲-۱-مواد تشکیل دهنده لوبیای سویا
تجزیه و تحلیل محتوای لوبیای سویا نشان میدهد که شامل مواد زیر است :
پروتئین ماکزیمم ۵۰ %رطوبت ماکزیمم ۸۰ % روغنماکزیمم ۱۸ % شاخص تجزیه شوندگی پروتئین۳۰ تا ۴۰ % شاخص حلالیت نیتروژن ۵۰% فیبر ۴ %کالریماکزیمم ۳۵۰ کالری
با ۵۰ % پروتئین / gm ، سویا ۲ برابر غنی تر از بادام زمینی ، ۳ برابر غنی تر از تخم مرغ ، ۱۱ برابر غنی تر از شیر است . بعلاوه اینکه غذاهای سویایی منبع غنی از ویتامین های گروه B است و شامل مواد معدنی ضروری مانند منیزیم ، کلسیم ، آهن ، پتاسیم و مس است .
فصل دوم: سویا
دانه ها سویا :
دانه های سویا نقش مهمی در اغلب جوامع آسیایی به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربی برای ارزش غذایی شان بهتر شناخته شده اند .بیشترین برجستگی ، نقش فعالیت های حیاتی آنها در درمان و پیشگیری بیماری ها است و به همین جهت مصرف آنها را توسعه داده است . بنابرین درمان واستفاده های پزشکی اصلی از دانه های سویا درخواست استفاده از آنها را افزایش داده زیرا آنها « نقش غذایی و چند کاربردی » و طبیعت آنتی اکسیدانی آنها برای سلامتی افراد مفید است .
۱-۲مقایسه و ارزش غذایی :
برخلاف دیگر گیاهان ، دانه های سویا محتوی واریته ای از ترکیبات غذایی هستند که سلامتی افراد را تأمین میکند . آنها همچنین بی مانند هستند زیرا که تمام بخش های گیاه شامل برگها ، ساقه ها و بذرها به مصرف غذا ، دارو یا علوفه حیوانات می رسد . دانه سویا شامل ترکیبات تشکیل دهنده از پروتئین به مقدار ۴۰ _۳۸ % ، چربی ۱۸% که ۸۵% آن اشباع نشده به مقدار زیاد در اسید لینولئیک و لینولنیک ، ۲۳% اولئیک اسید و ۱۶% اسید پالمتیک .بیشترین اسید های چرب در دانه های سویا و مشتقهای آنها اشباع نشده است و از اینرو مستعد برای اکسیداسیون هستند . دانه سویا محتوی ۳۰% کربوهیدرات ، که ۱۵% آن غیر محلول و ۱۵% دیگر آن کربوهیدرات محلول است . دیگر ترکیبات متنوع شامل آلفا- توکوفرول ، نایسین ، پیرودکسین و فولاسین است . دانه های سویا همچنین منبع خوبی از فاکتور های آنتی اکسیدانی از قبیل ساپونین ها ، فسفولیپید ها ، بازدارنده های پروتئاز ، فیتاز و بازدارنده های تریپسین است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 